Letande ?

Jag köpte ny mobil i april men är som sagt redan trött på den. Nu har jag bestämt mig för en Blackberry ist , eller "Blueberry" som johanna kallar en för !!¨

Jag vet bara inte vilken av dom jag vill ha ,  antingen denna med knappar :






Eller den här som Fredd och Thomas har med en typ av touch, fast hela skärmen typ är som en stor knapp. As skön !



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Löpning.

Yes, all kring träningen går så underbart bra nu. Jag behärskar till och med backarna både på 3an och 5ans spår utan at behöva stanna och gå nu. Det är framsteg !!  När vi började och pänsy kämpade med mig höll jag på att dö efter 500 m för fan. ! Nu springer jag hela spåret SJÄLV utan någon som pushar mig, jag har helt enkelt gett mig fan på att jag ska göra det här. Hur tråkigt det än är !  Jag försöker tänka på hur bra man mår efteråt ist, och att det faktiskt inte är långt kvar till mönstringen.

Jag och Johanna tränade massa marklyft nere på gymmet igår oxå. Alltså det är ju inte så svårt egentligen, när man väl fått in tekniken. Har ju kört rätt mycket sånt på skivstångsträningen så vi kan ju liksom grundena. Men M har lovat att dra med mig ner på gymmet och visa lite mer ;)  jag tackar inte nej !



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Funderingar kring tävlingen.

Yes, nu har väl tävlingen hunnit sjunka in och man har fått tid till att reflektera vad vi gjorde bra och vad vi kan ändra på.

- Till att börja med vet jag att vi INTE ska starta i klunga nästa gång, han blir alldeles för taggad och kan inte koncentrera sig på sitt. (Det är något man kan träna på hemma kanske, försöka komma iväg och rida ett helt gäng. Det är ju verkligen något som inte händer ofta hemma liksom. )
- En sak om Julle hade varit tränad för att gå i det tempot, men det var han inte och därför gjorde jag valet att släppa klungan vilket jag är nöjd med. Det blev ju trots allt ganska många uteslutningar, och även en omkullridning. Detta kan ha berott på för högt tempo på ett underlag som hästarna inte höll för helt enkelt. Så jag är faktiskt riktigt nöjd med att vi tog det i vårat tempo och att vi höll för hela sträckan.


- En annan sak jag funderat på var pulsen, han låg på 56 i puls nästintill direkt inne i grinden, och låg stabilt på den pulsen länge. Eftersom att vi inte har hunnit träna så mkt på det hemma så visste jag inte hur Julle skulle funka med pulsning på nytt ställe osv och valde därför att vänta ganska länge med att pulsa in. Min tanke var då att nästa gång kan vi gå in tidigare och spara tid på det.
 - En annan bidragande orsak till lite högre puls kan bero på svampningen, vi har inte tränat supermycket på det heller. Har mest duschat efter varje ritt och inte riktigt tränat svampa, det kan vara en bidragande orsak till att pulsen inte sjunker på en gång ? 
- Kom på att ett till litet fel vi gjorde var att vi la på hela täcket på honom, jag tänkte mest på att inte få en kall och stel häst. Men samtidigt är bogen ett stort parti som behöver svalkas, och det är en stor pulsåder som sitter där och ska kylas. Blir att tänka på till nästa gång !

Utefter banan ville han inte dricka något alls dom första 3 milen. Kunde det berott på vattnet som fanns tillgängligt ? Gillade han inte vattenhinken ? Eller ville han helt enkelt inte dricka?
Jag vet att Kopia som jag hade drack aldrig något första slingan heller. Väldigt individuellt det där.

Tycker ändå att allt annat flöt på riktigt , riktigt bra. Men det är ju alltid det att veta hur varje häst funkar, alla är ju olika individer och det som funkar på en häst behöver inte funka bra på nästa.  Så hur Julle vill ha det får vi helt enkelt ta reda på genom att träna och pröva oss fram.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

klockan ringer..

kl 08.00 ! Dags att gå upp för att träna ! Johanna skickar även sitt chilliga sms "madeleine engström ! Har du ens gått upp ur sängen ?!"
"ja baby, svarar jag. Jag är påklädd och redo ;) "

Vi började med ett gympass för att sedan ge oss ut på en powerwalk förbi ridskolan och en sväg runtom där. Grymt skönt ! jag måste bara införskaffa en fin mössa eller nåt sånt till mina öron som hatar blåsten ! Igår haglade det i Skultuna BTW ! om ni inte visste det redan liksom...

Nu ska jag ut till stallet tänkte jag, ta en tur med Jullebus. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på än, intervaller ? Gympa i paddocken ? klättra ? Skog ?  Hms, jag får nog fundera lite mer på det iaf.
Jag har även funderat mycket på tävlingen och hur det gick och sådär. Skriver ett längre inlägg och mina utvärderingar och träningsfunderingar sen.


Undrar om man hinner med en löptur ute hos sanna innan jobbet ? Vore rätt najs iaf. Löpardojjorna får hänga med  !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

massa mys !

Helgen har varit helt underbar med massa mys ! Polly har nu anlänt till familjen Lindgren/Wredenborg, och jag är stolt moster ! : ) 
Hon är så söt den lilla krabaten, man bara smälter när man ser henne. Och så luktar hon verkligen bebis med, I love it !



You're just to good to be true !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

DONGEL ?!

nej , jag är inte ett proffs som lever i teknikens värld. Jag måste erkänna att jag inte visste vad en dongelvar förrän min älskade johanna så snällt berättade det för mig. Det är tydligen "en såndär grej som man sätter i datorn och får mobilt bredband av".  jasså ? Ojdå , det blev jag ju mycket smartare av.. Tack JP ! Du är en klippa..


Imorse pallrade jag mig allt duktigt iväg till gymmet alldeles ensam, helt alone med 2 män i äldre årgångar. Väldigt mycket äldre årgångar. Ibland kändes det nästan som att dom spanade in mig på nåt konstigt wierd sätt, inte kan väl en blond svettig tjej som pumpar på ett gym vara en blickfälla för gamla gubbar heller ?! ?! ?!  Nej, gåshuden gjorde sig lite väl påtaglig längs med min armar när jag såg deras tunna bleka ben försöka sig på benpressen. Uuuuääck ! Om ni tycker jag är blek så var dom där två blå !!


Nu väntas jobb och ikväll blir det extremt mycket mys och goooos ! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag - ledig dag

Yes, äntligen en ledig dag, som inte är fullspäckad med planer !
Jag och johanna begav oss iväg till gymmet, fixade med nytt kort osv.  Tog ett träningspass på en gång, skönt ! Efter det var det bara raka vägen ner till byjorden och min andra twinrix spruta, ruskigt skönt att ha det avklarat faktiskt !

Ikväll blir det löptur med Johannis, tror det blir en sväng iväg för att träffa drita och edde med Amelia också : ) Mys med små bebisar tackar man inte nej till !  :  )


Nu blir det mat ! Pusss !

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Söndagen.

I söndags morse kl 05.15 rullade bilen och transporten påväg mot Lindesberg och fornabodaritten. Sanna körde första biten i mörkret, det kändes väl tryggt. Iaf efter att jag guidat färdigt henne i vilken fil man ska ligga i på E18 ! ;D
Vi bytte dock plats i skoftesta efter att ha stannat och gett Julle frukosten.
Herregud säger jag bara, första gången vid ratten för mig med en transport bakom bilen ! Lastad med en häst dessutom ! Nervvrak nummer 1, tur var att jag hade Sanna brevid mig som kunde berätta när det var dags att andas. Roligt hade vi iaf på vägen när vi både såg FLAMINGOS (?!) och åkte förbi RUMÄNIEN.....Och lyckades köre fel på rätt väg ? Hur lyckas man ? Jo, man gör som oss och försöker vända ett ekipage med bil och släp inne på en skogsväg. Fast ut kom vi iaf.. som tur var... Stackars häst som får ta sig en rejäl vända med DUM och DUMMARE i bilen framför !

Väl framme på fornaboda travbana gjorde vi oss redo för förbesiktningen, inga som helst problem ! Låg på 37 i puls och var allmänt cool. SÅ jäkla underbart skönt !  
Starten gick fint till, vi låg i tätklungan, vilket var ett misstag senare insåg jag. Inte så bra att ligga i en klunga med en supertaggad häst som bara vill springa och inte inser att man kan ta det lugnt första milen iaf. Nej nej, sånt trams tycker inte julle att man ska hålla på med !
Så vid första groomstoppet fick jag lov att vänta lite längre för att släppa klungan och inta vårt eget tempo. Julle var dock fortfarande taggad men gick med på att hålla ett tempo som jag tyckte var okej.
Efter 32,5 km kommer vi in till vetgrinden. Killen låg på 56 i puls och var allmänt cool, fick en 1a på gallor. P.g.a varm h.framkota - order om att kyla. Även 1a på tarmljud, vilket inte är ovanligt alls. Men blev godkända att fortsätta.

Utefter andra slingan började vi äntligen få honom att dricka, skönt ! Red i stort sett själva i vårt eget tempo 15 km, och sista 2,5 km fick vi sällskap in mot mål. Tappade dock dem sista kilometern och vi kommer ensamma in på travbanan i fin trav för att passera mållinjen ! Hur pigg och fräsch som helst. In till vet. igen och pulsar på 60. Veterinären tyckte kotan hade blivit mycket bättre och var inte alls varm igen, - lyckad kylning alltså.
Tarmljuden blev också bättre tack vare att vi fått i honom vatten. Julle springer upp fint och visar inga tecken på trötthet, vi blir GODKÄNDA! Distansdebuten för julle avklarad med bravur ! Duktiga hääst ! Nu 5 mil rikare i benen och mer ska det bli =)

Fix med nummerlappar


Påväg in mot förbesiktning


Förbereder start,


Tätklungan efter ca 7 km


1a groom-stoppet


Groomstopp


In mot groomstopp


In till vet. grind efter 32,5 km


Hos vet.


Groomstopp utefter andra slingan


Svampning / puslning innan sista vet. besiktning


Fin pålle i transporten påväg hemåt !



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

och duu...

BTW, bara sådär..
Om det inte blire nån tävling imorgon så är det troligtvis Sannas fel ! Hon ska nu ut och hoppa en crazy horse och jag har lovat att hjälpa till med hinder. Herregud, jag klarar inte av det här. Den kvinnan utsätter mig för allt. Det som inte dödar dig gör dig starkare ?! Jag vet inte alltså, tycker jag blir svagare och svagare varje gång jag måste se henne fara runt på det där sättet !!   Värst är väl ändå gropeen !   *svimmar...*

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Önska mig lycka till !

Nu börjar det närma sig iaf, och jag är så sjukt taggad ! Det ska bli så himla roligt att komma iväg imorgon. Hoppas tottopållen kan ha kvar sin dojjor på fötterna nu ! :O Sanna ringde igår och då hade han minsann dragit av sig en framsko, hjälp, den där hästen kommer ge mig en hjärtinfarkt !

Undrar vem som kommer vara mest nervös, jag eller Sanna som hästägare ?!   :O   Nejdå, det här kommer bli fint !



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

World Endurance Championship


Aaaah, neeej man blir ju absolut inte sådär sjukt taggad !
Bra jobbat Annelie som kom på en 7e plats ! : )

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

skjut mig, snälla ?

blaahaaa,  det går inte alltid som man vill när man försöker planera saker. Och sen att vi alla tjejer har olika idéer gör ju inte saken lättare när man ska försöka få alla att träffas sådär ibland. Johanna, min pengakåta skrutt far mellan jobb i köping och hallsta, always busy. Linda min pojkvänskåta vän är med sin loverboy i kolsva och har svårt att ta sig därifrån. Fredd, min bara allmänt kåta vän sitter och mosar kräftor hemma på landet.
Jag, sitter då härhemma och försöker få allt att gå ihop, funkar inte särskilt bra. Tror nog vi skippar bion och kör på hemmamys ist. Känns faktiskt som att det kan behövas. Och ja, believe it or not. Jag måste dra ner på festandet och satsa hårdare på träningen. Det är inte långt kvar nu.

over and out.


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

jobb igen.

Yes, jobbade ju inatt. Undrar hur det kommet gå den här natten nu efter vad morsan berättade om vad som hände hos dom ! Jag dör. Höll på att börja grina vid frukostbordet imorse alltså, och nej jag tänker inte berätta om det just nu. Blä, då dör jag ju ännu mer.

Tjillevipp!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Yes, nu sitter jag här med min kopp kaffe. Kaffe liksom ?  Jag har lärt mig dricka kaffe nu i sommar på jobbet. Men det här är nog första gången jag dricker kaffe hemma faktiskt. Känns lite konstigt. Både mamma och jag ska iväg och jobba inatt, så jag tänkte att det kan nog vara rätt bra att få i sig en kopp och vakna lite till liv. Mamma och danne ba står och kollar när kaffet hälls upp i min kopp. Gud det känns nästa som att man typ tjuvröker och föräldrarna kommer på en !
haha,  fast det kanske är en liten vuxenpoäng där oxå ? Kaffe är ju liksom typ, så himla coolt.... ?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

todiluuu !

En helg har passerat med extremt mycket jobb och massa på mys. Bowling och så i fredags, rätt kul faktiskt. Det var ett tag sen sist.  Och sällskapet går aldrig att klaga på ! Puss mina vänner.

Idag är det onsdag och jag ska jobba inatt. Undrar hur det kommer gå ? Mörkt och jävligt, varenda lampa ska vara tänd vill jag lova er !

Nu på söndag blir det att åka iväg till Lindesberg, jag och Julle kommer göra debut på distansbanorna tillsammans. Startar i 50km tävlingsklassen. Igår så blev det hans sista ordentliga träningsritt innan tävlingen och han kändes kalasfin ! Det bådar gott faktiskt. Jag vet inte riktigt om jag är nervös ännu, jag är nog mer förväntansfull och pirrig typ. Det ska bli så himla roligt ! Bilen från västerås med lastad häst ska rulla 05.30. Så en lång dag väntar oss, men i slutänden är det alltid värt det !


Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Dagens äventyr.

Ja, svamp-plockning tror jag är vår nya nisch. Eller ja, min nya nisch. Johanna är redan en otroligt rutinerad svamp-plockare (enligt henne själv). Jag och min partner gav oss ut i Tränstas stora skogar utrustade med ett par påsar och ett friskt humör. Vi såg fram emot att plocka massor av svamp och samtidigt få en dagsmotion på köpet.
Hur var det här med att hitta svamp nura ?
Jo, kantareller växer i typ söderläge kom vi fram till.  Ja, bra. Men hur hittar man då söderläge om man är två klyftiga blondiner ute i stora skogen ?
JO, det ska jag tala om. Man letar efter en myrstack. Och om man inte hittar en myrstack då ?
Ja, då ska man kolla på grenar på exempelvis granar och tallar, dom stora grenarna växer åt söder. Så istället för att leta svamp på en gång går vi hetingar ute i skogen och luskar efter mystackar och stora grenar. Detta ser bra ut kom vi fram till, och huxfluxx så hittar jag en gul svampjävel ! Herrejesus, 3,  hela 3 st kantareller !
Överlyckliga och taggade som fan går vi längre in i skogen, trasslar in oss i nåt jävla snår. Kommer ut i en barrskog igen och hittar gryyyymt mycket fårticka och trattkantareller  ! Sjukt bra smultronställe. 

Under vår svampdag kom vi även fram till att man kan bli något som heter svampkonsult och svampexpert. Men vad såna gör visste vi inte riktigt, vi tyckte bara att det vore soft och kunna vara typ ute i skogen hela dagarna och leta svamp. Iaf när det är fint väder, fläktar lite lagom och om man hittar mycket svamp dvs. Annars skulle det nog vara rätt sugigt.


Gropen/gruvan i kolsva fick sig även ett besök utav oss idag, mysigt !


Johannas extremt fina super mario tofflor som jag bara var tvungen att prova !



Första svampen för dagen !


"Här ska vi igenom"



Och här kom vi ut ?



En del utav dagens fångst. : )



Johannas extremt fina svampkoloni !


"okej madde, det kan vara vi som körde öven den här snaken " 
"so ? , hoppas den led !! "



Mysiga gropen !

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

vuxenpoäng.

Imorgon ska nog jag och johanna ut i skogen och plocka svamp. NEEEEEJ,- du läste inte fel. Plocka svamp är mysigt, och JAAAA, -du kommer ihåg rätt när du tänker på att jag inte ens äter svamp. Men jag kan alltid glädja någon och ge bort mina fina svampar :)
Mamma blir nog glad över lite färska kantareller iaf.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

8/9

Det här med att fatta beslut som kan förändra ditt liv låter lite drastiskt. Men nu har man ju kommit till en punkt i livet där det är dags för det. Hur vet man då vad som är rätt ? Ska man följa magkänslan, eller ska man göra det som man tror är rätt ? Och som många andra kanske propsar på men du ändå är en smula tveksam till.
Jag vet faktiskt inte, men jag väljer nog den där magkänslan. Jag lär hellre av mina egna misstag än följer den säkra vägen och går i någon annans fotspår. Jag tror att det är det enda sättet för mig att mogna och utvecklas som person.

Jag vet vad jag vill göra just nu iaf, jag vill göra värnplikten och jag vill göra utlandstjänst. Det är mitt mål och just nu är det om jag fokuserar på. Det är något som jag har valt helt själv utirån erfarenheter och känsla. Och därför tror jag att det blir rätt.

Samma sak när det är dags för att plugga sen, jag tror att det är lätt att påverkas av kompisar som bor i andra städer att välja skolor. Men det gäller samma där att tänka tll ordentligt så att det blir riktigt rätt för just mig.  Jag är bara glad att det inte är prio1 just nu iaf. För att välja skola/utbildning är väl ändå det största problemet.

Vi får se vart livet tar mig och vart jag hamnar, kvar i köping blir jag inte iaf : )

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Regementets dag

Hela dagen har då spenderats i Enköping på regementets dag. Johanna och jag , yrvakna och jävliga for iväg tillsammans med håkan 06.40 imorse. Jag dog !
I brist på folk runt just oss så tänkte jag och johanna passa på att öva lite själva, när vi ligger där och spelar döda firrar så börjar folket samlas och vips så har vi feta publiken när vi övar på varandra ! PINO tänkte jag, men fuck, folket blev intresserade. Och sen vare kört, varenda unge skulle sminkas av oss och ha feta blodiga skador. Jag och johanna säger : - Är man inte skadad innan man kommer till oss så fixar vi det ! ;) Sagt och gjort.



Självklart är det jag som blir fastspänd.






Chill liksom !




Johanna fixar skada.







Ju blodigare, desto bättre ! Och det här med föremål som sticker ut genom såret blev väldigt snabbt populärt !



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yepp, the ghost is back !

ja, då vare ofiiciellt då, jag tänker aldrig mer vara själv hemma !
Imorse när jag stog och gjorde iordning frukosten så hände det självklara som alltid händer när jag är själv hemma. Den där bronskitteln, eller typ nån form av bägare vafan det nu är , som vi har i köket levde sitt eget liv. Jag står liksom vid köksbänken, och den står typ bakom kökssoffan, och bara flyger av sin "piedestal". Bara *booom* i gilvet liksom ! Jag var typ 2,5 m därifrån !! Jag höll fan på att dö ! Hur i helvete kunde den åka i golvet ?
Inget / Ingen var i närheten. Det är fan inte korsdrag eller nåt sånt, helt jävla insane. Jag tror att jag håller på och blir galen. Eller så är gubben tillbaka...   :/

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

bah !

Fick nåt ryck idag och började städa och rensa som en tok. Rev i köket och plockade i skåp, såhär går det när jag blir alldeles för rastlös ! Även om jag är sjuk och knarkar ipren och nässpray så kan jag inte hålla mig hur länge som helst, det går verkligen inte. Mamma och Danne låg deckade hos danne båda två, hela la familia har blivit smittad ! Usch , galen blev hon med när hon fick höra att jag minsann inte legat och kurerat mig hela dagen.  Äsch, jag är envis jag lilla mamsen , det borde väl du av alla veta !   =)

Imorgon ska jag iaf jobba, tänker inte ligga hemma längre. Då börjar jag väl ta tag i mer bestyr  ?

Jag måste btw få skryta om mina supergoda pannbiffar som jag och syrran tillagade idag ! PUSS :D


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ännu en dag.

Idag känner jag mig iaf lite bättre, dock fortfarande grymt snuvig och nu har den där obligatoriska hostan uppenbarat sig oxå. Tur för mig så hade jag cocilana hemma, den där hostmedicinen är så otroligt bra ! Lika roligt att ta den varje gång, den smakar sådär äckligt som alla hostmediciner, men jag blir totalt väck av den. Jag vågar inte köra bil förrän efter några timmar iaf, helt otroligt ! Inte för att jag behöver köra bil just idag, nej nej. Men om vi säger överlag liksom. 

Undrar hur det skulle smaka om man blandade grogg på cocilana ? hmm, smaka hostmedicin är väl ganska logiskt ?


Jag får sån himla abstinens av att bara ligga inne, jag vill ut och träna ! Allt med träning what so ever har gått så himla bra nu, och att bli sjuk känns som ett jävla bakslag. Jag vet att man blir så seg när man kommer tillbaka sen. Och det mina vänner, det är fan inte roligt. Första löpturen kommer kännas som att man börjar om på nytt igen. En fet diss för det iaf !

Inatt så drömde jag om hur jag och johanna låg på stranden nere på malysia, hur vi videobloggade därifrån med en varsin fet jävla drink i handen .
Förstår ni någon typ hur sjukt mycket jag längtar ? Jag längtar dit, jag längtar efter att få komma bort från Köping, jag längtar efter att träffa hanna och simona som btw måste vara framme i Aussie snart ? Jag längtar efter att få se början på mitt liv !! Gah, jag är 20 år och det här är bara början. Det känns så jävla underbart att veta det ! Helt sjukt underbart !
Jag kan inte säga det nog, men jag är så stolt över mig själv och över alla mina tjejkompisar som gör det vi gör, vi är inte som resten och bara tar en fucking charterresa till thailand, grekland eller turkiet där man kan träffa hela släkten och varenda granne. Nej, vi gör något så mycket mer spännande ! Vi är så sjukt jäkla bra helt enkelt !  : )



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tidsfördriv ?

  • Ja, vad kan man då göra sådana här dagar när man är sjuk och bara är hemma ?
    Jag sitter fortfarande och klurar på det, kom gärna med förslag


  • Pilla navelludd
  • Fördriva tiden med att spela farmville på facebook
  • skicka sms till alla i sin telefonbok och be dom tycka synd om en (jag lovar, det är jag king på och det hjälper !!)
  • Äta massa onyttigt, som typ chips, dricka läsk och vara allmänt jäsig
  • Skita i att städa rummet, (jag är sjuk, det får se förjävligt ut)
  • Eller städa rummet (jag är ju trots allt hemma)
  • Checka in typ asgamla/nya avsnitt av våra bästa år. (Belle och Philip har fått barn nu btw, och en psyko psykiatriker försöker manipulera marlena och John till skilsmässa)
  • Kolla tv-shop - Fungerar verkligen abtronic ?
  • Klia sig själv mellan tårna - Dock roligare om man hade nån annan som kunde göra det
  • Kasta massa snorigt snorpapper överallt
  • Sitta och skriva massa blogginlägg utan egentligt meningsfullt innehåll


Jag har tråkigt !!!!


Och btw, sjuk och jävlig som jag är så vaknade jag till runt 6 imorse och såg världens sötaste sms från min egna Pänsy Parkinson, det gjorde att jag började böla som fan !

"Jag kommer att sakna dig så himla mycket att det är helt sjukt ! Alla borde ha en vän som du ! Puss Love you "

Jag saknar er redan tjejer, att inte få träffa er på  4 månader är verkligen för mycket ! ! <3











Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

GRATTIS GUSTAV!

Tänk skrutten, för 1 år sen idag så kom du till världen. Liten och hårig (som jag hade fasat över men som sanna övertalade mig om att det bara var gulligt). Tiden går så otroligt fort och du växer så det knakar. Sötaste killen !









Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()