The winds of change




I know you haven't made your mind up yet
but I would never do you wrong
I've known it from the moment that we met
No doubt in my mind where you belong



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

24 pinnar MUCK.

Helt seriöst, 24 pinnar MUCK!  
Galet!  Tiden har gått så fort, alldeles för fort.  Men jag måste faktiskt erkänna att det ska bli skönt satt få lite semester innan man ska tillbaka hit för att börja arbeta på riktigt. Saknar ju att vara hemma på riktigt.. :)

Denna vecka så har jag vakten för allra sista gången och som turen löd, så har jag natt. 
Nattveckan är inte min starka sida måste jag medge, redan 4h in på första passet hade jag funderat ut  14 olika sätt att ta livet av sig i kuren. Jag klarar inte av tristessen, det går bara inte. Ju mindre jag gör, desto segare och mer off blir jag. Är jag konstig då? Jag måste väl vara det, för alla andra verkar älska natten och hur "chill" det är.  Nej fysatan säger jag bara.   Igår drog vi ut runt 0100 för att köra ett löparpass, jag som alltid brukar bli piggare komade ihop ännu mer och var zombie resten av natten.   KANONKUL!   Jag är inget bra föredöme för resten av gruppen känner jag... haha!




Saknar mitt hjärta

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Swenex 112

Jag är hemma från övningen på Gotland och nu är andra halvan av plutonen där. Sjukt najs vecka vill jag lova. Men dom som tror att strid är köttigt hela tiden kan ju bara gå och gömma sig. Strid består av 90% väntan, typ. Det är inte roligt förutom när det verkligen smäller. Helt sant.
Måste bara säga att jag är mäkta stolt över min grupp, dom har skött sig otroligt bra under veckan. Jag är en glad gruppchef :)








Ikväll blir det mys med tjejerna hos Biend, ska bli tokhärligt att få snacka massa skit och bara vara. I need that.  Och ja, DU är bäst. :)      PUSS !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Paradiset

Jag kan ju inte påstå att livet är jobbigt just nu. Har en veckas extra permis innan vi drar iväg till Gotland på söndag och Swenexövningen. Dessa dagar spenderar jag uppe i stugan med mitt hjärta och resten av familjen. Helt underbart är vad det är. Igår mös vi ute i solen hela dagen och bara andades, på kvällen tog jag med älskling ut på en löptur längs vattnet och solen höll precis på att gå ner samtidigt. Det är sånt som gör att man kan rensa skallen ordentligt och samla ny energi. :) Till helgen blir det mys med fina flickor i sthlm, och sen på lördagen blir det dop för finaste lilla ängeln, Damian. Ska bli sjukt mys! :) Det tråkigaste är dock att jag missar festen efteråt, måste tillbaka till sthlm och Berga för att packa iordning utrustning inför övningen... Man kan inte få allt alla gånger..! Nu ska vi ut och mysa i solen, puss på er! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()