Stockholm tonight !

Gårdagen blev utgång hemma, SJUKT ROLIG KVÄLL !!   Helt otroligt, världens bästa tjejer och killar ! : )


Nu sitter jag i sthlm och väntar på att Jenny ska fixa klart sig ,  snyggingen där !  ;)
Det är ju sådär skitkul att alla sthlmare mobbar min dialekt ,  men det är väl  sånt man får bjuda på ;D hoho !
Nu har vi iaf börjat stort med ett par groggar och har korkat upp våra älskade Corona, sjukt fint !


Haha jag läste mitt horoskop i Elle idag och fick en smärre chock . " Du möter en person som attraherar dig. Samtidigt som du vill lära känna den här människan bättre ringer en varningsklocka längst bak i huvet. Du vet inte om han är bra för dig, men samtidigt är spänningen det som väcker din nyfikenhet. Vinner ditt förnuft eller känsla den här segern? " 

HERREGUD,  Ida vad säger vi ?!  haha,   helt sjukt ;D


have fun tonight alla sötisar, I know I will ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hero of war

Hittade den här låten på Sandras blogg och ja, de fastnade verkligen !

http://www.youtube.com/watch?v=PpnWgCVfAxw

(Gick dock inte att bädda in den i HTML-kod)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Someone like you

Gosh, vart ska man börja ? Behövde inte åka till stallet och flytta grejer, då är frågan. I vilken ände ska jag börja med allt som behövs göras ?  Håller iaf på och rensar upp i mitt rum och min garderod IGEN, det var ju inte ens längesen jag gjorde det ?!   Jag vet, men det är liksom 1 vecka kvar tills jag åker, känns bara onödigt att ha massa kläder ligga och skräpa som man inte använder, då kan jag lika gärna shoppa nytt : ) 

Har även lovat att hjälpa bror idag i huset, måste krattas löv, städas i vissa tomma rum kanske så det inte är lika mycket till imorgon, kan lova att det kommer bli en lång dag iaf. Sara kommer imorgon runt 3 så ska hämta henne på tåget,  Ida vet jag faktiskt inte när hon kommer, men hon ska oxå hämtas fast i kolbäck. Men så sjukt mycket som jag ser fram emot imorgon gör det absolut inget om det blir fläng fram och tillbaka, jag lovar att det kommer vara värt det ;D

 Nejsch, nu är det dags att ta tag i tvätten som jag håller på med !

PUSS !




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Do what you've been told

Böööh, jag är trött !
Har hållt på konstant hela dagen, bytt bil, hämtat kärra, åkt till tippen 2 gånger, lämnat kärra, hem igen, ätit mat och tillbaka för att hämta kärra osv osv.  Full rulle, Jimmy och petra håller på och rensar ur massa som dom inte ska ha med till nya huset. Jag blir då den som får åka och lasta av allt på tippen. Iofs är det bra träning för mig att köra släpkärra och få hålla på och backa och greja (vilket inte går sådär superbra men...).

Man känner sig ju iaf lagom slut såhär efter en dags arbete, och att vi fått MAAAASSA info om malaysia av dannes kompis, sett massa bilder osv. Mot slutet när vi setat där i 2 timmar började jag känna blodsockerfallet och jag blir inte rolig att ha att göra med då kan jag säga, helt sjukt. Jag försökte dock vara trevlig så gott det gick, och när vi kom därifrån kunde jag inte göra annat än att dra en lättnadens suck.

Det börjas kännas att det bara är 8 dagar kvar nu. Johanna var deprimerad igår och bölade som fan. Jag kommer nog stå där på arlanda och böla när jag ser morsan försvinna längre bort i korridoren.  Bläää, vill knappt tänka på det.  Det är både på gott och ont vi åker iväg, det kommer bli en sjujävla upplevelse, men samtidigt kommer man självklart sakna alla under julen. Jag har varit borta 1 gång från jul och nyår, det var när jag och emina var nere i bosnien.  Shit, det är ju typ 4, eller 5 år sen  ?  2004 tror jag det var. Btw bland det roligaste jag varit med om ! Nyår därnere slår nog allt tror jag ! ;)

Nu blir det alldeles strax sova, upp tidigt och ut till stallet imorgon. Här ska det flyttas hästgrejer för fulla muggar och byta stall ! TJOHOO!  =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Do what you love, and love what you do.

Kan vädret bli segare än såhär ? nej, jag tror faktiskt inte det. Usch säger jag bara, känner mig helt sådär trött och hängig, inte alls roligt.
Efter att den här arbetsdagen är slut så har jag 2 dagar kvar att jobba, imorgon och nästa måndag. Det känns verkligen helt konstigt, men jag tror nog att det börjar sjunka in litegrann att vi faktiskt åker om 10 dagar. Förstå att när ni stackare sitter härhemma hela vintern så kommer jag och johanna gå runt därnere bruna som as och bara göra precis vafan vi vill, i strålande solsken och med en fet paraplydrink i handen ;D kan livet bli bättre än såhär ? ;D


Just nu längtar jag bara efter helg, alla mina fina underbara vänner kommer på fredag och så kör vi utgång antingen i köping eller västerås. Kommer bli helt kalasbra att få träffa gänget innan vi åker, och på lördagen så beger vi oss mot uppsala och ännu en utgång där :) 
Kanske hinner träffa på min sötis i sthlm med, det får vi allt hoppas på ! :) 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

11 days left !

Sjuuuuukt verkligen.  11 dagar kvar tills vi åker och lämnar sverige för ett par månader. Det kommer bli helt underbart, det vet jag redan. Och det som tillhör ovanligheten är väl ändå att jag känner mig rätt bra förberedd, har handlat det som jag behöver , fixat med försäkringar och alla papper. Känns bra ! Jag är helt förväntansfull nu alltså ;D


Nu har jag och syrran precis städat hela jävla lägenheten , så skönt ! Vet inte varför vi fick ett sånt ryck men det är så roligt ibland faktiskt ;P jag vet att jag är rätt pedantisk när det gäller städning men det tycker jag bara är en bra egenskap =)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Biomys, eller ...bioflås...

Att gå på bio med mina kära vänner (JOHANNA speciellt) är alltid ett äventyr i sig. Innan filmen ens hinner börja sitter vi och småpratar lite sådär bara. JP berättar om sitt första biobesök med Niclas och om hur hon kunde vara så jävla dum och glömma stänga av telefonen som självklart ringer under filmen, eftersom att det typ bara är idioter som glömmer det...hm...

Det var iaf såklart New Moon vi gick på, och jag tänker inte avslöja för mycket förutom att jag typ ÄLSKAR filmen, sjukt braaaa ! Herregud, alla som är like totally in lööve med Rob Pattinson är ju lite insane, för jag förstår inte hur man kan missa Tailor Launter ?  Kom igen, killen är typ 92a, 17 år.  Men kolla kroppen !  Alltså allvarligt, det är helt sjukt. Johanna satt och nöp mig i låret och flåsade mig extremt högt i örat under typ heeela filmen och alla scener där han var utan tröja (vilket var rätt mycket) och jag själv dog. Tänk om ni killar ändå kunde inse att det är sådär man ska se ut.  Inga smala äckliga pinnar utan en muskel på kroppen och där nyckelbenen sticker upp. Nej fysatan, muskler vill vi ha ! Sjukt alltså  ;D

Mitt i en liten het filmscen så börjar jag då höra hur Hardcore superstar börjar spela, hm tänker jag.. Ska denna låt vara med i filmen ? NEJ, självklart inte. Det är ju JOHANNA som glömt stänga av sin mobil, IGEN!! Förlåt, men jag kunde inte låta bli att börja rågarva, det gick inte. Tårarna sprutade och jag ville bara krypa ur stolen, JP skämdes extremt mycket och försökte hyscha mig, men jag gav mig inte ! 

Gosh, jag säger bara grabbar, börja bygga om ni inte är där än!  ;)







Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

OMG !







Allvar, kolla skorna ! SÅ JÄVLA UGLY !!    hahah !












Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Svaga personligheter

Satt nyss och läste Kenzas blogg. Gosh, om det är en blogg som jag gillar så är det hennes. Den tjejen verkar iaf ha något innanför pannbenet till skillnad från många andra som bloggar......
Även om hon har blivit så himla uppstorad i media så har hon båda fötterna på jorden. Helt klart en sån tjej som många andra kan ha som förebild.
Och sen bara måste jag hålla med henne om att när hon skriver att beyoncé lätt är världens vackraste kvinna, helt sjukt ! Och så talangfull men samtidigt så ödmjuk.  :) 
Åh, jag kunde inte låta bli att tänka på konserten i Maj i globen när jag läste om henne, var till och med tvungen att kolla massa bilder därifrån och bara känna hur glad man blev igen ! Lätt det bästa jag gjort =)



Men mer det som rubriken syftade på, vi satt och pratade jag och några vänner. Alltså, det är så sjukt att vissa människor har så svaga personligheter och väljer att lyssna på sånt som dom egentligen vet är skitsnack, men för att lögnen låter bättre och för att det är det dom VILL höra. Man väljer alltså att lyssna på något som inte stämmer bara för att det är det man vill höra, istället för att se båda sidor av en historia. Jag kan inte säga att jag tycker illa om en sån människa, jag är inte den typen som dömer en person jag inte känner. Jag kanske gjorde det när man var yngre och så himla mycket mer omogen, tur att jag idag vet att det är bara onödigt att lägga energi på sånt ! :) För en vacker dag (mycket längre fram) kommer ni som är på det stadiet idag att lära er oxå vilka misstag ni gjorde tidigare och förhoppningsvis lära av det. Istället kommer det att vara nya unga tjejer/killar som tar er gamla plats.

HOHO, nu har filosofen Madde sagt sitt för idag, ikväll är det nämligen bio som gäller ! Puss på snoken !



<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Jag kan berätta att just nu är min fru till salu till högstbjudande ! Hon är bra på att städa, laga mat, klia på ryggen och knåda röven, och hon är grymt bra på att övertala mig till saker jag inte vill göra!!  Den kvinnan har nu övertalat mig till att färga håret innan resan för hon tycker att det ser bättre ut att bara brunett och brun. Hon tycker inte att vi ska se ut som trashiga blondiner á la Kissie, Dessie och paowchaow eller vafan dom nu kallar sig... 
Jag vet dock inte vad jag tycker om detta, i affären ville jag bara ställa mig och gråta och i magen har jag en stor knut, jag är rädd. Jag har aldrig varit brunett och jag har inte en jävla aning om jag kommer passa i det eller inte.   Men lite förändring någon gång skadar väl ändå inte ? Nu blir alla som tjatat på mig om att färga mitt hår skitglada, jag vet. Men blir det fucked up så äre jag som tar tillbaka den blonda hårfärgen när jag anländer på svensk mark igen !



Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Laxpaj

Ja, frugan bjöd på laxpaj ikväll när jag kom hem från jobbet. En konversation som förbereder möte mellan oss kan utspela sig på detta vis :

(sms - konversation)

Jag: Är niklas hemma?
Johanna: Nej:)
Jag: Jobbar han inatt ? :)
Johanna: Japp :) antyder du något ?
jag: Ja, då kanske jag får mysa med frugan ikväll ?
Johanna: Det får du alltid göra ;)
Johanna : Btw, köp med dig tzatsiki, dadlar och gurka....
Jag : jag fixar dina dadlar... vad är det förresten ? :O

Ikväll har vi då mosat massa gott som johannas egenhändigt gjorda paj. Väldigt fyndigt och smaskigt må jag säga. Hon fick faktiskt trycka i sig sina daldar själv, det var inte riktigt min grejj...

Måste bara säga att jag ägde kvällens BUZZZ som vanligt !  Efter eden lake filmen satt vi nu på Simpsons och
 johanna sitter och jammar along till "Lisa its your birthday, happy birthday liiiiisa"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Solsken ? Vad hände ?

Imorse när jag vaknade så insåg jag att jag hade försovit mig. Shit, drar iväg ett sms till johanna på en gång och hoppas att inte står och väntar på mig ute. (Vi hade bestämt träff för en löptur på morgonen), det gjorde hon dock inte. Istället svarar hon sött " men åh, jag hade tänkt att väcka dig klockan 10"..    Awwe, min lilla sötis ! Blev ingen tur sen p.g.a vädret, spöregn här för fan, så vi spar det till ikväll efter jobbet.

Då återstår det roliga, nu sken solen upp. Solen skiner, den lyser upp staden som den inte gjort på måååånga dagar känns det som. Helt sjukt. Va hände liksom ? Det är ju till och med så att jag blir helt taggad till att dra ut och springa nu.  Tänkte det att jag kanske hinner med en tur ute i stallet efter vi är klara med Julle.    När jag träffade Sanna igår på strömsholm berättade hon att han var varm i höger fram men kändes förövrigt fin i benet. Så det där får vi kolla upp idag, hoppas det känns bättre iaf !



Då återstår det väl bara att tvätta av fejset och klä på sig och sedan bege sig mot Romfartuna som så många gånger förut.   


Puss !



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

RÄTTNING

Min syster blev lite småputt på mig för att det inte står någonstans om att hon var med och fikade och drog på bio med tjejerna igår. Så nu blir det en liten rättning, SORRY SOFIE!!!

Vi hade extremt mysigt iaf och pratade SJUKA minnen från våra lite vildare tider ! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

haha!

Jenny ringde precis och jag kan verkligen inte låta bli att skratta åt henne ;P

Jenny: heej , duu alltså jag behöver hjälp!
Jag: Jahaa, men vad är det då ? vad har du gjort nu ?
Jenny: Ja, alltså jag är på jobbet nu men jag sa till och med att jag var tvungen att gå ut för att ringa min konsult om rådgivning
Jag: HAHA, men va ?  vad ääär det ?
Jenny:  alltså jag får ju ta sprutan mot svinfluensan imorgon och mönstringen är nästa vecka...hur ska jag göra ? Alla biverkningar och så ?
Jag: Ja men herregud, ta den bara efter mönstringen är klar  ?
Jenny: Va  ? men kan man göra det ?
Jag: Klart som sjutton du kan! Du går ju bara dit och tar den liksom, då slipper du oroa dig över biverkningar.
Jenny: Ja, titta madde det är så bra att ringa dig, du är så smart och har bra råd. Du är hädanefter min officiella konsult.


HAHA, det lät bara så sjukt roligt vårat samtal.  Den kvinnan är galen.  PUSS !

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Just some stuff

Igår blev det som sagt en fika med Emina och Belma. Sjukt roligt att träffa tjejerna igen ! Vi har väl inte umgåtts sen innan gymnasiet nästan, det blir väl så antar jag när man börjar olika linjer och så.  Tråkigt iaf, men massa mer att ta igen nu ist :)   Vi satt väl och fikade och pratade om allt mellan himmel och jord i nästan 2 timmar. Tiden bara flyger iväg när man har trevligt.  Vi beslöt iaf att vi skulle dra på bio och se 2012, och herreud säger jag bara !

Alltså jag ska inte se såna filmer tror jag. Blir så sjukt nojig. Som emina sa " jag kommer ha ångest varje dag fram till 2012 " haha ! ; det lät så sjukt kul när hon sa det med.  Alltså filmen var grymt gjord , det måste jag säga. Ruskigt bra,  men jag blir så nervös av att se sånt där ;P


Idag har jag iaf varit med mamma till västerås, skulle till nån ortoped-specialst för att kolla på hennes fot som har krånglat efter att hon bröt den. Sen så tog vi en tur förbi Åsby där det inhandlades lite grejer och där vi även köpte hem massa gott från charken . : )   HO HO !


Ikväll blir det strömsholm för medlemsträff i ridtravarföreningen, ska bli sjukt kul !


 puss på er !!  : )

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hiho !

Har hunnit med rätt mycket på jobbet idag, känns braa ! 


Nu ska jag göra mig lite iordning, sen så sticker jag iväg och tar en fika tillsammans med Emina och Belma som jag inte träffat på år och dar. Ska bli hur sjukt mysigt som helst !


Puss !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wonderful

Jag är helt mållös, glad, exalterad och stolt just nu. Dressyrlektionen gick ÖVER förväntan, idag var en såndär dag där ALLT verkligen klaffade. Och min sits, ja, jag satt ner i traven som att det inte vore nånting och Julle bara gick som en klocka ! 
Jag är så jävla glad alltså, helt sjukt. Vi fick massor med beröm och det förtjänade hästen verkligen !  Han bara imponerar mer och mer och jag är så stolt över honom ! Han är så duktig, nu lovar jag dig Sanna att jag mer än gärna rider en dressyrtävling som jag så länge bävat för !!   ;D



Inte nog med det, jag har massa mer att vara glad för. Pratade precis med min fina J och vi kommer dela lägenhet när jag flyttar till sthlm. Kan det bli bättre  ? NEJ, det kan det inte ! Så jävla klockrent, så jävla awesome !!



Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Saturday night fever

Woow,  har precis setat och kollat lite Band of Brothers avsnitt. Den serien är ju bara så sjukt jävla bra. Älskar den ! Jag tror att både jag och Jenny är totalt sålda på den.  FINT ! =)
Nu drar jag iväg till Johanna på äventyr tillsammans med henne och Åke. Fetnajs !


Imorgon blir det dressyrträning, det kommer bli helt kalasbra ! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Isch !

Gaaaah, jag blir tokig ! Hittar verkligen inte sladden till mobilen så att jag får in alla bilder på datorn. Sjukt irriterande ! Jag som fick så fina bilder på älsklingen igår. Mosters bebis och Fredd kom hit för lite fredagsmys, gosbollen hoppade upp på min mage när vi låg i soffan. Och så bara låg hon och mös och pussade på mig.  Gud vad jag älskar den där hunden, helt otroligt ! Hon är så underbart fin och världens goaste !  : )


Och jag måste bara berätta om igår.  På rasten drog jag ut till stallet och mötte upp sanna. Till att börja med så hade Sanna plockat in Julle och gjort iordning honom, var bara för mig att byta om. Sen så travade jag iväg på vägen en bit för att värma upp killen, när jag kommer tillbaka till paddocken så har Sanna lagt fram alla bommar och fixat med lite studs. Och  det gick så bra ! Han var så sjukt duktig ! Och jag sen då !  JAG HOPPADE !  JAaa, jag vet !! Kan knappt tro det själv, hoppade först 3 studs där han verkligen hoppade  !  Sanna bara garvade åt mig när hon såg hur sammanbiten jag var, men jag kan inte hjälpa det ! Jag är ju livrädd egentligen ! :O
Men Julle var så sjukt duktig, och det var roligt ! Ja, jag tyckte det faktiskt var roligt,  helt otroligt ;D  Så ställde hon upp ett litet hinder med, och vi bara hoppade  ! SKITKUL faktiskt ! Sista gången tog vi ett rätuppstående med, typ 78 cm ! FAN; jag har hoppat 80 cm kan man säga :O JAG DÖR !
Så nu har jag lovat Sanna att det blir en revansch på Julpa nästa år, dock en klass högre ! ;D





Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mitt liv är så mycket rikare med er.





Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

---

" Han som inget vet, säger mycket. Han som har all kunskap, han tiger "

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

aaawe ! ;D

Man kan ju inte låta bli  att bli lite rörd heller ! 
Du är så klockren Jonas, !   Fast let's face it, du kommer aldrig bli lika bra som mig.  ! ;) ;)  Puss pårej!


http://jonasnilsson919.blogg.se

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

awesome

Åh jag bara längtar sjukt mycket till sista helgen i november nu, kommer bli så jävla bra ! Alla bästa samlas och det är då det är som bäst. Love all of you guys ! : )


Stockholm imorgon maybe, vi får se hur det blir. Vore väldigt mys iaf !  (; <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Boxning

Ikväll drog jag med frugan på boxningen. Jag skojjar inte när jag säger att mina armar fortfarande skakar, sådär 1 timme efter passets slut. Helt sjukt, men så otroligt rolig träning !

Jag kan bara tänka mig hur vi måste sett ut, hon kommer först hit och ska låna träningskläder, YEs, jag slänger åt henne ett par löpartights och ett vitt linne. Det blir awesome, på vägen till träningen kom jag på att jag ser ju själv för fan likadan ut, mina svarta tights och vitt linne som jag alltid brukar ha. FINT !
Under uppvärmningen är det då massa hopp och olika rörelser där det går ut på att göra flera saker samtidigt, vilket inte är min grej. Johanna var däremot KING på det, hipp som happ blev det ! Våra blonda tofsar svajar i takt  till musiken och jag ser totally lost ut kan jag tänka mig.

När vi väl ska börja slå mot varandra så tycker jag själv att mina slag ser bättre ut än förra gången, lite kul sådär. Krokarna kommer mer och mer nu. Johanna däremot, alltså jag skojar inte när jag säger att jag aldrig varit så rädd i mitt liv !! Hennes krokar, raka armar och uppercuts vevar som en propellermotor och far åt alla jävlar håll. Jag vågade knappt hålla i mitsarna utan att frukta för mitt eget liv och min näsa. Det var nog den enda bilden jag hade i mitt huve, hur jag springer ut därifrån med bruten näsa och blodet som sprutar ! 
Kul Kul,  det går att skratta åt det nu. Men jag lovar att ni inte göra det med en johanna framför dig som gormar "tääänk på vem du hatar, krossa deras huveeen MADDEEEE ; KOM IGEEEEEN !!!"  MÖÖÖRSCHA !

haha, hon är go min fruga. Vi älskar varandra,  vi älskar även att puckla på varann, det är inte äkta kärlek om man inte kan göra det =)



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

BESÖK!

Har hittat en sida där dom säljer sjukt snygga Sko- och handsmycken, precis vad jag gillar ! Kan piffa upp vilka skor som helst !

 Kolla in sidan :  http://chainme.blogg.se/


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Beautiful nightmare

Klockan är liksom 12 och jag är redan sjukt taggad inför träningen ikväll. Boxningen igen, som jag längtat efter ! Även fast det var sjukt jobbigt och att träningesvärken gjorde sig extremt påtaglig förra gången så vill jag tillbaka. Jag behöver verkligen nåt sånt. Något som gör att jag måste jobba med hela kroppen, Löööve it ! Vi får se vad det blir när jag kommer hem efter resan sen igen, jag är sugen på att prova på nåt med lite mer  grepp och sånt typ.  Armin tjatar om Muay thai, kanske provar på det  ? :)

Jag väntar med spänning inför ikväll att se hur det kommer gå för sofie och rebecca, johanna är jag  rätt övertygad om att det kommer gå bra för, vi har iaf rätt bra kondition och det var välbehövligt kan jag säga!  :) 

Maah,  more to come ! :) 


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Röd

Jag måste bara säga att jag äääälskar Göteborska ! Sjukt fin dialekt, blir helt glad av att tänka på det ! ;D


OVER AND OUT !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sweet Dreams

Blä, jag har slut på idéer att skriva om just nu känns det som.
Blev iaf en tur till IKEA, där jag fixade massa grejs till rummet, lite småpyssel sådär.
Johanna inhandlade mojs till nya lyan och må jag säga att det blev sjukt bra ! : ) Riktigt nöjd med min ihopsättning av badrumshyllan faktiskt ! ;)

Nu ska jag nog ta och fixa iordning lite mysstämning , det gillas alltid ! ;)



Jag måste bara säga att du är så sjuuuukt roligt ! Helt otroligt, I love it ! ;D Puss på er !
J, jag tror du är den enda som förstår vad jag menar ! Knäppkotte ! ;D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Monster

VÄSTERÅS !

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

It's time

ja, nu är det verkligen på tiden att det blir den 3e december ! jag LÄNGTAR sjuuuukt mycket !!
Helt otroligt alltså, det känns ändå inte som att vi ska åka. Det känns overkligt på nåt sätt, och ännu konstigare kändes det när PH ringde från australien nu i veckan och frågade hur vi hade tänkt att göra på Fillippinerna och så. Förstå, snart träffar vi dom ! Och PH och summörn har varit borta sen 1a september !

Hela jag är bara full av energi och  endorfiner, allt går så himla bra just nu.  =)  Planeringen flyter på och vi känner oss ändå lugna och rätt trygga i det här, det kommer bli så jävla najs !  Jag och min partner in crime ska virra runt med våra Backpacks nere i Asien. S J U K T !



Jag blev så glad idag när hon skickade värsta gulliga smset btw, "bjuder på lax och massa tilltugg ikväll samt buzz och mys när du kommer hem :) "   Hon är bäst min lilla fruga !

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fierce

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

All my life.

Shit, vilka minnen !  : )  


I Will Never Find Another Lover
Sweeter Than You
Sweeter Than You
And I Will Never Find Another Lover
More Precious Than You
More Precious Than You
Girl You Are..
Close To Me Just Like My Mother,
Close To Me Just Like My Father,
Close To Me Just Like My Sister,
Close To Me Just Like My Brother
And You Are The Only One My Everything
And For You This Song I Sing....

All My Life (Ohhhh..Baby, Baby)
I Prayed For Someone Like You
And I Thank God
That I...That I Finally Found You
All My Life
I Prayed For Someone Like You
And I Hope That You Feel The Same Way Too
Yes, I Pray That You Do Love Me Too


You're All That I Ever Know,
When You Smile All Your Face Always Seems To Glow,
You Turned My Life Around,
You Picked Me Up When I Was Down,
You're All That I've Ever Known,
When You Smile Your Face Glows
You Picked Me Up When I Was Down
Say...You're All That I've Ever Known
When You Smile Your Face Glows
You Picked Me Up When I Was Down
And I Hope That You
Feel The Same Way Too
Yes, I Pray That You Do Love Me Too

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Just lovely !

ååååh,  I cant wait ! :)  Längtar tills vi drar till Uppsala nu babes ! Kommer bli sjukt kul :)

Och så är det 27 dagar kvar tills vi lämnar landet jag och min partner in crime. Så jävla härligt  ! jag älskar det!
Det är mycket som står i planeringen just nu och lite överraskningar väntas  ( ;

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Spaghetti arms

Nej , det blir inget långt inlägg nu. Mina armar dör. Iaf typ handleden och den där "runk-muskeln"  som alla kallar den för. Jag vettefan vad den heter. Jag orkar knappt skriva iaf , men det är SKÖÖÖÖNT !
Jag älskar att få svettas som fan på ett pass och känna att man är helt slut efteråt, precis  så det ska vara !!

Nu är jag hos min smurvel och ska krypa ner i sängen :)

Hon tycker btw att min randiga tåstrumpor är GAY, jag blir ledsen i ögat. Men Hon säger att dom är extremt bögiga ! :(

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tjarå !



 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ice-cold

Sjukt väder alltså !
Jag skulle egentligen fixat Julle åt sanna idag när hon fyller år och allt. Men vädret är helt cp och det snöar verkligen här, så jag skippar att ge mig ut på vägarna med mina sommardäck. Hade nog inte blivit en rolig upplevelse.

Ikväll blir det iaf till att byta däck på bilen och så är det boxningsträning. Det kommer bli awesome ! Nu så ska jag plocka lite härhemma och sen iväg för att ta spruta =)


 Puss på er !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

damn !

Nyss hemkommen helt stelfrusen från stallet. Blev en ridtur på 17km i snö, blåst och fanimig minusgrader !
Hade Marie och Bonnie med som sällskap. Julle travade på riktigt fint och kändes helt kalas verkligen ! =)
Vi träffaade till och med på 3 feta jävla älgar i skogen. !! Helt sjukt, julle glodde lite skumt och funderade på vad det var, Bonnie tror jag inte ens hann reagera. Det var väl lite mer stenar som hon tyckte var läskiga ;P  Älgarna stog där så fint och tittade på oss medans vi red förbi, tack och lov blev vi inte älgmat idag heller !! =)

Och så måste jag berätta att vi faktiskt hoppade över en stock !!! typ sisådär 30-40 cm hög, men ändå !!Det är ovan mark, inte min grejj ! Så nuru sanna så har jag gjort mitt ! Vi hoppade till och med över en vattenpöl ! Eller ja.. det kanske var ett litet skutt eller större kliv för Julle men jag räknar det som ett HOPP! ;D


Nu ska jag nog ta och krypa ner i ett extremt varmt bad , sen ringa robin och planera för vilket julbord vi ska gå på. Måste försöka dra  ihop ett gäng och komma iväg innan jag sticker, jag är så sjukt sugen på julmat ! Galet !!  =) 


Puss på er min snuttar !  Och alla ni 250 UNIKA läsare !  ;D   Om inte det är galet så säg  ?




Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()

You look so dumb right now

Idag har det blivit massa fix hemma på min lediga dag. Har hunnit tvättat och plockat massor. Känns riktigt duktigt må jag säga!  :)

Efter allt var klart så drog jag och mamma ner till polisstationen och hämtade ut mitt nya pass och fixade med lite andra grejer med. Skönt att ha det klart ! 
Direkt hem sen och hämtade Sofie, drog iväg till E-tuna och mötte upp världens bästa Ida. Vi gled runt och kollade lite balklänningar och sen så käkade vi på nåt supermysigt ställe. Där blir det nästa gång med kan jag säga.
Det är alltid lika roligt att träffa Ida, det resulterar alltid i så sjuka kommentaren och så grymt mycket skratt ! Helt underbart är det. Hon är bäst ! =)

Min andra bästa är min smurvel johanna, jag är här just nu och ska mysa med henne hela natten. Tidigare så var vi och checkade in hennes nya lya, och som jag älskar den ! Hur fin som helst !  Jag förstår att hon är totally in Löööv with it !   Det kommer bli kalasbra =)


Morötter är extremt gott

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

We're in heaven

Nu kan ju jag då välja att antingen skriva ett fett långt inlägg och spy massa galla över dig och hur du beteer dig.
Men, jag väljer att inte göra det. För vet du ? Det är inte värt det.  Min energi går åt till massa annat, som dom människor jag bryr mig om och VILL ha i mitt liv =)

Idag blir det iaf massa fix här hemma, en tripp till E-tuna för att kolla balklänning och träffa världens bästa IDA!<3
Måste även förbi polisstationen för lite fix och hämta ut mitt nya pass och så Skultuna för att ta spruta.

Det kommer bli awesome ! Skönt att ha allt klart sen innan resan och sånt, bara lite smågrejer kvar nu.


Idag är även dagen D , jag och johanna skriver kontraket om vår nya Detox. YES; det här kommer gå så jävla bra ! Vi är så sjukt grymma  =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rambo med lövblåsen

Yes, Madeleine "Rambo" Engström.  Remember my name bitch ! 

Jag och soffe drog upp till stugan igår eftermiddag, mamma och danne behävde hjälp med att få ordning på alla dessa löv som träden släpper nu. Det som är så roligt är att vi har ju en gaaanska rätt så stor tomt så det är ju inte särskilt såvrt att räkna ut att det blir mycket löv.   Men det gick fint iaf !  Soffe tog gräsklipparen och lövuppsamlaren och cruisade runt, jag gick ist runt och lekte Rambo med lövblåsen.
Varendra löv var min fiende och jag såg nog allt till att förinta dom ! Ett tag satte jag sofie i blåsväder med....

Blev även mys på kvällen när Broder, Petra och Jonas kom upp. Det blev lite mat och massa sjuka kommentaren till TP ! haha säger jag bara. Men jag ÄGER ! Som vanligt.  Jag är så jääävla bäst !   ;D


Ikväll åkte jag sen iväg till västerås, mötte upp sanna och Filli i stallet för att åka iväg på dressyrträning.  Åh, om det gick bra sen !  Dom var så duktiga Sanna och Julle.  Denna gång släppte jag av dom tidigare på vägen så att killen fick springa ur sig rejält innan lektionen, och vad bra det blev ! Man blir så glad att se det varje gång =)
Och på torsdag så kommer Fillipilli hit, det kommer bli supermysigt  ! :)  






Permalink Allmänt Kommentarer (30) Trackbacks ()