Mys

Julen är nu över och tacka gudarna för det. Inte för att jag inte älskar att ha massa julmys med nära och kära men för all uppståndelse kring den här årstiden, som blir likadan varje år. 
Juldagen var ändå grym måste jag medge, VIP på Harrys i Etuna och en galen partynatt med alla fina tjejer. Det måste göras om, även om min älskade PH flyttar till staterna på fredag. Det suger, rätt hårt. Men som hård kvinna komma hon klara av det, JAG ska klara av det. Och sen när hon kommer hem igen så bor jag i sthlm, that's just awesome !

And another thing, dagen innan Jul så var det Drottning Silvias födelsedag, och det innebar att vi skulle skjuta salut. Engström blev uttagen till salutlaget och även till Förste Pjäschef, med andra ord så var det jag som fick avfyra en av fyra kanoner.  Lite coolt, lite bättre.




Jag längst fram till höger på bilden. 



J. Eriksson, Kiviniemi, Lykke-Olesen, S. Ericsson, Jag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lovely

Ni vet den där känslan av att man är på precis rätt ställe i sitt liv, den känslan har jag just nu. Underbart!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

...And you don't care what they say !

Idag kan jag tala om att jag känner mig som en ny människa. Även om jag hatar att erkänna det så har jag haft lite "småskador" den senaste tiden. Har haft problem med höger axel som har krånglat och som gjort att jag inte kunnat träna ordentligt, och sen kom det här skiten med ljumsken. 
Nu igår så var vi ut till min andra familj på landet, Fredd's päron. Mamma Lotta hade lovat att ge mig laserbehandling efter massagen, och det gjorde hon. Hon kände även igenom mig och vi kunde konstatera att thaimassagen hade hjälpt! Grejen är den att två muskler som finns i ljumsken hade liksom tvinnat ihop sig, och det är nåt som bara blir värre och värre om man inte får isär dom. Men Chalitas brutala behandling hade gjort så att dom släppt, och det blev ännu bättre med lasern.  Hon kände även igenom min axel och där var det en sena som liksom hade korvat sig ifrån sitt fäste på nåt sätt, och så hade jag åkt på en inflammation. Nu ligger iaf allting rätt och jag har fått behandling som ska påbörja läkningsprocessen och jag fick även med mig ett kit som gör att jag kan fortsätta min egna behandling. Det är en form av rökelse som ger värme, precis som lasern. Det roliga är bara att det luktar braj.  Det stinker verkligen! Helt otroligt.  Fick tipset av mamma2 att jag skulle berätta för befälen och mina kära kamrater vad det är jag gör så att ingen får för sig nåt annat... haha ! 


Nej, nu ska jag fortsätta med att rensa ur min garderob och sedan så far jag iväg med Malin mot sthlm och ytterligare 1,5 vecka i konungens tjänst!  

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

stars

Kanske glömde nämna det igår, jag har åkt på en nervklämning i höger ljumske som inte vill ge sig. Har haft det nu i 2 veckor och det gör verkligen skitont! Går som halta Lotta eller nåt sånt, haha...
Anyway, fick en akuttid på slottspraktiken för massage igår, tyckte inte direkt att det hjälpte så mkt som det kändes igår, men idag känns det en smula bättre. Har stretchat rätt mycket också. Har iaf fått en tid för brutal jävla thaimassade idag kl 14, om något ska kunna få en nerv på rätt plats så är det väl ändå den behandlingen ?!  Man kan ju hoppas iaf, om inte annat så äre skönt!   Imorgon skulle jag få laser av Mamma2 också, nån bukt ska vi allt få på det här!  



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Don't ever tell me what to do

Uppdateringen på sista tiden har väl inte varit den bästa, ber om ursäkt för det.

Förra veckan blev väl inte riktigt som jag tänkt mig, var på skjutbanan på tisdagen och fortsatte skjutninngarna. Allt gick kalasbra, inga problem. När vi sen kom tillbaka till lunchen så började jag må lite smått wierd. Det hela slutade med att jag och Lykke åkte på magsjuka. Lite komiskt är det måste jag medge, dom båda gruppcheferna blir uppskickade till sjuklogementet och blir sängliggandes. Dagen efter blev vi även hemskickade. Det sög vill jag lova.
Som tur var för min del verkade det som att det bara var nån såndär 24h sjuka. Så det förstörde aldrig min helg i sthlm. For tillbaka upp mot berga på fredagen och partade till det med tjejerna och ett gäng GSSare, jag fixade även bord på Ambassadeur och vi röjde gärnet tillsammans med gamla Närskydd som hade son muckfest där.  En riktigt jävla gedigen kväll måste jag säga, nöjd tjej ;)

Dagen efter styrde jag kosan mot Fredd i Uppsala, till saken hörde att vi skulle iväg på ett Birthday party med tema "Idol och glitter", jag och fredd var båda glittriga rambos. Asnajs! Jag blev askalasfull och hade sjukt roligt medans fredd fick ta hand om mig,  men det är så vi jobbar min rödhåriga vän och jag. Nästa gång är det hennes tur liksom :)   Stannade även kvar till måndag em så jag fick hänga en dag i skolan med henne, mycket trevligt !



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()