rastlöshet

Guuud, känslan av att känna sig dösjuk och rastlös på en och samma gång. Hatar det!  Och så är jag hungrig också, men jag har så jävla ont i halsen och kan knappt svälja. Skit är det.
 
Jag vill jobba, träna, springa. Springa som jag aldrig någonsin trodde att jag skulle säga att jag saknar, saknar jag faktiskt. Blir tokig på att min fot fortfarande är knäpp. Jag vill ut och rida. Jag vill shoppa.
Blä. jag hatar att vara sjuk.
 
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Long time, no see.

Semestern är över och jag har hunnit vara tillbaka på jobbet i en månads tid nu. Det är klart att det är kul att jobba igen, men jag har haft en så sjukt bra semester med min fina.
OCH kebnekaise är ett avklarat kapitel!! ;D (för tillfället).
Vi fick nog lite mersmak på fjällen båda två.
Lite kul är det att vår första semester tillsammans blev att bestiga Sveriges högsta topp, istället för att åka på en solsemester och bara ligga på en strand. Nä, inte vår stil.
 
Annars så har vi varit hemma i köping hos familjen och även nere i Karlskrona för att tillbringa tid med den andra delen av familjen. Karlskronas skärgård är helt underbart vacker sommartid!
Och så har vi hunnit blivit sambos, den ni!  :)
 
 
 
Nu är det såhär på kvällskvisten iaf dags för att ta befälet över min kropp och ge min cp-fot en liten motionssrunda. Om någon har en helt fungerande högerfot för byte så är jag intresserad.
 
 
 
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()