Onsdagsmys

3 dagars arbete och jag är körd. Så trött och sliten, har plockat ut komp inför torsdag och fredag. Välbehövligt vill jag lova, puss på det!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

förvirrad?

Ibland så blir jag verkligen så trött på mig själv. Jag har under 3 dagar lyckats få TRE parkeringsböter och tappat bort plånboken (som förövrigt återfanns 24h senare).. men ändå.  Jag förstår inte alls hur jag lyckas, helt sjukt... "/

Annars så är jag återigen tillbaka i Stockholm efter alla övningar i Arvidsjaur, Boden och Norge. SKÖNT! Underbart att få landa och komma in i vardagen igen. Allt har verkligen gått sjukt bra för min del och jag är nöjd. Det har varit en utvecklande resa för min egen huvudtjänst och det gör att man blir pepp på att bli ännu bättre. En bra morot helt enkelt! :)
Blev även så att man hamnade på mil.se tillsammans med resten av det ledande laget under övningen;

http://www.forsvarsmakten.se/sv/Aktuellt/Ovningar/Cold-Response/Nyheter/Amfibiesoldaterna-utokar-sin-rorlighet/






Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tvåsamhet

Efter nästan 2 tunga veckor i Boden igen så har jag haft en ledig helg, älskling kom upp till Sthlm och den spenderades på bästa sätt. Kan inte bli annat med honom heller, han gör allt så mycket bättre. Igår gräddade han pannkakor åt Mig till frukost och imorse bakade vi scones. Så enkelt, så underbart!

Grillen har även haft premiär denna helg i det underbara vårvädret som råder i Sthlm, så sjukt jävla najs alltså! Mat till förbannelse och jag är en lycklig kvinna. Ohja, jag är en lycklig kvinna...

Älskar att jag är ledig hela veckan och att klockan ändå står på 0630 för att hinna med ett marschpass tillsammans med Lotta följt av vattenfys tillsammans med sjukvårdspluton, känner mig duktig fast dagen inte ens börjat..


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()