AJ !

Såhär kan man beskriva dagens ridtur : Först tappade Vivan en sko. Sen tappade hon en Madde. FAN; det var en gren i vägen.  :P 
Nej, men vi red i skogen, skrittade lugnt och så. Sen var det ett stort träd som hade fallit ner på stigen.  Precis när jag upptäckte det så styrde vi in på en liten avtagsstig som löper paralellt med den stora. Där är det istället en björk som liksom halvhänger över stigen, jag hinner inte bromsa hästen och tänker istället att jag ska ducka. Men det gick ju sådär, den tog först i hjälmen, och trädet var såpass stort att det inte vek sig heller, och istället gled det ner mot halsen. Av ren reaktion släpper jag bara hästen och grabbar tag i stammen på trädet och ska lyfta det, men det flyttar sig inte allt. Och vivan fortsätter framåt. Medans Jag, på nåt jävla vänster rullar bakåt och gör en volt för att landa på alla fyra med knäna i backen. Snacka om smidig vändning i luften, fattar själv inte hur det gick till!   MEN, till råga på allt så landar jag bland massa jävla brännässlor och bränner hela armarna, det gjorde ju inte katastrofont men det svider lite. Usch.
Roligaste är ändå att Vivan fortstätter några meter fram, stannar, ställer sig och kollar på mig, sen bara helt coolt ställer sig hästen och kissar. HA HA HA ! Så jävla tippat alltså.


Annars så var turen galet mysig ! Tack för fint sällskap :)



                                   

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Oh oh oh ,  jag har bestämt mig för att köra på Lidingö Triathlon i år också! ;-)   Om någon är sugen på att följa med är det bara att holla at me!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lovely

Vi hade tänkt att åka till sthlm igår efter att begravningen var klar, men nej, ingen av oss var på humör direkt. Det var jävligt tungt, det vill jag lova. Men ack så fint det var. Det blir ett fint minne av en underbar människa! Saknad av så många.



Istället blev det massa fix inför midsommar, var till systemet och handlade det vi skulle. Sen ordnade vi med det vi ska grilla med, det kommer bli awesome! Ett stort gäng som ska ner till Runskär, det finns verkligen ingen annanstans som jag hellre kan tänka mig att vara på midsommar. Det där är verkligen mitt smultronställe.  :-)

Senare på kvällen tyckte vi att det vore slöseri att sätta sig inomhus i det fina vädret, så jag, Emma och syrran gick till greken och tog ett par öl och cider och åt god mat. Hur vardagslyxigt är inte det liksom ?  Kalas enligt mig iaf.

Idag har det blivit jobb och jag skippar nog träningen, ska iväg till västerås och ut och motionera hästar tillsammans med Marie och en kompis till henne. Alltid lika mysigt !   




                                

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sunshine

Skapligt fint väder ? :-)  Helt underbart!   Man blir så glad utav det.  Mihihi. 

Jag och PH har iaf tränat nu, R.I.P mina ben säger jag bara. Körde mördarpasset och gissa om det känns. Jag dör seriöst. Men det är fina grejer vet ni, vi gillar sånt. Nu håller jag iaf på med lite käk härhemma, blir lax och sallad. Massa mums!


Imorgon är det begravning också, känns helt sjukt. Det är liksom du, The King. Din tid var inte än, inte såhär. Fan. Det kommer bli riktigt hemskt, men vi säger inte Hejdå, utan vi säger att vi ses snart igen min vän!




                                   

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Katastrof

Med min tur så vaknar man självklart upp och är helt hes och täppt i näsan. Jag vägrar vara sjuk på midsommar säger jag bara. Fyfan.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Love this !

Woooow vad jag älskar när träningen ger resultat. Idag var jag och PH noll taggade för att träna, MEN som vanligt så pallrar vi oss iväg. Jag hade inte gjort ett skit på hela dagen och blir nästan mer seg av det, PH hade jobbat och åkte sedan hem för att chilla ett par timmar. Det är märkbart att man blir low av det med.  Anyway, gymmet sög. Det vara bara tråkigt att vara där faktiskt. Körde väl på ett tag och drog sedan ut i skogen för att köra spåret.  Tro det eller ej, men det gick så JÄVLA GRYMT BRA !  Vi sprang på i ett riktigt bra tempo och efteråt var ingen av oss ens trötta. Jag hade kunnat fortsätta några km till i samma tempo och kanske ännu längre om man drog ner på farten.  Det är såna dagar man älskar, man verkligen känner hur man har blivit starkare i löpningen. Det är så jävla viktigt just nu, speciellt för psyket. Man märker även på återhämtningen efteråt att det går så mkt fortare, och det är ju där som man märker mest hur man har förbättrat sig själv. 
Alltså jag är bara så glad just nu, förra veckan sög löpningen och jag hade ingen motivation alls. Nu bara sprudlar hela kroppen av endorfiner och jag kommer somna gott med det här i tankarna! 


                                    
Saknar Filippinerna !
                                    

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

DagarNA efter.

jao, lite sådär oväntat måste jag säga, men det blev party i lördags med. Hade mest tänkt att ta en myskväll hemma hos Wredenborgs igen med massa skitsnack och vin, men nej,  det slutade på Krogen och med efterfest. HAHA,  helt galet. Men så roligt som jag hade, asså spontankvällarna är nog bäst. Vi dansade loss ordentligt alla grabbarna och jag.   =)

Söndagen blev en riktig bakisdag med massa bad, mys, mat och film.  Tack alla för en HEEELT underbar helg, helt klockrent ! :)    Jag måste nog umgås med världens mest underbara människor.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagen efter.

HELT. JÄVLA. GALEN. KVÄLL!    Finns nästan inte så mkt mer att säga, massor med roligt folk hos Mike, bra drag på hantis med beach tema och träffade massa gamla vänner där, en helt underbar kväll!  Måste göras om väldigt snart.  :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Underbara regn.

Tro in på fan att det blev värsta jävla regnvädret idag ? Och jag som var sjukt taggad på löpning utomhus. Nja, vi får se vad som stundas nu istället, antingen löpbandet eller så trotsar vi oss vädret och beger oss ut i skogen.

Min nya pulsklocka har äntligen kommit!  Har även utökat den med GPS sensorn så att man kan se hur långt och hur fort man springer med, sweet !  Träningen blir så mkt roligare med rätt grejer, och jag har nog fått liiiite mer  motivation tillbaka (även om jag tappade bort den för ett par dagar sen).  Att jag blev 3000kr fattigare på kuppen gör väl inget ? Nja, nåt måste man ju få unna sig. :-)   mihih !   Jag ser det som en tröst att jag även kan ha den när jag rider, det är askalas verkligen.

Ikväll är det fet fest för allas vår Mikeyboy, kotten ska flytta till USA om 2 veckor och gissa om vi kommer sakna honom. Jag ska försöka hålla känslorna i styr ikväll, lätt med alkohol inblandat. Blä, det känns tungt bara att tänka på det. :(  MEEEEN, tänk på att vi har semesterställe inbokat därborta istället!  Det är awesome!    Puss på er alla !



P.S  Och DAAAAAAAAMN, säger jag bara!!  ;-) D.S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uppdatering!

Kan meddela att tävlingen gick KANON! Vi kom 5a av 19 eller 20 startade tror jag det var. Snittade en hastighet på 14.9km/h vilket är superbra med tanke på hur varmt det var. Blev även placerade och fick vara med på prisutdelning, tack bästa kattis för att jag fick låna superfinadunderbra Bonnie! :-)
Får faktiskt lov att säga att vi blev omridna av 4an precis innan mållinjen,  jag hade ingen aning om att vi red för placering och tog det lugnt innan mål för att slippa krångla med pulsen, då kom 4an och red förbi oss. MEN, det gör faktiskt absolut ingenting, några sekunder efter spelar liksom ingen roll! Och heller inte att vi bara kom 13 minuter efter 1an med. Jag kunde inte varit mer nöjd med hästen, hon skötte sig heeeelt exemplariskt!


Uppvärming


Uppvärming


Ute efter slinga.


Prisutdelning!


Prisutdelning!


Prisutdelning, 5e och 4e placerade.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Taggad

Håller på och packar och fixar iordning käk inför imorgon, sticker iväg och ska rida Sydnärkeritten tävling 50km. Ska få låna superfina Bonnie av Kattis! Det ska bli så roligt och jag är peppad till tusen, har även fått en ridplan och det kommer förhoppningsvis funka kalasbra!

Nu blir det  snart iväg till västerås för att packa transport och motionera hästarna. Känner att det skulle vara bra med en tidig kväll i säng också :-)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()