Tyck synd om mig.

Jatack, gör det. Sitter med fetaste förkylningen, eller är det kanske svininfluensan ? :O Omg, jag väntar bara på att knorren ska växa ut. Eller iofs, kanske har en sen tidigare  ?   Nejsch, honestly ,  hatar att vara sjuk. Och nu när jag har två lediga dagar så måste jag liksom ligga hemma och kurera mig. Kul ?  - Nej, inte enligt mig iaf. Hade hoppats på att slippa det.

Helgen blev att åka och titta hundvalpisen som Fredd och Thomas ska köpa,  blev inte jag förälskad så säg ?  Herregud vilken lite sötnos. En riktig lite Doris. Jag känner mig verkligen som den stolta moster jag kan titulera mig som,  det kommer ju faktiskt bli min bebis oxå :K  Och det är nog Freddie och Thomas väl förberedda på redan ! :)



Den jobbigaste delen då, ikväll så sa vi hejdå till Hanna och Simona. Och den idiot som tror att jag någonsin skulle kunna hålla mig tror ju jävligt fel ! Jag är så sjukt blödig, jag vet !! Men jag kan inte hjälpa det ! Och inte blev det bättre av att snoret redan rinner från min röda näsa, tror både hanna och simonas axlar blev dyngsura av mitt fina snor och alla tårar !! Stackare !  Men alltså, det känns verkligen helt sjukt. Dom kommer hem om 6 månader. Visserligen får jag och johanna träffa dom tidigare, dom kommer och hälsar på oss nere på Filippinerna, men det är liksom typ 4 månader kvar. En evighet utan vårt fina gäng. Men tjejer, jag kan inte uttrycka i ord hur jävla underbart stolt jag är över er !
Jag är så jävla stolt över alla oss tjejer, vi tar verkligen vara på vårt liv ! Vi tar dom chanser som passerar oss och låter dom inte smita iväg, det tycker jag är jävligt strongt gjort. Beundransvärt faktiskt.  Ni betyder ! <3



Även om ni inte alltid står upp så är ni alltid på topp ! <3




Madeleine



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Shopping.

Yes, nu är ryggsäcken inför resan inhandlad. Likaså nya löpardojjor, diverse smink, en ny skinnjacka (min från London är spårlöst försvunnen), Och ett par helt sjukt jävla underbar platåboots. Gosh, I love 'em !  : )   Jag sa ju att det skulle gå så,  jag kan inte gå in i en skoaffär för att lämna den tomhänt. Min bebisar bara står där på hyllan och skriker efter att få följa med mig hem liksom, mitt hjärta brister : (

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

taggad till tusen !

Ja, det är så allt känns nu ! Jag är supertaggad till allt , men jag vet inte vad jag ska börja med ! Okej,  vi vet redan att min och johannas resa går av stapeln i December, det är det enda som är totalt och helt spikat !
Mönstringen sker i oktober, beroende på om jag får göra lumpen eller inte så måste man kolla skolor och vad jag vill läsa till nästa höst isf. Något måste jag ju göra iaf. Men innan dess funderar vi på att dra till USA och bila runt där ett tag, träffa massa kompisar till thomas och så. Jag tror att det skulle bli helt kalas iaf.  Det är en upplevelse som alla ni som känner mig vet att jag inte tackar nej till.

Men åh, jag vill verkligen, verkligen, verkligen få göra lumpen ! Det är något som jag vet passar mig, och jag vet att jag skulle klara mig sjukt bra. Och det känns så jävla härligt när man får allt peptalk av befäl som sett mig ute i fält och som vet vad jag går för. Det gör mig ännu mera taggad bara, det gör att jag kommer mörscha ännu hårdare för att få som jag vill !  Believe me, jag kommer komma dit !  ;)

Nu är det iaf 2 dagars ledighet för mig som gäller, det känns helt underbart ! Men tro inte att det blir en lugn stund för det, träning idag och imorgon. Måste hinna iväg tll västerås imorgon med, ska kolla ryggsäcken och måste ha nya löpardojjor, så träningen kan fortskrida som planerat :)  Det kommer bli najs, jag hittar säkert ett och annat par heta skor till. Det brukar aldrig slå fel när jag är i farten, right ? : )


LÖRDAG - Liseberg ! ;D


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Boy you came around and you knocked me down

So you gotta take the good with the bad, the happy and the sad
or will you bring the better future then i had in the past
cause i don't want to make the same mistakes i did
i don't wanna fall back on my face again
woah, woah
i'll admit it, i was scared to answer loves call
woah, woah
and if it hits, better make it worth the fall (when it comes around)

Sometimes love comes around (love comes around, love comes around)
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)
Sometimes love comes around (comes around)
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite bildbomb ifrån Ånn.

Simon och Fredrik


Sara ! :)


Hårda tjejer


Övning på G


You just gotta love Davids strumpa  !  =)


Fredrik sänkte sig bokstavligt talat till Saras nivå....


För såhär såg det ut egentligen ... : )

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite bildbomb ifrån Ånn.

Min sexy johanna på tåget !


Vi plockade även upp denna snygging på stationen i stockholm !


En liten promenad första kvällen :) 


vackert.


Söta-Sara skulle "rädda" dockan. Dock inte särskilt smart med tanke på att våra
befäl stog i fönstret och bevittnade denna scen med fasa i blicken.


Johanna skriver ner säkerhetsregler till Syrgasprovet.


Chill !


Plutteskruttan gör LABCDE provet med världens sötaste monica !


Och våra underbara befäl ordnade med söndagsmys åt oss, dock åt jag och Sara bara ur vår alldeles egna fruktkorg :)


Niclas fick en lektion i magdans, populärt !


Och sedan så fick jag en privat serenad.


Sötis sara :)


Hårding ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ångest !

Det är när man har alldeles för lite saker att göra som ångesten över att både Pänsy och simona åker snart. Det känns helt sjukt, dom ska liksom klara sig därnere i australien i 6 månader  ?
Jag då?  hur ska jag klara mig, det har ni inte tänkt på va ?   Hur fan ska jag och johanna klara oss utan erat peptalk innan vi drar iväg i december  ?
Vem ska dra med mig ut på löparvändorna när pänsy inte är hemma ?  6 månader kommer visserligen gå fort, och ni ka ju komma och hälsa på oss på filippinerna, men still. Det är inte förrän i januari. 
Faaaan, jag får ont i magen. usch. Det var samma om när linda skulle iväg, trodde inte jag kunde gråta så mkt men det var sjukt vad tårarna flödade !
Mina älskade vänner, mina älskade partners in crime ! <3 

 Hur ska alla festar bli utan hyper-pänsy och alkoliserade-summörn ?  va va va ?

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

hmpf !

Gaah, jag förstår inte vad problemet är ,  jag sover så sjukt dåligt på nätterna. Har varit så sen i Ånn. Skitskumt verkligen. Bara vaknar flera gånger och ligger och vrider och vänder :/   Inte bra.

På tisdag blire iaf dags för första sprutan inför resan, uuuusch, jag längtar verkligen inte efter den där jäveln ! ;S   Hatar sprutor och nålar överhuvudtaget.  Att ge en häst spruta är liksom ingenting, det är ju bara rakt in i halsen. Men när man ska få den där tunna äckliga kanylen i sig själv, nej då tar det emot vill jag lova !

Det här med träningen känns sjukt bra nu iaf, Pänsy har sett till att motivera mig ordentligt, eller ja, motivationen är det väl inget fel på egentligen. Jag vill ju verkligen träna, och jag har ju målet framför mig. Mönstringen i oktober, jag ska fan få bra på det och komma in på det jag vill ! Vi har kört 5 km spåret 3 gånger nu, och det känns sjuuukt bra ! Det bara flyter på, men jag märker i mina fötter att skorna börjar bli slut. Får åka och kirra det nästa vecka när jag är ledig och ska till västerås med gänget och shoppa lite stuff. Måste kolla ryggsäcken inför malaysia/filippinerna resan oxå. Pänsy hade hittat en grymt bra iaf. 

Nu blir det till att hjälpa mamma med handling ,  dom sticker till stugan i helgen och vi blir hemma själva som vanligt. Me like ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dålig uppdatering

I know, I know. MEn som sagt så har jag varit uppe i Ånn på GK1an. Herregud vad roligt vi haft, 11 dagar med bara massa skratt, galenskaper, nytt lärande och MÖRSCH ! 

Jag har även under tiden fått tid för mönstring, vilket känns helt underbaart ! Den 27e Oktober drar jag ner till GBG och kör gärnet. Jag ska fan in alltså , sanna mina ord.

Idag blir det bara massa jobb, sista dagen i Köping. Känns helt okej, har varit en sjukt intensiv sommar, men roligt dock ! Kvällen spenderas i skultuna.  Det kommer bli jäsning på hög nivå tillsammans med B.  We like it.  :)

Håller på och anmäler Julle till Fornaboda nu också, 50 km tävling satsar vi på. Nu på lördag blir det en genrep inför det då, 47km träningsritt tillsammans med Kattis. Jag rider en slinga på 17 km medans hon rider lektion på Bonnie, Sedan så joinar vi varandra och rider 30km tillsammans igen. Jag tvivlar inte en sekund på att hästen inte skulle klara det. Han är helt klockren nu alltså !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hurtigt !

Idag har jag faktiskt tänkt att vara massa duktig. Jag ska äntligen ta tag i min garderob, JP kom med den briljanta idén om att dra till Loppis och bli av med massa grejer. Sjukt smart, kläder och massa som man inte längre använder kanske någon annan får nytta av. Bara jag blir av med det så är jag nöjd :) 

Rått trevlig kväll igår, jobbade hela kvällen. Drog sedan och hämtade upp Emilie och Pänsy och vi styrde kosan mot Fredds svärföräldrar. Riktigt trevligt ! Massa mys och prat, och självklart det sista jag glömmer. Vår åktur i den underbara Hummern ! Gaaah vad jag älskar den där bilen, helt otroligt !    <3



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

vaccinationer osv.

Sitter och pratar lite med Pänsy om vad vi kommer behöva för vaccinationer. Nojjig som jag är vill jag ha för ALLT man kan tänkas åka på därnere i Asien. Tycker ju själv att man borde på påfyllnadssprutor på tidigare vaccinationer med, men det kanske inte är så bara och bara. Vi måste ju iaf ha mot Hepatit, det blir två sprutor med 4 veckors mellanrum nu innan vi åker, och tar vi en till när vi kommer hem igen så har vi ett skydd i ca 25 år. Det är det ju helt klart värt. Verkligen något att ta sig i kragen för att göra.
Summa summarum ska vi ha twinrix sprutorna säger Pänsy. Hon är min lilla hönsmamma, tur att jag har henne !

På tisdag drar ju sen jag och JP oxå, vi ska iväg på GK1an uppe i Ånn som ligger i Norrland, tror jag. Vi blir borta fram tills den 13e. Ska bli så sjukt roligt, jag har massa förväntningar på kursen och jag längtar verkligen till man får dra på sig grönkläder igen ! Det är så skönt att strosa runt ute i skogen utan att ens ha en spegel i närheten, faktiskt ! Dock är väldigt många som inte tror ett dugg på mig när jag berättar att jag gör det här på min fritid liksom,  Men why really ?
Inte ser väl jag ut att vara den där blonda, utseendefixerade barbien som är rädd för att bryta en nagel ? :O


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()