Madeleine

Tack Sam .  :)


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

sjukling.

Dyngförkyld verkligen , var tvungen att sjukskriva mig både idag och imorgon. Kul att vara helt orkeslös  ? Trodde faktiskt att jag skulle få hålla mig frisk över helgen, men icke sa nicke.  Hur ska det gå ? Partaj både imorgon på valborg och sen kör vi stadshotellet på lördag ? Funkar inte ju...
Måste verkligen få tag i någon dunderkur som får mig på fötter igen.  :)


Gaaah, jag bara längtar till den 8e, det ska bli så sjukt roligt ! 20års kalas på etage, kan det bli bättre ? Kompisar som man inte träffat på år och dar kommer, helt underbart ! =)



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

<3

Hur vacker får man lov att vara ? Drömprins liksom.


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

BRA !

Skitkul att jag håller på och blir förkyld som ett as nu när vi planerar värsta grejjesen till valborg !  :(  fan oxå !

Började jobba 16 idag så Jullebus fick sig ett träningspass på 12km i friskt tempo. Red på 1h, är så sjukt nöjd med hästen ! Han går som en klocka och det är så roligt att se framstegen som han gjort. Det är en heeelt annan häst än för 3 månader sen. =)

Valborg planeras med femkamp och grillning med maaassa folk,  hoppas det blir lyckat ;)  Ska bli så sjukt roligt ! :)




Saknar dig älskling

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Love

Kan man vara kär  i ett par skor ?



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I'm a Diva.

Diva is a female version of a hustla.


Helgen har bestått av jobb, jobb och jobb.
I fredags blev det Länsdans i västerås med köpingsgänget ! GRYMT kul ! Heerregud vilket drag det var, säger bara : Hantis kan slänga sig i väggen ! Här äre länsdanser som gäller ! ;P haha.

Idag efter jobbet så åkte jag hem och hämtade syrran för att dra ner en tur till stugan på Runskär. Helt underbart att vara tillbaka ! Blommorna blommar för fullt, gräset är grönt och buskarna börjar lite smått bli gröna. Jag älskar att vara därnere, det är verkligen min "vila upp sig" plats. Nu när jag jobbar i köping oxå i sommar så kommer jag bo på ön. Mamma kommer aldrig se mig hemma =)

Farmor och farfar är som dom är iaf, farfar är jordens största surkart och ska gnälla på allt samtidigt som farmor är världens mest nyfikna människa. ;)  Vi sitter ute på altan och har precis grillat när en båt åker in mot vår brygga och folket i den vinkar frenetiskt. Farmor och farfar ser inte vilka det är men kan inte sluta grubbla på det. Vi alla ser hur båten åker över till malmön och folk kliver ur den för att åka hem. Istället för att då släppa vilka som satt i båten, tror du inte att min älskade farmor springer efter största kikaren för att spionera ? :O Hjälp säger jag bara, jag , sofie och caroline visste inte vart vi skulle ta vägen. Fullproppade med mat är det inte att rekommendera att skratta så tårarna sprutar. Nej usch, vill ni ha lite privatliv kvar ska ni inte åka förbi familjen Sjöberg på Runskär i sommar iaf ;)


Farmor in action




Farfar in action.




 Syrran har ju något att brås på iaf.


Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Livet leker !

Och jag är bakis. Fy sjutton. igår blev det ett väldigt oplanerat litet party ute på Fredd's balkong med sjukt trevligt folk! :)

Innan blev det iaf massa fika hos mig, Fredd, Pänsy och Emilie med tuttarna kom =) Så mysigt, idag blire upp till emilie med tuttarna igen för att fika mer med resten av tjejgänget.
Allt känns bara så sjukt bra just nu, jag är glad över allt känns det som ! Jag har världens bästa vänner och familj, livet leker verkligen =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag.

Åååh, jag är bara så glad just nu :)
Gårdagen var mer än trevlig ;)   Krök och bowling , mys !



Dressyrträning ikväll i Dräggesta med Julle. Det blir fint ! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

.

You must not know 'bout me
You must not know 'bout me
I could have another you in a minute,
Matter fact, he'll be here in a minute, baby
You must not know 'bout me
You must not know 'bout me
I could have another you by tomorrow
So don't you ever for a second get to thinkin'
Your irreplaceable

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Träningsvärk.

Visst det är skönt att ha träningsvärk, då känns det mer som att man gjort något.
Men alltså som nu, dum som jag är glömde jag stretcha igår efter löpningen, jag tyckte tydligen desperate housewives var bättre. Jag har så sjuuukt ont i min kropp, går som jag blivit påsatt i fel hål av något riktigt stort   ! Det är inte kul alltså.

Idag vare lite folk hemma, morsan skulle ha möte om hemvärnssjukvårdare, vi får se hur det blir. Jag och Johanna har iaf anmält oss till lite utbildningar i sommar, men jag vill ju helst av allt gå som hundförare, detta får väl duga tills jag tiggt till mig och tränat upp en vovve oxå =)


 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

jag dör !

Min benhinnor och vänstra knö dödar mig, benhinnorna klarar jag av, dålig stretching.  Men mitt knä, så jävla drygt om det börjar krångla igen. uuuuuusch



Min älskling kom på besök imorse :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

- - - - -

Jaa, det blev en till sväng idag med syrran. Ute  i 2h, ganska skönt ändå faktiskt :) Lite powerwalk blandat med skön jogging. Träffade Pänsy hoe utanför henne oxå, och hon fick se med egna ögon att jag och sofie sprang ! Hallelujah !  :D

Imorgon blir det promenad på morgonen, sedan ett gympa pass och ev ett löp-pass på kvällen, om en viss person inte bangar ? :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

men vinden i håret...

gav jag mig ut iaf ! ;P Blev först en löprunda i Johannisdal som gick förvånansvärt bra. Det är bara så sjukt mycket jobbigare när det är kuperad terräng. Blä för det.

Iaf , inte nog med det så tänkte jag att eftersom jag inte har något särskilt för mig, så tar jag en promenad :) Sagt och gjort, gick hela rakan ner till Donken och förbi, till ICA och förbi nygård. Och på cykelvägen hände det skummaste, 3 killar kommer och går mot mig. Har aldrig sett dom i hela mitt liv. Dom börjar liksom täcka upp hela cykelbanan och jag fattar inte vad dom håller på med. Så ena börjar liksom typ signalera att jag ska dra ut mina lurar ur öronen, jag gör det.

Sen snubben säger : Asså varför går du så mycket ?
Madde: eeeh, jag är ute och tränar.
Snubben: Jamen med den där kroppen behöver du inte träna.
Madde chockad svarar : Jag ska springa marathon, klart som fan jag måste träna !
Snubben: Kom och träna med mig,
Madde börjar gå därifrån och snubben följer efter medans han mumlar nåt om att madde ska ge honom sitt nummer. Madde stoppar in lurarna i öronen igen och börjar springa därifrån !

Pinsammare promenad ! JAG DÖR !



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

vilken morgon !

Herregud, som vanligt när jag är ledig, och ingen annnan i huset är det, så är det självklart att jag tamigfan alltid blir väckt på mornarna ! Syrran var in i rummet jag vet inte hur många gånger, jag blir tokig !

Och det värsta utav allt är att jag på nåt sätt knappat på min mobil, och nåt program varit igång och dragit ur alla batterier. Det var fullt när jag gick och la mig igår :S Tack vare det ringde aldrig väckarklockan och jag sov till 10.40,  när mamma kom in och väckte mig !  PANIK ! J
ag som skulle ha en bra dag med att gå upp i skaplig tid och ut och springa. Nej nu känner jag mig inte taggad alls genom att jag försov mig. Och egentligen är det min lediga dag, hur kan jag tänka så ?! 
Alltså jag vet inte, jag blir bara sur när det inte går som jag planerat. Usch.



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I'm fucking awesome !

Jag är så jävla glad  !  :D Helt sjukt !  All löparträning börjar fan ge resultat nu. Känns så sjukt bra. Har gått in på en ny träningsvecka och det blir även längre distanser. Jag orkar ! Jag orkar verkligen och jag blir så taggad till att fortsätta. Till och med syrran blev chockad över att det gick så bra.
Hon hakade på med cykeln och jag sprang. Det är underbart när det är såhär ! Beach 2009, here i come !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grilltaajm.

Grillningen på malmön blev väldigt lyckad ! Med Åke som mästergrillare (istället för mig) fick vi mumsig mat i våra hungriga magar !










Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Söndag

Underbart väder hela dagen, satt ute i solen i nästan 2 timmar på jobbet. : ) Hann med en sväng ut till stallet och lämnade lite grejjer till Sanna oxå , jag har varit effektiv idag. haha, nu äre stenhård träning som gäller, löpningen får inte bli lidandes igen. Nej, jag tänker inte falla efter i schemat. Och jag faller heller inte för frestelsen att äta massa påskgodis, jag är duktig faktiskt ! =)

Ikväll blir det grilla med bästa. <3


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Listan.

Lovar du att vara ärlig? Ja
Du heter: Madeleine Birgitta Engström
Smeknamn: Madde, Biggan
Låt som när du är ledsen sörjer till?: Rascal Flatts - What hurts the most
Beroende av: Bilen
Vad tror folk om dig?: Att jag är världens gladaste människa
Stämmer det?: Väldigt ofta, men inte alltid
Vad får du oftast komplimanger för?: Min rumpa
Vad säger du för att imponera på någon?: Jag försöker inte medvetet att impa på folk
Hur imponerar man på dig?: Är ärlig och bjuder på sig själv
Brukar du skratta för dig själv?: herregud, ja.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: " okej okej. Ja du det var ett tag sen man såg dig och hörde din röst"
Var bor du?: Köping
Trivs du där?: Delvis
Äger du några converse: Nope
Sprit, cider, vin eller öl: Cider
Brukar du bli för full: Oh ja. :/
Vad har du för mobil operatör: Tele2Comviq
Är du allergisk mot något: Pollen och vissa frukter.
Hur svarar du i mobilen: "aa det är Madde" eller "Hallå",  kan även förekomma ett "YO"
Vem ringde du senast?: Brorsan
Antal timmar sömn inatt: 7,5
Sov du ensam: Ja
Brukar du komma i tid: Ja
När mår du bra:  När jag umgås med mina nära och kära
När blev du fotad senast:  Idag
Hur känner du dig nu: Trött
Vanligaste färg på dina kläder: Vitt, svart, grått , blått.
Vad tycker du om fötter: Äckligaste som finns !
Vad saknar du: Ett fett bankkonto.
Hade du en bra kväll igår: Ja, mysigt ! :)
Favoritdryck på morgonen: Vatten eller mjölk.
Rakar du benen: Ja
När brukar du oftast gå och lägga dig: Olika
Är du blyg?: Nej,
Sysslar du med någon idrott: Distansritt.
Vill du hellre ha mail än brev: Brev, roligt med post ! =)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jaa faktiskt. Been there, done that :)
Har du spytt offentligt: På offentliga ställen, men inte direkt framför folk.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Ha sex , kissa stående
Är du nöjd med ditt liv: Ja, bitvis
Är du bortskämd: Kanske lite.
Vad gör du i morgon: Jobbar
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: Olika.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Beyonce
Vad längtar du till?: Kryssningen !
Har du bra vänner och äkta vänskap?: Absolut
Vad använder du för shampoo?: VO5
Vad är det finaste du fått?: Kärlek och ömhet.
En speciell dag du minns: Studenten !!
Hur gammal är du: 20 år
Tycker du om någon just nu: Ja :)
Du samlar på: Skor
Gröna eller röda äppeln: Röda
Vem kan du ringa när du är arg/ledsen: Syster, mamma, Pänsy, m.m
Gillar du golf: Ja, det är kul.
Vilken tid gick du upp idag: 9.30
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja 
Har du strumpor på dig nu: Nej, barfota
Är det okej att gråta: Självklart
När grät du senast: Några veckor sen.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa, flytta hemifrån
Bär du glasögon eller linser: Linser och glasögon på kvällarna ibland.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej.
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Det varierar
Har du piercing: Öronen
Vill du gifta dig:  JA
Vill du ha barn: Nej, inte just nu iaf.
Solar du ofta: Mer förut.
Är du bra på att laga mat: Jag äger ! helt ärligt.
Är du flygrädd: Ja !
Hur vig är du:  Ovig. (tycker jag)
Är du musikalisk?: Nej, jag är tondöv.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Vilken är din favoritglass: Piggelin
Tror du på ett liv efter döden: ja
Tycker du om sushi: Nevvah !
Vad äter du helst när du ser på film: Chips
Bor dina föräldrar tillsammans: nej
Har du tandläkarskräck: Nej , älskar att gå till tandläkaren ! =)
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Både och typ.
Vilken ögonfärg har du: Gröngula
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja
Biter du på naglarna: ja :(
Röker du: Nej
Hur ofta tränar/motionerar du: 5 dagar / veckan
Senaste låt du hörde: The sounds - queen of apologies

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Glad Påsk.

Påsafton har spenderats ute heeela dagen !
Jag och syrran tog bilen och åkte upp till mamma och resten i stugan i Hästnäs för lite påskfrukost. Väldigt mysigt må jag säga. :)    Det blev även en promenad i solskenet och massa solning på altan. Helt underbart ! Jag är röd och fräkning i fejjan nu. :O

Eftermiddagen blev påskmat hos farbror Sören för att passa på att fira honom och faster Sylvie på en gång. Så kul att träffa alla, även där blev det glassandes på altan i kvällssolen. Helt i min smak.
Imorgon blir det jobb i Skultuna och en sväng med Jullebus som även får dojjor på fötterna  !  Kanske hinner träffa en och annan vän emellan alla träningar ;)

Puss på dig. :)
 





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

vänner.

Jag har sån sjuk tur som har dom. Mina vänner är underbara. Dom har stöttat mig genom allt som hänt. Och jag är dom evigt tacksam !
Det konstiga är att jag har inte ens varit ledsen. Jag har inte fällt en enda tår. Jag har verkligen insett att är man en så omogen person, som inte kan hålla sina prioriteringar rätt. Eller som inte kan vara trogen i ett förhållande efter över 2,5 år. Vem är det då som gör fel ? Inte är det jag iaf. Jag har ingen som helst skuld i det här överhuvudtaget. Jag är en bra flickvän och skulle aldrig kunna svika någon på det sätt som jag själv blivit sviken på.

Jag vill bara säga tack till mina underbara tjejer som inte låtar mig deppa och som får mig att inse att världen är full av killar som vet hur man uppskattar sina flickvänner.

Och Armin, helt ärligt. Du har varit underbar ! Fått lyssna på mitt klagande över cpkillar men även fått mig att inse att det är inget att vara ledsen för, det finns bättre för mig. Du är en av dom.  :)


Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Myskväll.

Ikväll blir det myskväll med mina homies. Det var tänkt att det skulle bli myskväll med en annan person som inte kände sig särskilt kry. Stackare !

Sebbe är påväg hit, vi ska iväg och inhandla Cevape, massa lök och yoghurt  :D   så jävla gott ! Jag ska fira 2 dagars ledighet med att bolma fett med vattenpipa.
This is the life !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Promenad med tid för eftertanke.

Igårkväll efter jobbet åkte jag till Gryta för att dra med en god vän ut på min dagliga promenad. En liten "snabbis" resulterade i 2 timmar och Madde var inte hemma i Köping förrän halv 12. Väldigt trevligt !

Idag var det ju inte värre heller. Först jobb hela morgonen och sedan stall, blev en promenad i blåsten med Jullebus, som självklart var rädd för ALLT just idag när det fladdrar och låter. =) Söthäst.
Efter stall blev det återigen Gryta.
A mötte upp mig och vi tog bilen ut till björnön för att gå en sväng på spåret. Hur skönt som helst ! Man kan ju inte hjälpa att tiden rinner iväg där heller när man har trevligt =) Massa prat och skratt och planering inför helgen. ;)   Nu hoppas vi bara på fint väder !
Det är så sjukt skönt att prata med någon som gått igenom samma saker, blir alltid lättare att dela erfarenheter och det betyder så mycket för mig. Tack för att du är du ! :)


När jag kom ut till stallet låg Medusa i hagen och mös.




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Strålande solsken.

Och jag ska iväg till jobbet. Idag är det schemaläggande och lite fix. Måste försöka få ut karln i det här underbara vädret, jag måste få min lilla löparrunda ju, kom av mig helt idag när det blev städning och planering inför vår lilla roadtrip !
Det ska bli så kul att åka och hälsa på Edde och Liri, se hur dom har det därnere :) Jag längtar !



Jag saknar dig, jag saknar det gamla du. Idag är du en person som inte någon av oss känner igen. Det är tråkigt att se det hända. Jag vill ditt bästa och innerst inne vet jag att du vet det.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagen efter typ allt...

Utekväll igår med världens bästa tjejer och Jesper :) Enormt kul, tack för allt ! Det här  behövde jag verkligen för att få tankarna bort från annat.
Fred var den nyktra av oss och fick köra runt oss i pickisen, då mådde jag bra ;) 


 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()