Tillbaka i det civila mörkret

Efter 2 veckors övande är jag äntligen hemma i Köping hos mina fina igen. Känns riktigt skönt. Lite konstigt, men skönt.
Hann med att träffa min rahwita idag innan hon for tillbaka till Malmö, saknar tjejerna därnere ju. Så tråkigt att man liksom blir utspridda över hela landet, men det är ju trots alla helt naturligt när man växer upp, börjar plugga eller jobba. Alla skaffar sina egna liv och det är svårt att hänga med. Även om man försöker.

Vad som händer i mitt liv just nu är ju att jag är ledig 2 veckor och under den här tiden ska jag få iväg flyttlasset till Sthlm också. Underbart!
Och så ska jag självklart passa på att pussa på cingo och juno! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredagsmys

En ledig fredag, hur längesen var inte det? Helt otroligt. Idag fyller min älskade storebror år, och fina syster har fyllt 20 i veckan, så kalas har det varit. Det gillar grabbarna! ;P Kände mig nästan lite ångestfylld över att det inte blev nån träning igår, så jag drog tidigare från kalaset och körde igenom ett köttigt rygg och intervallpass på gymmet. Nu är jag nöjd igen, och har till och med ätit glass. Fredagsmys på hög nivå. Men, en sak som känns helt sjukt konstig är att jag är själv. Helt själv. Alone. Totally Alone. Sofie drog iväg till Malin men jag pallar inte röra mig ur soffan och det är så skööööönt, har inte haft ordentlig egentid på, tja, sen jag började jobba igen. En annan sak som gör mig otroligt glad är att i helgen så får vi nycklarna till radhuset i sthlm, SJUKT BRA! Ska bli helt kanon att slippa bo på berga, ha ett hem att komma till efter jobbet, ett eget rum och kunna få vara själv. Nöjd tjej. :) :) Nä, och nu tror jag det är sovdags faktiskt, upp och träna innan jag ska hämta bror imorgon och köra Juno till farmor :) PUSSS

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Juno

Fasters lilla hjärta, coolaste tjejen ever.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Födelsedagar

Idag är det världens bästa papi och farmors tur att fylla år, love you guys! <3

Veckan som gått har iaf varit riktigt bra, har haft diverse utbildning i sambandstjänst och haft massa tid till fys. Det känns bra!

I helgen blev det återigen jobb på kriterieauktionen, åkte från sthlm i fredags och hämtade upp freddi på vägen, for sedan ut till överberga för att göra iordning hästarna som skulle med upp under lördagen. Tror även att jag hittad min nya kärlek, som förövrigt blev såld till Bollnäs... Dagen var lite kaotisk med lösa hästar, idiotiska människor och hästar som fastnar i lastutrymmet på en transport. Men vi löste det, som alltid! :)


Nu blir det till att laga lite mat till veckan som kommer och försöka hinna träna en sväng. Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()