Märkligt

Varför har jag en massa bilder på en tönt i min telefon? "/

Äääh, tur han är snygg iaf!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

When you look at me

Veckan som gått har varit bra, hunnit med rejält med fys på arbetstid, vilket gillas!

I torsdags blev det ett marschpass tillsammans med kompaniet till en början kändes det riktigt bra, kände mig stark... Dock brakade ljumsken ihop igen när jag drog på röven på blankisen, med trossen på ryggen.  Mindre bra..
I Fredags ffick jag vara på LedR i Enköping hela dagen för att lära mig ett nytt sambandssysten som ska användas på kommande övningar i Boden och Norge, KUL! :)
På kvällen kom även E upp från Skåne på besök, väldigt fint sällskap måste jag medge. Eftersom att det blev rätt sent då med att jag kom hem och att han kom hit så orkade inte direkt någon i gänget göra nåt.. Blev en chill kväll!
Lördagen fick istället bestå utav en shoppingtur på glasbanken och en utekväll för tjejerna..
Något som jag tänkte på är hur kul det är att studera olika människor och hur de är jämtemot det motsatta könet.
Vissa är känslomänniskor, som jag. Kan prata om känslor och har inget problem med att säga att man tycker nån är fin eller speciell så..  Andra människor har svårare att ta itu med detta och uttrycka sig om hur de känner.. De fungerar som en kryptoapparat ungefär, svåra att tyda och extremt röriga att förstå utan rätt nycklar...
Man ska inte förvänta sig komplimanger ofta från sådana människor, men när dom väl kommer så vet man att dom menar det, det gäller bara först att förstå det också..
Ett exempel på en sådan situation kan vara när du precis gjort dig iordning för en utekväll eller när du bara vill vara fin för din karl, du står fortfarande framför spegeln, han går förbi, stannar till lite och tittar på dig för att sedan utbrista ;"oi, du ser iaf inte ut som det troll jag vaknade upp brevid imorse nu när du borstat håret".

Vad ska man svara på en sån sak kan ni då undra? Tjaa, jag tror inte det är nån ide att ens yttra sig, människan har ansträngt sig för att göra dig lite extra glad. Var bara tyst, le litegrann och förstör inte detta sällsynta ögonblick.
image description
image description
image description
image description
image description

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Underbara tisdag

Vet inte hur många gånger jag tänkt; "Shit, det här är mitt jobb och jag får betalt för att göra detta"..
Idag var återigen en sån dag,  hela förmiddagen bestog av fys, ett pass bålstabilitet och sedan uppföljt av ett mördarpass spinning.  RIKTIGT najs, jag älskar spinning. Kan mosa på hur länge som helst, älskar känslan när man är sådär slut och undrar om benen ens kommer bära en när man kliver av cykeln.  Gott!
Efter lunch blev det ett pass på skjutbanan, det om något var ett tag sen.  Körde lite PEK övningar, det brukar inte vara särskilt roligt, men idag var vi ett skönt gäng, övningarna går ju fort också när vi inte är så många.  Det var bara riktigt sådär skönt liksom.
När man står där på skjutbanan, tar en liten kaffepaus och bara spanar in omgivningen och tänker; "Fan vad jag har det bra", då inser man att man valt rätt yrke.    Åh, idag är verkligen en sån sjukt bra dag! :)
:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tankeverksamhet

Hm, när man ligger sådär på kvällskvisten och inte kan sova så brukar tankarna snurra heltvilt, iaf på mig.  Så igår när jag låg och vred och vände i sängen, samtidigt som jag hostade lungorna ur mig, brast jag bara ut i gapskratt.  Helt plötsligt fick jag upp ett gammalt minne från lumpentiden, när jag tänker på det här så skäms jag nästan bara men inser nu i efterhand att det faktiskt var ganska kul.

Under vår tid i vakten så hade vi ett antal Insatschefer och det fanns en speciell som jag i början var riktigt rädd för, vi kan säga att han var kapten... Ni vet när man är så rädd för en människa att man bara i hans närhet blir kissnödig, darrig på rösten och helt nervös. Sån blev jag, varför vet jag egentligen inte. Men han var riktigt hård, noggrann och korrekt. Hade benkoll på allt.
En av alla dessa morgonuppställningar med honom så hade vi avlämning som vanligt, han kommenderar "Lämna av!", alla vi grpC går upp i givvakt, gör honnör och svarar "Ja, kapten!" , sedan fortsätter hela faderullan och man lämnar av truppen.  Den här kaptenen tänkte väl sen att han ska driva lite med Vice Korpral Engström, som absolut inte fattar detta.
Han frågar mig då; "Engström, har du visiterat truppen?"
Jag svarar med darrig röst; "eeehmm, jaaa, kapten"...
Kn; "mmm, det låter bra, har grabbarna rakat sig ordentligt?"
Jag; "Jaaa, kapten.."
Kn; "Härligt, är du själv nyrakad Engström?"
Vid det här tillfället så är min hjärna fullständigt mos efter att ha behövt ha en så lång konversation med människan att jag svarar ;" Vart då kapten?"
I samma stund hör jag hur min grupp bakom mig inte kan hålla sig och försöker kväva skrattet, grupperna brevid likaså och jag fattar verkligen ingenting. Vill bara springa därifrån och gömma mig, typ.
Kaptenen tittade konstigt på mig, harklade sig och sa sedan att vi skulle börja bedriva dagens aktiviteter....

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blä

Det här med att vara sjuk suger. När jag var sjuk i Arvidsjaur så kunde jag inte direkt ta mig hem, utan fick ligga isolerad på logement ett par dagar.. Annars så sjukskriver man sig inte vanligtvis när man bara är förkyld eller så på det här jobbet, måste faktiskt säga att arbetsmoralen är väldigt hög. Vilket är bra.

MEN, idag så gick det bara inte. Har varit krasslig hela helgen, jobbade igår vilket inte funkade så bra.
Vinglade upp ur sängen imorse, sånär som vid en taskig bakfylla när du inte vet om du fortfarande är full eller bara mår riiiiktigt dåligt. Frukosten gick ner med nöd och näppe, men när jag blev helt slut av att gå upp för trappen till rummet så insåg jag att det kanske var lika bra att stanna hemma. Feber, naaajs!

Så jag har tillbringat större delen av dagen sovandes, i soffan, och återigen i sängen. Älskar mitt liv för övrigt just nu.

Men, det är såna Här dagar som gör att vanliga telefonsamtal blir extremt uppskattade och att man ska vara glad för det lilla här i livet, som detta..


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mys

Måste bara göra er alla fd Nskyare lite glada med kärlek från en fd plutonskamrat också, det här mysiga julkortet möttes jag utav på jobbet imorse. Lycklig tjej! :)



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kärlek

Dagens inlägg tänkte jag fylla med något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, nämligen MAT.  Jag vet att det inte var en nyhet för de flesta, men jag ääälskar att äta. Jag älskar att dra i mig en flottig pizza, en fet chipspåse, jag älskar Lottas Chokladcheesecakemuffins, vaniljbullar, pölsa, köttfärssås, listan kan göras oändlig.. Och så mkt orkar jag faktiskt inte skriva.
Tack och lov så har jag ett bra jobb som gör att jag inte rullar fram efter mina tjockisfasoner....Även om det känns så nu efter jul... Eller på lov...Eller helger. Det känns så ofta när man äter mycket! Men det är okej, för jag vet att ni tycker om mig ändå. Eller så tycker ni om mig för att jag feeder er också, mina vänner... ?   Jag vet inte riktigt.. Nåja!
En mätt Madde är en glad Madde! :)
Nu till en annan del i den här lilla skrivelsen.  Jag har en vän, som är lite konstig. Eller han är jättekonstig skulle jag vilja säga..(men den meningen läste du inte).  Han är också en sån där som gillar mat. MEN, han har en speciell fetisch, nämligen BACON!  Killen äter bacon i stora mänger, jag skojar inte.... (Bildbevis nedan)
.........som snacks!! Alltså mellanmål, 1h efter maten!   Jag vet inte om jag ska garva eller bara tokälska det, det är ju helt galet! Men sen så har jag ju aldrig påstått att jag är normal heller... Eller, vad är definitonen av normal egentligen ?  Jag vet inte, jag är nog bara en konstig människa. Säger konstiga saker och lever därefter. Men det är roligt. Jag har roligt, och de flesta har väl roligt åt mig. Tror jag.
Och, detta är bara till DIG! You know who you are! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

!!

JAAAAAAAA!! Sverige gjorde det, igen! Helt stört. Vinner på straffar och tar sig vidare till JVM final.
Har setat på helspänn och sett matchen, nu kan jag återigen lugna mina nerver..
När det är match sådär blir jag sjukt hetsig och adrenalinet bara sprutar! Stackarna som måste hänga med mig...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kalas

Igår fyllde min kära mor år, det innebar att jag packade in mig själv och min kära sambo och for till Arboga för att fira henne.
Massa smörgåstårta, mys och skratt blev det. Jag tycker om min familj, den är sjukt rolig!
Bror kom dit med lilla prinsessan också, hon var så fin i sin lilla rosa klänning, gullungen.

På kvällen åkte vi med hem till Köping för att äta ännu mer, kolla film och spela spel. Riktigt bra kväll.


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()