tänkar'n

Är jag den stora tänkar'n? Eller den stora grubblaren kanske?  
jag tänker så himla mycket, och försöker se saker ur olika synvinklar samtidigt som jag ska analysera allting på en och samma gång. Visst, i mitt militära liv kan det vara bra, samtidigt inte eftersom att ibland krävs snabba beslut och då får jag lite smått med ångest när jag inte får tänka så länge som jag vill. Baaah, vart vill jag komma med detta?! Joo, jag tänker väldigt mycket, på gott och ont!
Är jag komplicerad då? Är jag en komplicerad person?


Idag har jag btw varit och trimmat hunden, kört en sväng på gymmet (köttat massa jävla chins, just so u know), fixat med grejs härhemma, köpt nya löparpjucks och även gjutit sulor till samt hunnit dra Kårsta rundan med JP (som ligger på runt 7-8 km?).
En nöjd tjej  idag :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sköna Onsdag

Idag har jag hunnit med en sväng till stallet, blev motion av båda hästarna. Bonnie fick sig en tur på 1h och 40 min. Mestadels skritt men lite inslag av kort trav. Bonnie är en såndär häst som alltid är glad, raka motsatsen till Vivan alltså. Och idag var hon väl lite roligare än vanligt. Allt, precis ALLT var farligt. Snöhögar, skolbussen, småfåglar, vattenpölar, you name it! Man gör vad man kan för att göra turen roligare, eller?







Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Säsongsstart

Rönningeritten gick av stapeln i helgen och jag fick den äran att rida "Tant Arg". Det var från början meningen att jag och Kattis skulle rida tillsammans och hon då skulle ta med sig Bonnie, men så blev inte fallet efter en hälta (som nu är bra).
Istället startade jag själv på Vivan.

Till att börja med så har inte jag ridit på 6(?) veckor, eller nåt sånt. Har ju knappt varit hemma nåt. Och sen går direkt till att rida en tävling på 5 mil. Nu är 5 mil inte särskilt långt, men det känns ändå i kroppen vill jag lova.
Det jag vill komma fram till att jag hoppar upp på en heelt annorlunda häst, Vivan som kan bli väldigt het under tävling var kolugn, käkade innan start, stog still och inte skakade som hon brukar, hela hästen var harmonisk och jag red hela vägen på långa tyglar.
På första slingan så tog vi täten på en gång och hade sällskap in i första vetgrind, där vann jag tid på att Vivan pulsade in snabbt och vi kunde komma iväg tidigare än alla andra. Sen höll vi undan hela vägen på andra slingan med, red helt själva dom sista 2,5 milen och höll samma tempo. Det hela slutade i en vinst med 7 min marginal till tvåan.  HELT JÄVLA UNDERBART!  Största vinsten för både mig och Kattis är ju ändå hur hästen skötte sig, helt exemplarisk. Jag är så nöjd, så sjukt nöjd! Och massa glad över att jag får rida världens finaste hästar :)





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny vecka, nya uppdrag

Då sitter man här igen då, med ytterligare en vecka framför sig i kuren. Jag kan erkänna att ibland så saknar man stället, men just nattveckorna är inte min grej. Jag har hellre dagpassen och ännu bättre än det - Insats.
Ett plus är att ikväll så fick jag och en kille till fysa på tjänstetid, det är najs. Skönt att kunna sova hela dagarna och sen bara kunna köra sin grej senare på kvällen/natten för att hålla sig piggare längre.

Finns massor med bilder från vår Team KurJäg kryssning till tallinn också, allt kommer inom en snar framtid, :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Spring is in the air

haha, sitter här och småskrattar lite för mig själv, Cingo ligger nedanför mig och drömmer något. Snarkar som en traktor gör han med. Gullevovven där :)

Hela helgen har jag haft såndär rastlöshet blandat med massor av energi i kroppen, har haft riktigt bra träningspass iaf, det känns vill jag lova. Men jag blir sådär jobbig när jag är ledig för länge, jag klarar inte av att inte ha nåt att göra. Soffe lånade ju bilen i helgen med och drog till Borlänge, vilket resulterar i att jag blir låst, tar mig inte ut till stallet eller nån annanstans heller för den delen. 
That sucks!

Då blir det ist så att man börjar tänka, och dom som känner mig vet hur det kan sluta. Jag tänker rätt mycket och överanalyserar saker väldigt lätt ibland. Det är även min partner in Crime JP jäkligt bra på. Under vår promenad gick vi och diskuterade kvinnans roll i samhället.
Lite rolig kuriosa som hon berättade för mig: - visste ni att tighta pennkjolar och höga klackar var till för att begränsa kvinnans rörelsemönster i det sociala rummet?
- Biografer och shoppingcenter uppfanns även för kvinnan, det var till en början de enda ställena där hon var självklart accepterad på och kunde visas upp som männens trofé.        Det är ju helt galet! 
 En annan rolig grej som Sosso berättade var att kvinnor som har höga klackar oftas ses som attraktivare i en man ögon. Varför? JO, för att för så längesen som på grottmänniskornas tid så var det en parningsposition! Att kvinnan liksom trippade på tå och visade rumpan typ. 

Tänk, det som jag älskar så himla mycket - mina skor- hade för mig i ett tidigare liv varit till för att begränsa mig. Då är jag glad att dom gamla gubbarna inte kan se oss tjejer shejka ass i våra skyöga klackar och leva litet ändå! De hade nog satt hjärtat i halsgropen. Jag hade gillat det.





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Solsken

  1. Solen skiner ute, den strålar ikapp med mitt humör. Helt underbart!  Var sjukt rastlös imorse så jag bestämde mig för att dra till gymmet. Sagt och gjort, spenderade 1,5h där. För skönt! Det som gör mig mest glad är att jag kan springa igen!! WIE!

    Igår provade jag springa på löpbandet efter att ha haft problem med ljumsken och min spricka i tån. Jag kände ingenting nu! Kan ju säga att endorfinerna sprudlade i hela kroppen och jag bara mår för bra.  Idag samma sak, sprang som uppvärmning och körde sen ett ordentligt bröstpass, eftersom att jag var så glad över att kunna springa så kunde jag inte hålla mig utan sprang efter passet med. Nu är jag sådär sjukt glad igen. :)

    Ikväll väntas bio med JP, skönt med en lugn helg utan alkohol faktiskt. Träningen måste komma i första hand nu. Jag misstycker icke ! :) 





    You must not know 'bout me
    You must not know 'bout me
    I could have another you in a minute,
    Matter fact, he'll be here in a minute, baby
    You must not know 'bout me
    You must not know 'bout me
    I could have another you by tomorrow
    So don't you ever for a second get to thinkin'
    Your irreplaceable

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

It's Friday, I'm in love.

Helg, underbara helg. Även om det har varit helg hela veckan för mig. Usch, jag tycker inte om när vi är lediga såhär, känns konstigt att erkänna- men jag saknar berga...

Okej, nu ringde JP precis och vi ska ses på gymmet om 20 min, jag får fortsätta mitt blogginlägg senare. Tankarna flödar härhemma.  

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()