Tiden går fort när man har roligt

Dock kan man väl säga att denna vecka varit lite segare än förgående... Massa nyanställningsutb vilket resulterar i långa föreläsningar dagarna i ända. Iiiiiiinte riktigt min grej.. Lyckades hålla mig vaken, stundvis iaf... NJa, inte fullt så illa. Värst utav allt är väl ändå att jag blev dyngförkyld i veckan och har inte alls kunnat fysa på den tid vi fått, det suger!  OCH mest av allt suger det att jag inte kunde springa stridsinderbanan i fredags. Lite bitter tjej där. 

I helgen är jag iaf hemma för att vila upp mig. Igår blev jag hämtad på tåget och åkte direkt upp till mamma och danne. Fick maten serverad,uppfluffade kuddar och gosa med mitt hjärta.  Kan det bli bättre ? Tveksamt..  :)
Til kvällen blir det massa mys med min älskade PH, vi tänker inte göra ett jävla skit förutom att fläka i min stora, underbara soffa!    PUSS SOM FAN!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tillbaka till vardagen

Semstern är slut, och jag älskart!
Har hunnit med en arbetsvecka och jag stormtrivs redan.

Måndag:
Kliver upp, går ner till kompaniet för att bli mottagen första dagen. Finns inte så mycket för oss att göra än att få ut en bil, köra upp våra grejer. Fixa lite i skåp och mest chilla. Efter lunch var det lite prat om schemat och kommande övningen Swenex 3 till hösten.

Tisdag: 0800 utlåsning vapen och ut på skjutbanan, vi var ett par stycken som behövde skjuta in våra vapen ordentligt så det var det som hände, inget fancy. Efter lunchen blev det introduktion på Stridshinderbanan, sjukt kul! Alla hinder skulle göras 3 gånger om för att vi skulle få öva på hindertekniken. Satan vad slut man blir! Och nu hade vi inte ens packning på, blir massa kul sen när man slänger på 20kg!
Gym på kvällen efter StriHiBa.

Onsdag: Tilsammans med 204e, 205e och Ledningskomp,  teori Strid grupps former. Övade lite torrt sen ute i skogen. Rätt segt måste jag medge, blandad kunskap i gruppen som vi blev ihopslagen med.
På kvällen hade vi bestämt oss för att drilla snabbmarsch tillsammans med dom "gamla" GSSerna på kompaniet. Drog oss ner till grusplanen och övade kommandona för igångsättning och sakta ner. Gick faktiskt bra. Det verkade rätt kul trots allt. Sen var det någon som fick den briljanta idéen att vi skulle springa hela banan bara för att vi skulle få "se" den. Smarta Madde tänker då att jag kan låna Majas kroppsskydd bara för att få springa en liten bit och se hur det känns.
Har man inte löptränat på 3 månader så rekommenderar jag ingen att dra på sig 15kg för att börja löpa, med kängor dessutom. Men det gick, blev puttad och dragen sista biten. Men det handlar om att inte ge upp, right?!    haha.

Torsdag: Lösskjutning Strid tillsammans med 205e. Riktigt, riktigt kul faktiskt. Har saknat striden, nu känns det som att man är tillbaka på riktigt! :) 
Vattenfys på eftermiddagen, lite halvtungt sådär. Ingen kräkpass denna gång iaf...   :)    Vapenvård som avslut!

Fredag: Lite teori om kommisarietjänsten på morgonen och sedan så fick vi göra ett besök på en utav trossbåtarna, samt åka en sväng till Muskö och tillbaka. Kul! 
Slutade till 11.30  och fick bege mig hemåt köping,   bra vecka!


Tänk att det är mitt jobb och jag får betalt för det.  Fan, jag har det sjukt bra.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

<3

Nu är hon här, fasters lilla hjärta.



    Juno Ida Engström

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()