LYCKA!

iiiih,  jag är så glad att jag bara vill skriiiiikaaaaa ! ;D   Det HÄR är riktig lycka <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

When it was good

uuääck, jag är bara så trött på att ligga hemma! Hade tänkt att försöka dra mig iväg till mike som har 20års fest ikväll ifall jag fick behålla maten idag. Maten har jag fått behålla men jag går dock runt och mår konstant illa, kanske inte är någon höjdare direkt. Nej, blir nog en hemmakväll med mys och film istället. 
Väldigt synd tycker jag, hade sett fram emot den här kvällen länge. :(  Isch, det blir väl fler gånger med! Jag fyller ju snart år också ;)


Och yes, nu är det bestämt ! Vi får hem en liten vovvsing,  jag längtar ! :)     Puss på det!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mindre najs...

Kul att ligga hemma i magsjuka en fredagskväll ? Nej, jag tror inte det. Syrran drar ut med drita och sebbe och jag blir liggandes härhemma, det suger! Men jag vill heller inte smitta ner mina söta vänner som har erbjudits sig att hålla mig sällskap, man vet ju inte hur länge sånt här kan smitta även om det är som värst precis innan det bryter ut.  Finns inte så mkt mer att göra än att kurera sig ordentligt.  Tråkigt men sant. 


                        

                          Mosters bebis : )

                               

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

;D

ojojoj, nu är det mycket som händer här i krokarna! Herregud säger jag bara, glad tjej number 1! =)  Det här kommer bli kalasbra Sanna och Nea, inte sant ?  : ) 


                                         


                                                   

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

En helg i stockholm

I fredags begav jag och syrran oss upp mot sthlm, drog iväg till sollentuna och mötte upp Jenny där. Såååå mysigt att träffa sötisen igen, har inte sett henne sen helgen innan vi drog ner till Asien. Vi drog iaf iväg till lägenheten, inhandlade det som skulle fixas också och gjorde oss iordning.
Senare på kvällen mötte vi upp Peter och hans kompis Steve, åh så kul att se killen igen! Blev massa babbel och galet mkt skratt inne på Skybar, sjukt mysigt iaf!

Lördagen drog vi oss upp och in mot stan, katastrof väder kan man bara säga! 16 minus och isande vindar, jag skojjar inte!  Vi ville ändå visa dom runt och dom var mer än villiga att dra runt i sthlm, kollade lite på högvakten, gick i gamla stan, grabbarna tog en tur i the parliament building medans vi strosade runt på stan och massa mer!   Kvällen blev fet fest inne i sthlm.  Det allra roligaste var bara att all jävla kommunaltrafik slog ut, tog oss ca 3h timmar att ta oss in till stan från sollentuna. Helt jävla fucking insane! usch, aldrig mer denna stad i snöoväder säger jag bara ;P  men men,  det slog inte ur vårt partyhumör!   En bra helg sammanfattningsvis,   dock hatar vi SJ och alla jävla väntan på centralen! :P


                                     

                                     


                                      


                                       

                                     

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

It's you

alright, löshåret blev bra!  Äntligen kan jag fixa håret ordentligt igen. Hade varit kasst inför den här helgen annars iaf.   :)


Jag älskar Jenny, hon är bäst!  (hon bad mig att skriva detta, och jag håller faktiskt med)    PEPP INFÖR HELGEN!!    ;D





                           

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hero of war

Yes, drog iväg till stallet runt 13 idag. Träffade på allihopa därute faktiskt, inte illa. Alla 4 hästar bli rastade samtidigt :) Detta händer inte alltför ofta. Var superroligt att haka på Kattis och Marie ut på långtur. Vi red samma slinga som förra veckan när jag red Bonnie och så lade vi till en liten extra bit på hemmaplan. Allt som allt blev det 27km på 2h och 10min vilket resulterar i en hastighet på 12,5km/h cirkus..  Väl hemma hade julle en puls på 56, helt strålande!  Han är duktig den hästen =)

Nu ikväll ska jag ta tag i håret iaf så att det blir klart, och sen så ska jag bara lägga mig och mysa med min 4e twilight bok!  Åh den är så underbar, jag vill bara berätta allt som händer. Ni kommer dö !  : )



 PUSS !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Precious

Dagen har varit helt mys!  Åkte upp till farmor och farfar ett tag med efter att sofie slutat. haha, känns ju rätt konstigt när hon ringer hem och undrar om HON ska hämta upp mig. Lillasyster har blivit stor : ) 

Passade även på att åka och köpa hårfärg, tänkte prova färga mitt löshår och se hur det blir. Kul att det blonda håret är helt nytt och att jag tänker fortsätta vara mörkhårig. Ingen idé att köpa nytt förrän jag provat det här iaf : ) Vi får väl se vad det resulterar i!  



Diva is a female version of a hustla. 


                                            

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

You got me twisted

Åh jag är bara så pepp inför helgen ! Kommer bli så sjuuuukt jävla najs ;D Drar till sthlm och spenderar hela helgen där, det roliga är att jag har fått med mig JP och sofie oxå! Sen kommer förhoppningsvis Linda upp på lördagen med !  Gah, kan det bli bättre ? ;D    Ska bli så himla kul att Peter, vår buddie från australien som vi träffade i KL kommer med ett gäng med. Jag bara längtar, kommer bli helt underbart att träffa alla,  me like !
Jag tackar ju inte nej till att världens finaste kommer heller : )  puss !


So, are you in ? ;)



                              

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

haha !

Mina älskade vänner, jag saknar er!

Simona: Varför glor alla på mig? Ser jag helt förjävlig ut?
Hanna: Du har inga byxor på dig, Simona!
Simona: Jaha..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

15/2

Dagen börjar bra, har kört igång med tvätt och håller på och städar med. Känner mig sjukt effektiv!  Ska alldeles strax iväg och hämta Polly med. Sen så blir det långpromenad, JP kanske hinner hem från jobbet för att haka med.

Men igår alltså, skit säger jag bara!  JP lurade med mig och syrran på Bingokväll, dock var vi inte särskilt sena¨på att tacka nej heller. Men johanna, den luriga finnen!  Hon vann fan 100 spänn för 3e gången i rad. VARFÖR ?!  varför kunde inte jag fått vinna ? Okej, 100kr är inte särskilt mkt. Men principen att vinna på bingo för en gångsskull.  haha, tur att jag inte är särskilt långsint längre iaf ;P 
Oj, nu glömde jag det jag skulle skriva. Uppdatering senare ist. Pusss !




There is always that one person that will always have your heart.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I don't need anything from you

Åh gårdagen vart bara mer än mys!  Kom ut till kusin och tjejerna som hade gjort iordning god mat och pysslat massa fint. Kvällen resulterade sedan i filmmys, massa prat och självklart Singstar, hur kommer man undan ? Och vill man ens, nej.  Inte med världens sötaste tjejer : )

Idag blir det nu stoorstädning härhemma, är grymt sugen på det. Jag vill bara riva ur typ alla skåp och organisera om och hålla på. I know, fint på en lördag, men wtf, det är kul ;D    Ska även hinnas med en löptur innan vi far iväg till Örebro ikväll och kollar när grabbarna spelar. Kommer bli awesome !


                             

http://www.myspace.com/themyoh

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredagsmys

Åh, jag har startat morgonen med att fortsätta läsa "eclipse", 3e boken i The Twilight saga. Böckerna är ju bara för underbara, helt otroligt ! Det går verkligen inte att jämföra dom med filmerna, dom bara måste läsas. Och alla scener som inte finns med i filmerna sen, oh lord....   ;)    Lite synd bara att jag har dom på svenska härhemma, läste dom två första på engelska nere i KL, måste medge att dom faktiskt var snäppet bättre enligt mitt tycke. But still : )


Under dagen ska jag nu ut på en löptur, ja jag vet, det är fett kallt!  Men jag gillart, springer hellre ute än står på det där grymt tråkiga löpbandet eller cross-trainern.  Nej, konditionsträning ska ske utomhus, punkt!  :)
Och ikväll sedan se beger jag och syrran oss ut till min kära kusin för fredagsmyys med henne och tjejerna : ) Kommer bli god lasagne som Agnes och Emilia har bestämt. Sen blir det säkert massa spel och bra film,  och alltid massa gos ! : )  Det är så skönt att vara därute, man känner sig verkligen som hemma. Underbart !


Neeej, nu ska jag städa iordning här och sen bege mig ut i kylan ;D   Puss på er! 



                  
                           

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

men okej ?

På gaybloggaren Amir går nog inte alla hissar ända upp...


" Japp, hur fel det än kan låta så tycker jag att utvikningstjejer är horor. Visst låter det grovt? Men det är sant. Lyssna nu…

Att knulla och få cash för det är inte lagligt? Men att posera naken i ett sexuellt syfte för cash är okej? Det går inte ihop för mig, sorry. Säger absolut inte att det är fel att vika ut sig i tidningar, jag avgudar tjejer som står för att de gillar sina kroppar och vill visa upp dom. Men om folk ska smutskasta och använda hora som ett skällsord, då är ta mig fan utvikningsmodeller också horor. För när de poserar nakna i tidningarna så säljer dom sex. De säljer inte sex fysiskt men till 100% psykiskt. "



                                             

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

"flaggan på halvstång"

Jag kan själv inte ens tänka mig hur hemskt det måste vara att vara på plats nere i Afghanistan just nu. Mina tankar går till FS 18 och alla deras nära.

http://swecon-afghanistan.blogspot.com/

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mys

Vid lunchdags mötte jag och syrran upp rebunk och deras två klasskompisar. Åt lunchbuffé på den nya thairestaurangen som har öppnat, helt okej men inte det bästa jag varit på.  Bästa thaistället härhemma i sverige var nog det uppe i Borlänge. Kanske inte berättat det men jag och syrran tog en tripp till borlänge i måndags och kollade balklänningar,  hon hittade en jättefin klänning som hon bestämde sig för, dock var det inte det som hon verkligen verkligen ville ha. Det var bara en impulsgrej att åka förbi västerås på hemvägen och in på Ruths, där fanns den! Sån jäkla tur att dom hade fått in nya klänningar, åh den är verkligen sjukt fin och färgen är kalasbra!  Ska nog inte avslöja mer, det får hon göra själv : )

Efter stan så begav vi oss vidare till Jonas, sötnosen ringde imorse och ville att vi skulle komma över på snöbollskrig. Jag var mer sugen på att åka pulka så vi styrde kosan mot teknikbacken , och herregud säger jag bara!   hahah!  Det var grymt längesen jag åkte pulka men ack så roligt det är! ;D  Man blir glad i hela kroppen !  


Nu blir det lite käk och senare ikväll är det dags för en löptur. Skönt !   :)



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag

Okej, dålig uppdatering. Har varit för seg för att hänga vid en dator överhuvudtaget. Sorry.

Måste börja med ett fett grattis till världens bästa syster som har tagit körkort ! iiih du är bäst!   ;D


Igår blev det en ridtur på Jullisen upp i skogen, så mysigt med all snö ute. Även om jag är grymt trött på den nu faktiskt. Det får räcka känns det som, och ändå är det inte över än. 
Efteråt så följde jag som sagt med Kattis på träningstur, hon ville få ut båda sina pållar på en lite längre tur så självklart ställer jag upp. Fick rida underbara Bonnie, kan man göra annat än att förälska sig i den hästen ?  Nej, jag tror inte det.  Turen blev 24km och vi red på 2h.  Båda hästarna var KALASfina verkligen och bara rullade på som att det inte vore nånting, det är ju bara bäst att få se sånt.    =)

Helgen var ju oxå rätt så speciell, helt galen vore nog rätt ord!
Lördagen skulle vi iväg till västerås för feeet fest på Å2. Innan tänke vi förkröka hos Sebbe.
Vi tar bilen och sofie ska in på Nyckellivs medans jag och Ida sitter kvar. När sofie är därinne så kommer en tjej springandes med en man hack i häl. Tjejen ser livrädd ut och killen mer än galen. Hon springer iväg från honom och han får då ist syn på min bil och börjar gå mot oss, jag reagerar genast med att låsa dörren och i samma ögonblick kastar han sig på handtaget och försöker rycka upp den. Jag och Ida fattar noll och tycker bara han är allmänt cp, ist höjer han handen precis som att han ville slå in rutan och bara skriker åt oss att fortsätta åka. Jag börjar då rulla lite långsamt och istället kommer sofie ut från kiosken. Det enda jag kunde tänka var bara att vi måste hjälpa henne. Killen börar gå mot henne och hotar med att slå och mörda henne och shit, sofie kutar in på kiosken och får hjälp av mannen därinne,  jag skriker bara åt Ida att hoppa ut och hjälpa henne medans jag ringer polisen. Istället hoppar snubben på Ida, tar tag i henne och hotar med att slå henne. Jag har då hunnit parkera bilen, ringt polisen och har dom i telefon. Samtidigt kastar jag mig ut ur bilen och springer mot Ida och skriker åt killen att släppa henne.  Självklart hamnar Ida i chock, inte så konstigt ! Killen släpper henne till slut iaf och börjar bara gå därfrån.   Jag sa åt sofie och ida att stanna med kioskgubben och jag följer ist efter cpmannen. Tänker fan inte låta den idioten komma undan!
När vi gått genom hela parken och kommit fram till tunadalsgatan precis utanför dom rosa höghusen så får han se att jag följt efter honom, ist ska han då börja slåss?  Idioten utmanar mig och jag försöker bara hålla honom på avstånd. Istället början han klä av sig, mer och mer ! Till slut är snubben näck, helt näck ! Alla kläder och underkläder, skor , rubbet!    Då har även Ida kommit till mig med.  Vi börjar nästa garva till en början liksom eftersom allt är så sjukt !  
I samma veva kommer ett par med ett litet barn i pulka och går förbi, killen springer ikapp dom och för mig ser det ut som att han slår till barnet i pulkan. Han liksom böjer sig ner över ungen och vevar till med armen. Jag kunde knappt tro mina ögon, helt stört !  Det nästa som händer är att killen skapar trafikkaos och kastar sig upp på motorhuven på en bil och ligger där och slår. Fortfarande helt naken...    :S
Det dröjer sen inte så länge tills polisen kommer till platsen och kan ta in honom.
Vi träffade även på tjejen som han hade jagat tidigare och hon berättade att han bara hade hoppat på henne och dragit henne i håret utanför hennes hus ? 
Dagen efter är det massa samtal med polis och vi lämnar vittnesmål och diverse.

Men fortsättning på lördagskvällen blev iaf förfrök hos sebbe, lite annorlunda att ha den historien på förfesten ;P men men, vad som helst kan hända!  Sedan gav vi oss av mot västerås, HUR JÄVLA KUL SOM HELST !  Gayfest på Å2, och draget !  oh lord, kul att vi träffade massa fina köpingsfolk oxå, alltid lika kul :)   


Idag blir det träning och chill, det snöar nu igen så jag kan väl tänka mig att det blir jobb imorgon.  Money, money, money,  jag klagar inte ! ;)


Gammal kärlek rostar aldrig  :)   

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Love

Bella's Lullaby

I promise to love you
everyday forever
this i swear, to you
I love you
without you I would die
this i know is true
you stole my heart
and I, won't ever, let you go.

Go to sleep
little one
you are so precious to me
you are safe
in my arms...
safe from any harm
you are heaven's gift to me
there is nothing to fear
while i'm here
Now close your eyes
and Dream.

You are the most beautiful soul to me
You never see yourself, as clearly as I do
While you sleep, close holding me
I'll tell you a little secret
That your dreams will only know

I loved you
When I first saw you
I vowed to never let you get away
Sometimes when I stay, I hear you call my name
Only to hear it, in your dreams
One day I'll ask you to be with me.
Until then, I'll dream
Even though I can't sleep..

You will never understand what you mean to me
You are, my life
Before you I was lost.
And as I see you sleep now
I'll let you know somehow
Saving you, saved me
My heart is yours to keep,
Now sleep.


                              

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

:D

ååååh, awesome ! Allt är så jävla fucking awesome alltså ! Jag dör, ingen kan vara gladare och mer pepp än mig just nu! Det här ääääger så hårt, och ja, ni kommer få veta allt inom sinom tid ändå.
Vill bara tala om att livet leker så jävla hårt just nu, underbart ! 

Kärlek till er alla.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()