Love

Igårkväll så var jag och syrran upp till  Mamma och Danne i stugan. Så himla mysigt! Blev grillning och massa prat. Jag gick öven rundan runt området och ner till vattnet och badade med Cingo. Han är så rolig den hunden, älskar verkligen att bada. Helt galet!

Efteråt, senare på kvällen så begav vi oss hem till födelsedagsbarnet JP(!), där bjöds det minsann på jordgubbstårta, typ 1000 sorters kakor och massa skratt som vanligt. Bästa biend hade öven hyrt två filmer, två filmer som jag inte förståg ett jota av. HAHA, den första handlade om typ två familjer som skulle fira nyår tillsammans med alla sina barn. Det slutar med att barnen slaktar alla i familjerna? Alltså, det kommer inte fram varför heller. Ungarna blir bara cp. Liksom hallå? Man vill ju gärna veta varför. 
Den andra filmen var det ingen som ens orkade kolla färdigt på..... ;P


Jag och Linda har börjat planera lite nu också om vad som kommer hända efter muck och hur vi ska resa. Det jag harv varit mest inne på är en roadtrip i USA. Jag vill ju så gärna tillbaka till Asien men jag har ändå varit där senast. Så ja, Usa it is. Glida runt i Californien och åka över till Hawaii,  sen kolla in skyskraporna i New York och se den sidan. Till sist avsluta på Bahamas och hälsa på min vän Damian. Jag har ju faktiskt redan lovat honom att komma och hälsa på i Augusti nästa år efter muck. Det är bestämt redan, men att hinna se USA innan är ju aldrig fel =)  Bara att boka biljetter snart med så att det inte finns nån återvändo. Det är helt jävla freakin' awesome! 




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback