Vilsen tjej

Älskar att mitt lokalsinne verkligen fungerar som det ska... Saaaajk!
När jag för en gångs skull vågar ge mig ut i elljusspåret själv efter att mörkret fallit in, så springer jag självklart vilse.
Sprang även förbi 3 potentiella våldtäktsmän och såg en sisådär 16 monster i skuggorna... Not fun! Ändå gick löpningen bra och jag är nöjd, benhinnorna mår dock sådär efter backträningen i måndags.

Imorgon och på fredag så kommer ja stå som yrkesinformatör på SACOmässan i älvsjö. Tror faktiskt att det kan bli riktigt kul, ses där! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pepp!

Jag är en sån sjukt glad tjej just nu, träningen ger resultat och jag är bah taggad till tusen! :) Love this!

Jobbet denna vecka ger bokstavligt talat träsmak i baken, vi har regementsgemensam utbildning för alla på bataljonen och det innebär föreläsningar, föreläsningar... och glömde jag säga, föreläsningar?
Även om jag vill hålla mig vaken och lyssna så är det inte alls lätt. Luften därinne i hallen blir sjukt dålig, och sen så kom igen, ingen blir pigg av att sitta inne hela dagarna.
Hur klarade man sig i skolan egentligen?


I helgen bjöds det på inflyttningsfest här i Tyreö samt utgång, det blev en galen kväll och jag är så jävla glad över alla fina som kom hit! Ni är bäst. Lovar att det kommer göras om snart igen.  ;)
Peace, M

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite till

Och så glömde jag skryta om att jag och Lottisen var awesome och tvättade min bil idag, den är icke svart längre!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Peptalk

Igårkväll fick jag och Lotta med Skanis hem vilket resulterade i massa mys, mat och chillande på soffan.

Tycker att jag får chilla på soffan efter den här veckans träningspass, har gått riktigt bra och jag känner mig nöjd. Och, än är veckan inte ens slut!
När vi tjejer tränar tillsammans så har vi olika sätt på att motivera varandra, Denice vill att man peppar genom ord som; "GOTT", "KÖTTA"; "BRAAAAA", "EN TILL; KOM IGEEEEEN"med en ganska mörk stämma, men inte att man liksom står och råskriker åt henne eller, gud förbjude ta i henne och försöka tagga henne på det sättet.
Jag är en sån person som behöver nån som vrålar på mig, är in my face hela tiden men samtidigt kan berömma när jag verkligen har tagit ut mig ordentligt, sen blir jag bara mer taggad ifall jag kan få slag på muskelgruppen man ska träna för att "tagga" till lite extra...
Lotta, däremot. Denna norrländska kvinna är en hård nöt att knäcka.. Med sitt lugna temprament är det inte mycket som biter på henne. Hon visar knappt heller när det blir jobbigt, om nåt nu ens kan bli jobbigt för denna satans maskin. Idag på gymmet så körde vi ett rejält benpass och vi båda skulle inte ens önska våra fiender känslan vi hade i benen. Men för att känna mig lite bättre (än vanligt) så beslutade jag att vi skulle kötta igenom min "mördarmage"-övning som Eva visade mig sist. Lotta kände på sig att detta kunde bli lita jobbigt och försökte slinka undan genom att säga en massa gulliga saker med som härliga dialekt. Men icke, jag är hård som sten och viker mig inte för något.
Osnärtigt på vingliga ben går jag iväg för att hämta en varsin kettlebell (tung som fan), för att vi skulle kunna börja. Övningen går till som så att du sätter dig med kettlebellen greppad med båda händerna, lyfter upp benen för att få en statisk känsla i magen, och sedan roterar du överkroppen och svingar kettlebellen från sida till sida och ska låta den nudda golvet. Detta upprepas konstant i 30sek, sedan fortsätter du hålla upp benen samtidgt som överkroppen skall hållas uppe och spänningen i magen ska vara brutal, för att göra den mer effektiv gungar du smått hela tiden i 30 sek, direkt ner och pendlar med raka ben, upp-ner i 30 sek, och sen cykla med benen i 30 sek.  Det är ett set och rätt tungt måste jag medge..
Till saken hör nu att Lotta, denna stoneface women börjar grina illa i fejset och ge ifrån sog stön som jag inte är vad vid att höra, detta oroar mig och jag känner att hon kanske behöver en extra peppning för att orka ta sig igenom detta... Så, jag ställer mig upp, böjer mig ned mot henne och peppar på det sätt  jag tror är bra för henne; skrika, fula och fina saker, om vartannat. Det funkar ju uppenbarligen eftersom att hon inte vågar ge upp.
När jag känner mig lite stolt över min Lotta för att hon fullföljde så lägger jag mig ner igen för att fortsätta övningen, medans lotta vill ha vatten....
Medans jag köttar och är inne i min egna lilla värld så har jordens mest sneaky norrlänning konspirerat för sig själv en hämndattack mot mig (som bara försökte hjälpa till), denna attack går till på det viset att hon försöker dränka/ge mig en hjärtattack mig på Gym Amf genom att ta min egna vattenflaska och typ 25l vatten extra och ba splashar över mig och hela min redan blöta matta... varför hon gjorde detta  kunde jag inte förstå... Nu när den värsta chocken har lagt sig så börjar jag resonera förnuftigt igen, hon kanske vill köra axlar på lördagar ist ?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Life is good!

Har packat iordning alla grejer (läs kläder och skor) som ska med till sthlm nu. Seriöst, jag behöver minska ner på garderoben asså. Hur får man plats med allt? Fattar inte.


Idag har iaf världens bästa mami varit här på besök, och självfallet hade hon med sig min fina kille som ligger och myser nedanför mina fötter nu. Ah, vad jag kommer sakna honom när jag åker. Lika jobbigt varje gång... :(
MEN, jag längtar ändå till imorgon då jag blir stockholmsbo, MYS! Syster följer troligtvis med upp också. Awesome! :)


Todo hombre su propia realidad

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag, fina tisdag.

Finns det nåt bättre än att fläka i soffan efter ett långt, varmt bad? Nää, tänkte väl det . Idag blev det ett ben/konditionspass på gymmet. Orkar seriöst inte vila längre nu. Nu får det bära eller brista helt enkelt... Jag har varit konstig så länge nu med snuva, hosta och in/ut ur förkylning. SÅÅÅ, idag var jag till apoteket med och fick lite råd. Inhandlade nya vitaminer och ska boosta min svacka med en bra kur av en gräsligt gul brustablett.. funkar säkert, eller så låter vi det vara öppet. Men man måste vara openminded! :) Ikväll blir det mys med tjejerna och kolla DH, underbart!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grym lördag

.....vilket man får sona idag. Alkohol och Madde går inte ihop nuförtiden, blir så hejdundrande dålig dagen efter. Ett tecken på att åldern börjar ta ut sin rätt kanske ? Men anyway, igår var det inflyttningsfest hos min fina Ida. GALET är väl det ordet man letar efter för att summera kvällen. Jag hade sjukt kul och det var fantastiskt roligt att träffa alla igen. :) MEN, en sak som jag undrar lite över, sådär. Alltså, när man träffar en ny människa och står och pratar för att lära känna varandra lite mer så berättar man ju oftast rätt ytliga saker som vem man är där med, hur man känner värden, vad man jobbar med osv.. Då när jag berättar vad jag jobbar med så slår det aldrig fel, folk ska alltid känna på armmusklerna. Man ser verkligen hur blicken direkt dras från ögonen ner till armarna, det är helt sjukt! Men en så jävla rolig grej som jag la märke till igår alltså. Och det var flera stycken som gjorde det. Precis som alla vill klappa den gravida kvinnans mage, så ska man känna på militärernas armar, typ! hahaha. Lite kul iaf.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()