Just livin' my dream

Jag är så extremt glad just nu, allt är bara för underbart. Igårkväll när jag skulle åka hem från jobbet så ringde Johanna med lite nyheter. För det första så ÄLSKAR hon sin nya lägenhet, vilket glädjer mig något otroligt mycket ! Jag är så himla glad för hennes skull, och sen berättade hon att hon kommer få sjukt mycket jobb i Hallsta nu i november precis innan vi åker, och det kan ju inte komma mer lägligt ! Det är bara toppen helt enkelt !  =)

Och vad gäller mig, jaaa, jag är bara sjukt lycklig just nu. Allt är bara så jävla härligt, mönstringen gick kanon, allt inför resan känns sjukt bra och det känns som att det kommer funka med allt, läget är under kontroll helt enkelt.  Allt med Julle går så himla bra, han bara gör framsteg hela tiden och jag och Sanna slutar aldrig att förvånas. 
Min familj och mina vänner mår bra, då mår jag bra :)    Just nu lever jag min dröm.  : )

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Home again

Yes, 2 dagar har spenderats nere i Göteborg och mönstringen är nu avklarad. Jag är alldeles för trött för att skriva värsta långa inlägget, men det gick iaf bra och jag är nöjd.  Min preliminära befattning/placering blir som Insattsgruppbefäl på Amf1.  Precis som jag ville :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

"Some men are born great. Others has greatness trust upon them. "

2 dagar kvar, och jag dör !

Ikväll blir det hem från jobbet för att mörscha spåret i Johannísdal tillsammans med JP. Det kommer bli awesome ! 


Vi har extremt segt väder btw... Om ni inte visste det liksom ? ..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

...And you don't care what they say !

Heeey!

Blev en tur up till groparn för lite klättring med Jullebus idag. Träffade på Kattis två medryttare på både Bonnie och Vivan så vi fick lite sällskap hem med :) Skönt !
Jobb och skultuna och sen hem.

Idag blev det en vilodag ifrån träningen, kändes att det behövdes. Imorgon blir det löpning , 5 eller kanske 8 km ? Vi får se. Måndagen kommer vi köra gym så att jag kan öva lite mer teknik på skivstång, det är ju inge svårt och det är ju en grej som jag är van att träna. Men jag vill bara känna så det känns bra innan jag drar iväg. En promenad eller extremt lugn joggingtur till följd av passet.

Sen så bär det av till Göteborg på tisdag. Jag har väntat, varit nervös och förväntansfull inför detta. Jag vill verkligen, verkligen få göra lumpen. Så jag kommer ge gärnet därnere alltså. Förhoppningsvis går det bra oxå =)


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Take your pants off !

Min JP ringde och väckte mig imorse, jag ¨råkade snooza mig igenom larmet ännu en gång.
Vi fixade till våra trynen lite och drog ner till Polisstationen och fixade nytt pass för oss båda. JP såg ut som en riktig Hoe på sin bild och jag blev nog hennes hallick. Illa illa.  
 
Vi styrde sedan kosan mot västerås och Resia. Tack du resebokare eller vad vi ska kalla dig !! Jag tror att du precis räddat oss ifrån magsår. Nu känns allt så sjukt mycket tryggare och magen börjar lugna ner sig ordentligt. Vi har börjar spåna lite i resplanen och den ser ut ungefär såhär :

1. Vi anländer till malaysia.  Där ska vi se det vi vill se.

2. Från malaysia åker vi till Singapore och spanar in läget.  Sedan tillbaka till malaysia igen.

3. Från Malaysia åker vi till manilla på fillippinerna.

4. På Fillippinerna ska vi besöka PALAWAN, CEBU och sen vare nåt mer ställe.

5. Därefter kommer vi även åka och hälsa på min vän Chankie i Vietnam, i gamla saigon. Han får guida oss igenom vietnam och vi kanske till och med får med honom när vi besöker Hong Kong.  : )

6. Sedan blir det tillbaka till Manilla och därifrån hem.







Vi kollade även upp så att det gick att boka om hemresebiljetten utifall vi känner att vi vill stanna längre och se lite mer. Det är helt awesome !

Efter resebyrån gled vi tillbaka till Köping, gjorde ett stopp ho optikern och jag kollade upp min syn och plockade ut nya linser. Därefter styrde vi kosan mot Munkens, Irma och Timpa bjöd på fika och JP knådade söndeer min röv på massagebänken. Det var najs !

Eftersom att jag och min JP inte kan få nog av varandra så drog vi ut i Johannisdal och mörschade 5km spåret ! FAN VAD NAJS ! Det gick så jävla bra !!! Jag är så glad och nu är jag så sjuuukt taggad inför tisdag ! Jag ska mörscha gärnet i GBG !! ;D



Palawan, Filippinerna.





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min smurvel : )

Jag kom bara att tänka på den här lilla scenen som utspelad sig på tåget hem från Ånn. Jag "råkar" ta Jipe's mobil och ska läsa lite meddelanden för att fördriva tiden och hittar ett smaskigt erremerre från Shrimpen (Niklas) där det står : "Hej min smurvel :) "  som rubrik.  Jag tyckte typ att detta var det gulligaste ever och läser upp det för Martin. Johanna blir då röd som en tomat i fejjan och sliter åt sig mobilen på 3 röda !!
Jag tror aldrig någonsin att jag sett Jipe generad nångång faktiskt, hon kan skita framför publik eller tappa tallriken på en restaurang utan att blir generad. Men när man läser hennes gulliga sms dör hon.

Hon förklarade minsann med sin feta finska brytning att hon och shrimpen inte visar sin Lööööve utåt utan att dom är väldigt privata. Det var synd tyckte jag, för jag vill nämligen se fler sms som startar med SMURVEL!!


Nu väntar jag ivrigt på denna sega kvinna för en löptur.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Effektivitet

Yes, klockan ringde 8.30 imorse. Jag snoozade till 0910 ! En snabbis i badet och fönar håret, på med lite foundation och jag är klar 0935.
Blev en sväng till banken och fixade med massa papper, öppnat nytt konto osv till resan. Vi drog även lunchen kl 11 (!!). KEBAB 4-life ! Jag har inte ätit det på jag vet inte hur länge, och satan vad jag har saknat det !

Nu har jag även bokat resan ner till Göteborg nästa vecka. Det vart helt cp på pliktverkets hemsida så jag ringde SJ och fick hjälp istället. Fint ! Skönt att ha allt klart faktiskt.

Imorgon blir det svängen till polisstationen för att fixa nytt pass och sen ska vi iväg till Västerås och resebyrån och boka med hotell dom första nätterna när vi anländer till malaysia och filippinerna. Det börjar dra ihop dig nu men det känns ändå inte som att det är verklighet, ÄN iaf.

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Pics !

Hittade lite bilder från Fornaboda på hemsidan : )


Start !




Målgång och en extremt pigg häst !



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Underbara dag !

Imorse vaknade jag till ljudet av en kaffebryggare ute i köket. Det var min pannkaksmamma Johanna som var i full gång med att fixa frulle efter att ha varit på jobbet.
När jag kommer ut i köket inslingrad i täcket utbrister hon :"neeeej, kom du upp. Jag har ju inte hunnit servera dig din frukost på sängen" ! .
Aaah , min lilla gosmurv, hon är allt för söt hon. Hon hade gjort iordning en extremt grön och nyttig smörgås och en kopp kaffe till. Helt underbart !!


Efter frukosten blev det en sväng till banken, bokade tid till imorgon. Ett halvhjärtat besök på gymmet hanns med och en promenad likaså. Sedan for det iväg till stallet för min del .
Och HERREJÄVLAR säger jag bara. Jag är så glad. Ni vet att när man rider och precis allt bara klaffar, allt som man haft lite småproblem med tidigare bara funkar och det funkar ytterst bra.
vi tränade massa igångsättningar och jag tänkte mycket på att hålla koll på min egen sits och mina händer som jag vet kan flänga överallt. Och så tänkte jag på vad Lella sa i söndags på träningen : "madde öva på att sitta ner i traven, skumpa hur mycket du vill bara du sitter ner".  JAG SATT NER ! Och extremt bra gick det ! För julle tror jag att poletten verkligen trillade ner med att han skulle korta sitt tempo så att jag fick balans med, ALLT gick så jävla bra. Jag satt och satt, och satt, och satt ! och det var roligt !! Blev ju helt sentimental själv för sjutton !
Var till och med tvungen att skicka iväg ett sms till sanna och berätta medans jag fortfarande satt på hästryggen.
Och efter det travade vi ännu mer och jag bara satt, Och julle bara gick som en klocka. Stadigt, mjukt, lugnt och helt , helt underbart !!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Det blev pannkaka !

Johanna aka Jipe, Pöhj, smurvel, rövsvetten osv osv, mött upp mig igår efter jobbet för att dra Ullvirundan. En rask promenad på 1,5 kl 22 på kvällen liksom. Vad hände ? Jo, motivationen var på topp helt enkelt.
Under vår promenad diskuterade vi både det ena och det andra. Bland annat grejen att vara självständig.
Ingen av oss kan förstå att man vill flytta ihop med sin boyfriend när man är 18-19-20 liksom, och plus att det är första gången man flyttar hemifrån.
Vill man inte längre kunna känna sig självständig  ?  Varför gör man då det ? Tänker man på den ekonomiska biten ? Eller tänker man inte alls ?
För vissa kanske det funkar jättebra, ett tag. Men oftast så håller det ju inte om man har för fort fram och brådskar allting.

Nej , och inte heller kan vi fatta att man VILL skaffa barn i den här åldern heller utan utbildning och jobb. Alltså varför ? varför varför varför ? Jag kan inte förstå det, varför bli "vuxen" fortare än vad man behöver ? Det är ju knappast sannolikt att förhållandet kommer hålla heller när man träffas så ung och har bråttom med allt. Och då sitter man där, 20 barre och ensamstående, ingen inkomst och lever på bidrag !
Sen självklart ska man ju respektera att alla är utav olika åsikter, det är klart. Men jag är mer av den åsikten att jag vill inte skaffa barn såhär ung och sen känna att jag aldrig levde mitt ungdomsliv och börjar ränna på krogen när jag är 40 barre och det är dags för mina ungar att springa ute ! nejtack, det ska mina kids inte behöva vara med om.
Mycket ånga blev det iaf under vårat samtal, var det inte dimman som tätnade runitkring oss så det ångan vi ångade ut över alla I-landsproblem!!!


Efter promenixen övertalade johanna min smurvel mig att sleepa över hos henne, eller ja, hon behövde inte direkt tjata. Väl hemma bjöd hon på sina pannkakor, men KAKAO i !! Sjukt gott ! Hon är nu min nya pannkaksmamma !!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hahaha !

Den här killen tar verkligen priset. Typ en simona i manligt format !!  ;D


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Freakin' awesome dude

Killen är störd. Jag tror jag dör !  hahaha !


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

-

Polly tycker om Ko-ben  =)


 


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

They don't really care about us

Johanna och soffe sitter och mörschar igenom den nya skolkatalogen. Jag orkar knappt inte bry mig, jag är en tröttbrud_89. Ska snart ringa fredd så vi kan dra ut till landet och så på när hon snickar ihop en hylla. Jag får leka med min bebis istället.
Jag vill egentligen bara ut och springa faktiskt, känner hur det kryper i kroppen, det ska bli skönt.

Inatt blir det jobb som sagt, vi ska tydligen ha en till med. Så vi blir 3 st på natten istället för att vara 1 själv. Det blir najs : )


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Everytime you turn around, they're screaming your name

Jobb, jobb, jobb.  tackar man nej ? 
- NEJ,  det gör man inte. Jag skippar morgondagens festligheter och tar ett nattpass istället. Det var lite kris i köping så självklart ställer jag upp. Det enda jag tänker på är "PENGAAAR, RESAAAA, SNAAAART "  typ, eller jo. Mestadels så är det nog så.

På rasten så drog jag ut till stallet och tog en liten tur på Julle i pissregnet, mindre skönt. Men vad gör man inte för pållen ? Han måste röra på fläsket nu när han hetsäter ifrån den där ensilagebalen (sanna har uppdaterat mig om läget). Ja, om han inte rör på sig så kommer han snart se ut som en vandrande ÖL-tunna med 4 ben. Och nej, det gillar vi inte, absolut inte. Söndag blir det dressyrträning, som jag längtar !!  : )


Ikväll efter jobbet blir det en sväng till freddie och co. Det bjuds på tacos och massa gos med mosters älskling ! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

You can talk about me, cuz I'm a hot topic.

Yes, jobbade kväll i Skultuna idag och var hemma strax efter 21.  Efter ivrigt tjatande fick jag med johanna ut till skogen. Och hör och häpna, jag fick även med syrran !  Kors i taket säger jag bara !  Och damn vad bra det gick !! Jag är stolt över lilltjejen, hon mörschade 3 km som fan !  BRAAA !!!

3km är ingenting nu, likaså 5 km. Det bara flyter precis som att det inte är nåt alls , man blir inte trött längre. Och det känns helt awesome ! Kondisen har börjat ta sig. Jag blir glad ! Nu väntas längre sträckor !



Imorgon blir det troligtvis en löptur innan jobbet, eller efter. Vi får se, det beror på hur många som är sugna på att följa med ut ;)  Vill fler haka på kan vi ta det till kvällen, annars ställer vi klockan på 6 och mörschar ut !! 


P.S  det är bra att johanna och Linda finns så man kan ånga ut aggrowz över dom !  D.S

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

mysig lunch !

Blev en sväng till hemlig destination tillsammans med Linda och Johanna. Vi smider våra planer som vanligt, jag tror det kommer bli kalasbra i vilket fall som helst ! Linda, du vet iaf vad vi hoppas på ! =)

Vi tog sedan en lunch med asgod pasta/kycklingsallad nere på Biginn och det blev huuuur mycket prat som helst. Det var rätt välbehövligt, prata massa skit liksom,  alltid lika mys : )  Ni är bäst tjejor !<3

Det är bara så underbart allting nu, allt rullar på med jobb, resor och allt. Livet leker helt enkelt !



Nu måste jag skynda iväg till Skultuna för mer jobb. Det blir bra ! Puss på't !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

wie !

Jag är glad,  jag är bara så himla glad. Jag vet inte varför, det är det som är så roligt.
Det enda jag kan säga är att karma tar alltid ut sin rätt :)


Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Tisdag

På förmiddagen hann jag och Johanna med ett gympass och även en löptur, 4,5 km och jag vart inte ens trött ! Det känns förjävla bra måste jag säga. Det trodde jag aldrig att jag skulle lyckas med när vi började löpträningen. Helt otroligt skönt är det iaf ! Och nu är det bara 2 veckor kvar tills jag drar ner till Göteborg,  kom på att det är dags att boka biljetter och sånt med ju. 
Hjälp alltså,  jag åker helt själv. Hur ska det funka ?


Det blev även stall idag, massa skitsnack med Sanna hinns alltid med oxå! Lika trevligt varje gång. Fast när mina lumparplaner och mina funderingar på att göra utlandstjänst kom på tal så har ju sanna sina åsikter om det, hon tycker väl att jag ska stanna kvar hemma och fortsätta jobba i skultuna ist ! Undrar om man kan ta med Julle in i värnplikten ?
Jag kanske kan bli ridande militärpolis ?  Eller så kan ju tjockisen får följa med på högvakten ? Eller vad sägs om amfibiesoldat till häst ?  =)
Han får väl följa med ner till Afghanistan sen oxå!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Check this out !

INSANE  !


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdagsmyyyyyys!

Ikväll kommer gänget hit och vi ska mysa tillsammans med god mat och allas underbara sällskap. Jag lär ju snart dra iväg och handla så vi kan förbereda lite smått, sen så får vi se vad det kommer bjudas på ! Inte riktigt bestämt ännu.  : )

Helgen väntas bli underbar, på fredag drar vi iväg på Spa. Gosh, love it ! Jag kommer hinna träna hur mkt som helst och bara skämma bort mig själv. Inte direkt något som man tackar nej till !
Lördagen sen när vi kommer hem så är det bara att köra igång festen, Soffe fyller 18 på söndag och det ska firas med buller och bång ! Mike blir ju även 20 imorgon han ;)  Men ni två , ni måste vara dom segaste människorna ever, you know what  I'm talking about !! ;D

Söndag , jo då blire ju iaf kalas härhemma. Sen ska sanna och Julle iväg på hoppträning, hoppas man hinner åka iväg och kolla iaf  ! Vore superroligt ! : )


Nej, nu ska jag bege mig ivg till affären i min nytvättade bil som jag så varsamt gjorde iordning igår! : ) 


<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

alla dagar är mina dagar...

Precis som att alla ord i den här bloggen är mina ord. Jag skriver precis vad jag vill,  deal with it !
Om du stör dig på något som jag tycker och tänker till om,  vad gör du då här ? 
Tycker du att jag provocerar, fine. Det kanske jag gör ibland, men jag vågar iaf stå upp för mina egna åsikter och jag gömmer mig inte bakom andra.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

-

Säg och tro precis vad du vill om det får dig att må bättre och känna dig som en bättre människa.

Jag kunde helt ärligt inte bry mig mindre ! : )


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sen tisdag kväll.

Idag har det varit massa jobb,  jobbmöte med alla assistenter och lite prat.
Har gått bra idag tycker jag, blev även en tur med sanna/Julle och jag på Glimten. Nu har jag lärt mig att den hästen kan vända på en 5öring vill jag lova. Och nej, det är INTE roligt när man är tvungen att få erfara det själv. Det hade räckt med att någon talade om det för mig bara så hade jag nöjt mig. Men glimten ville allt visa mig det själv.
 Vi kommer travandes på skogsbilsvägen och båda hästarna blir heta som ånglok när dom får gå tillsammans. Då kommer sanna på den briljanta idéen att vi rider åt varsitt håll så att jag kan låta Glimten springa av sig lite och hon kan jobba Julle i traven.  
Det låter superbra tycker jag, vi sticker iväg åt varsitt håll och vi tar en harmoniskt galopp. Det går verkligen inte att beskriva hästens galopp, den är helt otrolig ! Man bara smälter ! 
Och när det blir så, att man smälter det vill säga så kanske man inte är förberedd på "kast-åt-sidan-i-90grader-med-madde-på-ryggen".  Nej nej,  glimten kommer i en rullande galopp och tycker väl sisådär att han ska in på samma väg som vi kom ifrån och göra ett tvärkast i 90grader rakt in i skogen. Eller ja, först rakt in i en gran som gör att jag får granbarr i hela arslet, och SEN rakt in i skogen igen. Det tyckte han var skitbra,  jag tyckte det var mindre bra faktiskt. Det gjorde ont i rumpan av granbarren, och jag tror att det var där jag slog i svanskotan som jag beklagade för Sanna senare.


Har även haft tid för klubbmöte i klubbstugan som ligger i Järlåsa (?) utanför uppsala. Första gången jag var med dit, och TUR att jag åkte med Kattis för det finns inte en chans att jag hade hittat den där kojan mitt ute i skogen i det becksvarta mörkret annars ! Herregud säger jag bara.   Det blev iaf lite snack om Lag-SM nästa år som vår klubb kommer anordna. Vi pratade lite allmänt om hur man kan lägga upp tävlingsplatsen på bästa sätt och även om det här med sponsorer, det blir till att kolla upp det mer ! : )


Jag längtar till imorgon ! Puss på det :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stockholm

Yes, i ferdags styrde vi kosan mot stockholm jag och min Fredd. Det skulle hållas kriterieauktioner och vi skulle vara där som handlers och visa 3 hästar för dagen. Allt gick faktiskt jättebra, fick alla 3 sålda och ägarna tjänade typ 150 tusen sisdär för tre stycken 1 åringar !
Det sjuka var att dagen före hade en häst blivit såld för 700 000 kr  !  En 1 åring, som inge gjort ett jävla skit ! :O Det är sjukt. Jag fattar inte hur man kan lägga dom pengarna på ett sånt osäkert kort, bara för stammen liksom. Helt otroligt. Folk förstår inte vilka pengar det rör sig om i hästvärlden.

På kvällen drog vi iväg till vårt hotell, Freddies mamma hade varit helt underbar och sponsrat oss med en natt på Scandic hotell. Där gjorde vi oss iordning och väntade på jenny, min sötis : ) Efter att hon kommit drog vi ner till hotellbaren, drack vin och snacka massa skit ! Helt underbart ! Måste bara säga att jag är sjukt mycket kung på biljard !


Lördagen blev som sagt inte lika rolig, en häst kördes upp till oss som vi skulle visa. Mötte upp och lastade ur. Och vilken ståtlig en ! Så sjukt fin kille !
Vädret var istadigt och växlaade hela dagen mellan blåst och regn. Det sög kan jag lova. Tror vi förfrös både fingrar och tår. Och till vilken nytta ?  Efter en dag med massor av spekulanter på vår häst, cpigt väder och väntande på auktionen så kommer ägarna och säger till oss : "nej, jag tror vi behåller hästen. Han är så söt".
Så vi har alltså stått en helt dag, till vilken nytta ? För att ägarna ska kunna ta med sig hästen hem igen. Ja precis, helt sjukt !
De beslöt sig iaf för att ta in honom till auktionen bara för att få se hur mkt folk ville bjuda. Och titta, dom hade fått 110 tusen för hästen men dom vill behålla den för att den är söt ! Det var första gången dom träffade sin egna häst oxå ! Förstår ni att man blir helt galen då ? hela dagen åt helvete. Fuck säger jag bara.  Usch usch usch !!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()