Pearl

11 månader har passerat och Närskyddskompaniet har muckat. Hur galet är inte det? Jag kommer ihåg hur spänd, nervös, förväntansfull och glad jag var inför inryck i Augusti förra året. Nya människor och en helt ny livsstil väntade nere i Karlskrona. Man visste liksom inte vad man skulle förvänta sig eller vad det var för människor man skulle leva så tätt inpå.
Idag kan jag säga att det här året har varit en blandning av det bästa, roligaste, jobbigaste, mest hemska, upplevelserika året i mitt liv. Jag älskar det jag gör och skulle aldrig vilja få det ogjort.
Idag har jag muckat som Korpral Engström efter att ha tjänstgjort som gruppchef för världens bästa grupp - Foxtrot Bravo. Stoltare kunde jag inte vara över att få ha arbetat med och lärt känna dessa underbara människor i gruppen och i plutonen, ni kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.

Nu väntas istället nya äventyr och utmaningar som min anställning innebär som yrkessoldat på Amf1. Förväntningarna är självklart höga och jag ger mig in i det här med glädje. Jag gjorde precis det jag ville, och jag lyckades.



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()