Söndag

I got a pocket full of dreams !

Galen helg!  Ida, vad kan vi säga älskling ? Det slutade som det slutade! hoho , love it!

I Lördags drog jag vidare mot Enköping och mötte upp Fredd. Drog vidare till Erics lägenhet där vi fixade iordning oss och började förkröks lite. Sen hämtade Jimmy upp oss, vi följde med och kollade lite bilar på träffen och sen fick vi skjuts till Bålsta. Sjukt najs! Tog pendeln och for vidare mot Karlberg. Mötte upp A och lämnade grejer, lite chill och så på slottet innan vi drog vidare in till stan. Seriöst, Elitloppsfesten. Sjukt najs ställe, men folket. Det är inte okej när gifta män kommer fram och raggar. Nej, usch jag klarar inte av sånt. Självklart lackar man och det är väl för fan inte mitt fel om dom tar illa upp ?! Det ger jag blanka fan i, tyvärr.  Annars helt jävla galet bra! GÅr liksom inte att ha tråkigt med min Freddie-girl  ( ;


Söndag blev iaf en heldag på Solvalla. Iceland, hästen från Fredds stall går och vinner hela skiten liksom! Hur jävla coolt är inte det, sjukt roligt för allihopa! Djävulskt bra dag :)








         

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lördag

Vafan är det som händer här egentligen ? Tankarna bara snurrar och ingen kan fatta, ingen vill fatta. Jag vet inte vad jag ska skriva. Sov gott gubben, det var alldeles för tidigt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

vilodag

Jag har träningsvärk. Aj, det gör ont.
Idag har vi iaf varit en sväng till västerås, PH köpte nya löparpjucks och lite grejs. Jag letade efter en klänning att ha till Elitloppsfesten men hittade inget. Vad kan man förvänta sig liksom, västerås, hallå.  Whatever, hittade iaf ett par solglasögon, träningshandskar och en bikini. Får nöja mig med det sålänge.
Kanske eventuellt att man hinner dra en snabbis på stan i sthlm på lördag sen, vi får helt enkelt se.

Nu i helgen är det yran och det innebär självklart festligheter, Jonna och Ida kommer också, OM jag har längtat! Mina tjejer är bara bäst <3 
Jag vet , jag vet. Köping är inte direkt något att hurra över, en liten skitstad där det absolut inte händer ett jota. Men när det väl händer saker , som yran så blir det roligt. Det är alltid lika kul att få ihop gänget och alla bara umgås och festar som galningar. Det är det jag älskar, jag avgudar dessa människor!

Vi hann även med att se premiären av SATC 2 ikväll också, helt jävla underbar! Vi garvade oss fördärvade därinne. Love it!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

confidence is a stain they can't wipe off




 
              

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dips till förbannelse

Jag kan seriöst knapp lyfta mina armar ,  jag dör verkligen. Fyfan! Jag och PH har kört dips och Chins till förbannelse på det där gymmet känns det som. Isch.
Ikväll blir det iaf crosstraining, ska bli kul att se vad det är för påhitt med. :-)

Snart så blire väl ut med Doggyn. Just nu vill jag bara dö ett litet tag iaf...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sunshine

ja, vart tog solskenet vägen ?  Pissväder idag, det suger. Men men, en bra anledning till att hålla sig inomhus pågymmet. Ska alldeles strax dra ner med PH, tänkte bara köra ben och mage idag. Nääääjs :-)

Ååh gosh,  fick precis lönespecen från röda korset, pengarna jag ska få för kursen jag var iväg på. hah,  har fått alldeles för lite. Kul att dom ens kan hålla koll på en sån sak. Nej, jag får helt enkelt ta och ringa dit.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Effektiv dag

Idag har vi hunnit med att mörscha 2h på gymmet, kollat nya löparpjucks åt PH, tvättat 2 bilar, grillat och fixat en supergod kyckligsallad till lunch, promenixat med Cingo, varit till Arboga med syrran osv osv.  Känns sjukt bra!  Löpningen tar vi runt 8, det går verkligen inte nu när det är såhär varmt ute. Vi storknar och hundarna blir helt färdiga. Nej usch,  vi slåss med myggen ikväll ist !  :-)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Svensk sommar

Ja, sommarkänslorna spirar! Fast vädret idag har väl inte varit annat än knepigt ? Herregud, omväxlande om något...
Idag har det inte hänt nå sådär alldeles särskilt. Mest seg efter gårdagen, drog över på fest hos T&F,  hur mysigt som helst. Massa trevliga människor och för bra sällskap. Kul bara att huvet kommer på dagen efter att det varit fest...

Jag och syrran drog igång operation städning där på em, fixade och donade. Rätt kul ibland faktiskt, bara köra på och rensa massa i garerober och stuff. Jag gillar't!  Ännu senare blev det gymmet med PH, vi tyckte att vi ändå inte hade nåt bättre för oss så det var väl lika bra.  Blev ett riktigt bra pass idag,  jag är mycket starkare än vad jag trott. Det känns så himla skönt! Och det blir så galet roligt. :-) 
Efter över 1h styrke så körde vi löpning 25 min, hur skönt som helst. Det kändes liksom inte nu överhuvudtaget och ändå blev det massa intervaller i branta backar. Det börjar gå bra nu med andra ord.  Blir en tur till gymmet imorgonbitti igen och på em blir det spinning, man hinner med mycket dessa lediga dagar. Helt Underbart!  :-)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fly

Har varit med Fredd på jobbet i Enköping i 2 dagar. Gah, så roligt vi haft! Måste bara säga att jag inte förstår hur den kvinnan orkar, alltså 8 passhästar 6 dagar i veckan, det är galet! Hon är hulken, eller ja nummer 2 iallafall, annars blir jonas mopsig ;P
Jag har nu iaf kört mina första travhästar och det med bravur! Gick skitbra med tanke på att jag är helt grön inom det området. Skitroligt var det, nu måste jag ut till Kattis och köra vivan! =)

Annars då ? Yran är nästa helg och min fina ida kommer hit, det ska bli så superkul! Jonna och folket från Skinnsberg kommer med. Sen på lördagen så styr jag och Fredd kosan mot Sthlm och drar på Elitlopps festen, och kollar elitloppet på söndagen. Det om något ser jag fram emot! Har bara hört sjuka grejer om dom festerna, haha !

Ha en trevlig helg nu allihopa!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Gymmade imorse, träningsvärken kommer göra sig påmind imorgon vill jag lova.  Drog hem efter det, chillade en stund och fick sedan tag på Linda som var taggad och redan ute för promenad, hämtade upp Polly på vägen så att båda doggysarna fick förlja med ut, hur lång kan det ha blivit, hm, ca 9 km sådär. Rätt skönt, vädret är ju inte att klaga på. =)  
Åkte sen iväg till Åsby och mötte upp fredd där, inhandlade lite blommor och grejs för att göra fint på deras mysiga balkong.  Efter det så drog vi oss ut i  skogen och körde spåret. Det är så skönt att ha flera kompisar att springa med, PH var inte alls sugen på att dra ut idag och var på allmänt dåligt humör, men pepp som pepp och vi fick med henne ut. Hon har inte så mkt att säga till om när jag väl börjar.  
Idag var verkligen en såndär dag när det bara flöt på och det kändes som att man bara kunde fortsätta hur långt som helst, trots att jag gymmade skiten ur mig på morgonen.  Gaah, I love this!  Älskar när man märker av alla resultat  :-)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma.

Hemma igen efter tävlingen,  slutade inte alls som vi ville eller hade tänkt. Åkte ut i andra grind för diafragma flatter, blev 25L dropp för Tant Arg. Stackars liten!  Nu äre bara för Kattis och Vivisen att ta nya tag, satsa på en annan ritt längre fram istället! :-)  Ur motgångar föds nya äventyr, exakt!


Väl hemma möttes jag av ännu värre nyheter. Allt känns helt sjukt, ofattbart, overkligt, jag finner verkligen inga ord. Kan inte förstå och jag vet faktiskt inte om jag vill det heller, för jag skulle aldrig vilja hamna i den situationen själv, och man kan nog inte riktigt förstå förrän man själv setat där. Tänker på er alla hela tiden, liver är så orättvist!

Och allt detta får mig att sakna dig också, morfar. Hoppas du har det bra där du är! :-) <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej på ett tag!

Snart så drar vi då iväg mot Kristinehamn och SM i distansritt. Det är så spännande att jag håller på och spricker! ;D Vi hoppas på det bästa och på fint väder, håll tummarna för Stall Katarina Mungsgård på lördag! ;-)

Igår så var PH, Drita, Sarre, Sebbe och Mandy här. Blev sminkning av soffe inför balen och massa mys. Vi gjorde även tacos och så snackade vi massa minnen, alltså  HAHAHA! vilka sjuka grejer man gjorde när man var yngre, fysjutton! Nu kan man ju verkligen skratta åt allt såhär i efterhand, men tänk om våra föräldrar hade vetat hälften av det vi gjorde. Undrar hur det hade gått då ;P hahah ! Oh lord, vill inte ens tänka tanken! 

Nej, nu måste jag återgå till packningen. Ha en supertrevlig helg allihopa, det kommer vi ha!  Pusss





                                 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart så..

Jag och Ph har bestämt oss för att stanna i sverige i sommar iaf, är nog lika bra! Känns rätt onödigt att flytta dit nu så sent i Maj när det inte löste sig med lägenhet tidigare. Det känns faktiskt helt okej, vi drar ju på SM nu i helgen ändå, och det måste jag verkligen med på! Kattis ska rida 160km på Vivan och både jag och Marie är sjukt taggade trots att vi bara ska grooma. Det  ska verkligen bli helt kanonkul !    
Det tråkiga är dock att syrran har balen på fredag och vi åker redan torsdag, jag för hoppas på massa fina bilder istället! :-)

Har iaf varit ut och motionerat Vivan 2 dagar nu, hon känns helt kalasfin. Idag fick jag sällskap av Marie på Bonnie så körde vi ett litet snabbjobb på 12km. Skönt!  Nu väntar jag på mat för att sedan vila ett tag innan det blir träning med PH, troligtvis följer JP också med!

Oooh, igår var vi iväg på streetrace btw! Fredd körde sitt första race med nya bilen, min duktiga baby! Roligt var det iaf !  :-)



                                     

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En hyllning..

Jonas, du är bäst och jag älskar dig!   ;D

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

-

Intresset för bloggen har inte varit på topp kan man väl säga. Nej, blä.

Igår blev det träning med hund, åkte ut till Ludde och hade Cingo med oss. Skitkul, hunden är bäst. Så är det bara.
 Och sen så tog vi ut hans två skyddshundar och jag fick agera markör. Jomen tjena säger jag bara, en hund biter jävligt hårt kan jag tala om. Trots den där satans skyddsarmen så är jag helt blå efter bettet. Så himla snyggt, ahah! Men sjukt intressant att få prova på det och även se hur hundarna agerade i bevakning och så. wie!
Jag och PH körde sedan ett intervall-pass också, det var längesen vi båda blev så slut men det är så jävla skönt efteråt, man blir så nöjd!  Ett par timmar senare blev det en PW med johanna också, inte en lugn stund här inte!

Nu drar vi ut till Fredds päron på landet och myser med grillning, bästa sällskapet och vattenpipa. Pusss


                                    

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()