You must not know 'bout me

Thought I couldn't breathe without you
I'm inhaling
You thought I couldn't see without you
Perfect vision
You thought I couldn't last without you
But I'm lastin'
You thought that I would die without you
But I'm livin'
Thought that I would fail without you
But I'm on top
Thought it would be over by now
But it won't stop
Thought that I would self destruct
But I'm still here
Even in my years to come
I'm still gon be here





Nu
trotsar jag vädret och ger mig ut på en löptur!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grodor och regn, vad är grejen ?

VIssa människor är bara för mycket alltså. Ändrar åsikter bara för att vara andra till lags.  Hur orkar man? När tappade man moralen för att inte våga stå för det man tycker och tänker?  Jag förstår mig inte på det där och egentligen orkar jag inte heller bry mig, det är bara ibland man tar sig en funderare såhär. 

Nåja, idag så lunchade jag med Eden, Rahwa och Sewit. Väldigt trevligt måste jag säga! Edens mage är så fin och den bara växer, ska bli så mysigt med en bebis sen. Jag längtar ! :)  Allt som tjejerna berättade om USA och Santa Barbara gör mig bara ännu mer sugen på att kunna åka nu, jag hoppas till tusen att PH kommer in på skolan. Förstå studentlivet därborta. Gah,  jag gillar't!  :-)

Blev även en sväng till Tunapark med Ariam, PH och syrran också. Jag köpte lite mer träningskläder och nödvändiga grejer att ha med ner till Karlskrona. Tänk vad mycket lättare det hade varit om det hade varit fint väder, mindre packning för mig! Man får ju lov att tänka optimistiskt iallafall :) 

Imorgon så håller vi även tummarna för Kattis och Vivan som ska springa 12mil på NM, heja!  Och vi hejar även på Bea och Tessan som ska springa 8 mil,    jag håller tummarna för er alla tjejer ;) 


Och btw,  varför kommer alla dessa grodor fram när det regnar?  Jag dör allvarligt talat, dom är så ääääckliga. Jag körde säkert över 15 stycken på vägen hem från fredd på landet. Utan att överdriva! Okej, nu var det ju så att jag siktade ju på dom jag såg också, men det struntar jag i. PH säger att dom är fridlysta, jag säger att jag inte vill ha dom levande.




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

motivation, hallå ?

Ja, vart gömmer den sig när regnet fortsätter att pissa ner ? Seriöst, jag åker på Måndag och jag har kört 2 konditonspass den här veckan. Det suger, det känns så iaf. Jag ska ge mig ut ikväll, jag försöker bara vänta ut regnet, lite iaf...

Idag så har jag iaf varit iväg och klippt mig samt färgat håret. Först hade jag funderingar på att bli ljusare typ chokladbrun, men då krävs det att jag måste bleka håret och sen på med ny färg. Och mitt hår som inte ens blev solblekt när vi var utomlands skulle ju klara det bra liksom... Frisören blev helt chockad när jag berättade att jag bara har färgat min utväxt sen jag kom hem och förstog själv inte hur en TONING kan sitta i så bra som den gjort i mitt hår. Jag fattar inte heller. 
Men, iaf, istället för att bleka och färga så tänkte jag låta håret vila och återhämta sig nu under lumparperioden. :-)
Det känns iaf så himla skönt nu, är helt fint och mjukt igen, som jag är van att ha det! Klippte fan bort 1,5dm! 

Helgen kommer bli awesome !


 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kisses

Lördagen blev helt crazy! Som väntat då med andra ord... haha, roligt att brorsan och Petra följde med ut också, gamlingarna behöver röra på fötterna på dansgolvet. ;-)   Okej, bror dissade det men petra hängde fan på. Vi var nog så jävla snygga allihopa när vi drog igång dansen, we no speak americano, eller vad säger man ?  ;D  Underbart var det iaf!

Idag så ska jag till optikern för att kolla linserna, har testar ett par "dygnet-runt" linser som man kan sova med och inatt var första natten jag använde  dom.  Sen förhoppningsvis så får jag tag på E så att det blir en lunch på stan.   
PH slutar nog kl 14 också, då skulle vi iaf ta oss ut på en löptur.  Gårdagen resulterade i ett hårt styrkepass, sen blev vi lite bekväma när vi skulle ut och springa, så vi fick låna spinninglokalen och körde på där i 40min istället.  I love it! Så underbart att gå därifrån och svetten bara rinner. Då har man gjort nåt bra!

Damn, kom på att jag måste ta nytt kort och beställa nytt körkort med. Crap också !

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

As always.

Jag kunde inte motstå denna helg heller. Grillfest hos broder och Petra ikväll, skål mina vänner!   :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dröm dig bort

Skadeglädjen är den enda sanna glädjen.  Eller  ?

Ja, tydligen. Varför skulle annars sofie och fredd vilja skrämma livet ur mig genom att lägga en groda 1 dm från mitt face. Vi har bott ute hos fredds päron medans dom är på semester nu, och därute händer det grejer vill jag lova. Ska du umgås med bondebarn så får du minsann lära dig mycket om livet. Här leker man med grodor, är inte rädda för döda skator, skjuter hejvilt med salongsgevär på tomten OCH man jagar hästar som inte vill komma in.  Sen spökar det därute också, det är mindre kul. Fast det är en snäll tant tydligen, men det gör inte mig mindre skraj. Hur ska detta sluta?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kom inte närmre

Baaah , för att jag är cpirriterad!  Tänkte att jag skulle vara duktig och dra till gymmet för första gången på 2 veckor efter att jag varit sjuk och allt. Drar mig upp ur sängen, packar och grejar med kläder och fix.
Sen kommer man dit, och då äre STÄNGT!  Jag kände bara : NEEEJ; jag vill inte. Jag orkar inte. Det blev en såndär ångstkänsla. Ni vet när man har taggat inför nåt, förberett  och sett fram emot det, och så bara skiter det sig.  Det kändes crap iaf. Och jag blev fett irriterad.
jag vet, jag vet. Det var bara gymmet. Men ändå.  Nu får jag väl slänga mig ner på golvet och köra med armhävningar och sit-ups istället. Det dövar iaf mitt dåliga samvete en smula. Och så blir det löpning efter jobbet ikväll.    Puss


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Aint it crazy..

Jobb hela dagen idag, och gissa om det gick segt? Jag var så trött verkligen, helt hopplöst.

Efter jobbet blev det iaf till att hämta upp syrran och fredd, sedan begav vi oss ut mot landet och Fredds Päron. De ska åka på semester i 2 veckor så vi ska bo därute och ta hand om huset och alla djur. Kommer bli supermysigt! Älskar att vara därute, jag känner mig verkligen hemma. Så skönt!

Jag känner mig fortfarande grymt seg i huvet så jag tänkte försöka ta mig ut på en promenad med Cingo och JP (om kvinnan slutar sega sig så jävligt!!!!!).  Kan vara skönt att få lite mer frisk luft iaf.   Puss på er alla !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite av det goda







 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Love

Igårkväll så var jag och syrran upp till  Mamma och Danne i stugan. Så himla mysigt! Blev grillning och massa prat. Jag gick öven rundan runt området och ner till vattnet och badade med Cingo. Han är så rolig den hunden, älskar verkligen att bada. Helt galet!

Efteråt, senare på kvällen så begav vi oss hem till födelsedagsbarnet JP(!), där bjöds det minsann på jordgubbstårta, typ 1000 sorters kakor och massa skratt som vanligt. Bästa biend hade öven hyrt två filmer, två filmer som jag inte förståg ett jota av. HAHA, den första handlade om typ två familjer som skulle fira nyår tillsammans med alla sina barn. Det slutar med att barnen slaktar alla i familjerna? Alltså, det kommer inte fram varför heller. Ungarna blir bara cp. Liksom hallå? Man vill ju gärna veta varför. 
Den andra filmen var det ingen som ens orkade kolla färdigt på..... ;P


Jag och Linda har börjat planera lite nu också om vad som kommer hända efter muck och hur vi ska resa. Det jag harv varit mest inne på är en roadtrip i USA. Jag vill ju så gärna tillbaka till Asien men jag har ändå varit där senast. Så ja, Usa it is. Glida runt i Californien och åka över till Hawaii,  sen kolla in skyskraporna i New York och se den sidan. Till sist avsluta på Bahamas och hälsa på min vän Damian. Jag har ju faktiskt redan lovat honom att komma och hälsa på i Augusti nästa år efter muck. Det är bestämt redan, men att hinna se USA innan är ju aldrig fel =)  Bara att boka biljetter snart med så att det inte finns nån återvändo. Det är helt jävla freakin' awesome! 




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Som ett brev på posten

Japp,  nu har jag varit ner till VC och fått det bekräftat, kraftig öroninflammation i vänster öra. Tack så mycket, känns ju helt kalas alltså.   NOT !!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite fresh music

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Aj

Vaknade upp imorse och har skitont i vänster öra. Bra liksom ? Nej, mindre. Då återstår ju frågan, jag hade tänkt att ringa ner till vårdcentralen och få Cocilana utskriven för min hosta som jag fått. Men nu kanske det är lika bra att åka ner så får han kolla örat på en gång? Det är det där som är det jobbiga, om man inte åker iväg till en läkare så kan man ignorera problemet, ett tag iaf, tills det blir värre. Men jag tycker inte att jag har den tiden att kunna göra det nu. Jag måste bli bra, jag måste kunna fortsätta med min träning. Jag hatar bara när man får höra det man misstänkt men ändå fruktat. Dåliga nyheter suger.  haha, det är ju en självklarhet att det aldrig är bra, men vafan. Jag är en olycksdrabbad människa, det känns som det just nu iaf. Crap.


Nej, nu ska jag allt ta tag i detta och göra lite nytta. Måste ut med hunden som ligger här och myser också. Igår kände jag mig verkligen som världens sämsta matte. HAHA, vi var ute och kastade hans boll, sen skulle jag slänga iväg den, och jag typ kastar för hårt och snett på nåt jävla vänster så jag slänger upp den rakt upp i trädet, och där stannar den. :O   Stackars lilla cingo, letar efter sin boll som inte längre finns. Typ som en sån där fantomkänsla.   hahaha ! Kotten lilla då :)



OCH GRATTIS, till min egna lilla finska fruuuu!   Johanna P blir 21 barre idag, världens sexigaste 21åring. ;)  Ses ikväll my love. <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

A true story

Denna historia måste bara låta sig berättas. Namn och plats, samt tidigare sysselsättning under kvällen kommer att censueras p.g.a att skydda dessa personers identitet.

A och B hade tidigare under kvällen varit på en fin liten middagsbjudning. När kvällen började lida mot sitt slut ville A och B fortsätta partykvällen ett tag till. Med ett varsitt vinglas i handen beger dom sig ner mot stadens nattklubbar och humöret är på topp!  A börjar då känna lite kramper i magen och säger till B : "B, fan, så fort vi kommer fram måste jag verkligen in på toa. Jag är fett skitnödig!"  B svarar då att det är självklart att du ska får göra det.
Med en väldigt annorlunda gångstil fortsätter A sin väg framåt med B hack i häl bakom. Ytterligare en bit längre fram kommer dessa två pärlor på att man kanske inte ska ta med sig drickat fram till krogkön, vakterna i denna stad är galet kräsna när det kommer till att släppa in folket.
B kommer då på den briljanta idéen att hon ska svepa hela glaset med vin, som nu har blivit pissljummet.
A fortsätter samtidigt vackla fram med sitt magknip.
B stannar till ett slag och utbrister: "A, jag tror jag måste spy. Salivet börjar rinna!"
Denna scen utspelar sig då på trottoarkanten med B framåtböjd, rävandes i buskarna. Kaskadspyan snabbar nog på A's magknip som samtidigt utbrister "FAAAAN, bajsattack!!!!"    A hittar ett tidningspapper, hinner precis dra ner brallorna och hitta en plats brevid trottoaren helt synlig för annat folk som hade varit påväg till festligheter på stan och klämmer ut världens hög.
B börjar då bli klar i buskarna och A skriker "håll koll så att ingen kommer".   B gör så gott denne kan samtidigt som skrattet gör att hela kroppen skälver.

Det som inte får glömmas är att dessa två personer fortsatte sedan partykvällen och röjde gärnet ute på klubben , som alla andra gånger ! :-)   

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Värme

Är inte detta helt underbart ? Det känns nästan som att vara utomlands, 33 grader i skuggan. AWESOME !

Iaf så har det hänt massor på senaste tiden, kommer knappast orka skriva om allt. Peace&Love var helt amazing, JAY-Z  var bland det mäktigaste jag varit med om. Vi stog nästan längst fram och stämningen där var helt obeskrivlig.  Det måste göras om :)


Och nu i helgen så anordnade vår klubb LAG-SM i distansritt. Och vi knep guldet! Känns förjävla bra måste jag säga. En eloge till alla ryttare och groomar! Tråkigt att Kattis åkte ut med Vient, men det kommer fler gånger. Nästa år får vi hoppas på att Bonnie kan komma till start istället :-) 


Då återstår mitt dilemma,  allt detta med att jag har kommit tillbaka till hästeriet och alla tävlingar har gjort mig så sugen på att skaffa mig en egen nu igen. Jag funderar verkligen på hur jag ska göra nästa år när jag muckar. Antingen tar jag mina pengar och drar en fet resa igen, eller så köper jag mig en ungäst som jag kan ha till framtiden. Då hinner jag fortfarande jobba med den medans jag pluggar.  Det är så svårt, jag vill verkligen men jag måste ta en riktig funderare på om det kommer funka, tänk om jag gör en utlandstjänst ?  hur gör jag med hästen då? Skickar iväg till en tränare?  Kan funka.  Vi får helt enkelt se. Det tåls att tänkas på....

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SM-GULD!!!!!

Grattis till Rönningens Kör- Och Ridklubb till LAG-SM guldet!  Fan vad bra jobbat tjejer och alla i teamen! Helt otroligt!!!  

Det blev en jäkligt lång och hektisk dag och jag återkommer till det i ett senare inlägg. Finns även lite bilder och så :)








Life is too short to wake up in the morning with regrets. So, love the people who treat you right, forgive the ones who don't and believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said it'd be easy, they just promised it would be worth it!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()