Datorkap.

Snodde Snuskper's dator och printar snabbt ner ett inlägg. Idag har vi haft skyddsvaktutbildningen heeeela dagen. Satt i filmsalen där luften är som värst och halva plutonen höll på att somna. Men inte jag. Kors i taket måste jag säga. Jag tycker faktiskt det var intressant. Älskar juridik och allt som går hand i hand med det, det här kommer bli fett najs!
Imorgon blir det vapenutbildning hela dagen med, kanske lika bra att börja packa och göra iordning stridsutrustningen nu. Tänkte även vika om och göra fint i skåpet. Jag vet, jag tycker om att ha ordning men det är najs. Och så är vi ju tvugna med, det är inte roligt att få kuk för det på en uppställning när det ser ut som hela havet stormar i skåpet !    Nu blir du stolt mamma. 

Peace!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

whoa!

Tji på mig liksom! Jag trodde jag skulle ha helgtjänst denna helg och alltså vara borta 2 veckor. Men icke sa nicke, dom ville inte ha kvar mig därnere så jag fick åka hem.  Nej skämt å sido, helgtjänsten var v36. Jag fattar verkligen inte hur i hela friden jag kunde sjabbla till det så... Men hey, det är ju jag. Man ska inte bli förvånad för mycket?

Vad har vi nu gjort då?
Jo, vi har haft rätt så mkt teori. Mycket sjukvård och vapen, låg även ute i fält hela denna veckan som var och spenderade hela dagarna på skjutbanan. Lärorikt må jag säga och inte fan vare det lättaste jag gjort. Att skjuta in ett rödpunktssikte i halv storm är inte att leka med. Det kan till och med bli så att man skjuter på grannes tavla..2 gånger...På raken....    inte bra!  Men såhär i efterhand är det lite skojigt, gör om och gör rätt liksom! :)

Nästa vecka ska vi börja med skyddsvakt utbildningen och börja ha mer närkampsutbildning. Det ser jag faktiskt fram emot, ska bli sjukt najs! 

Nu ska jag ut med hundar igen, städa lite härhemma och handla med mig lite mer saker inför kommande vecka. Awesome!  Pusss på er alla !

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tillbaka till civilisationen

3 veckor har gått och jag lever fortfarande. Trivs som fisken i vattnet :-)  Ska försöka uppdatera om det mesta som hänt därnere, just nu är det så mycket att göra och fixa med innan jag åker tillbaka imorgon.  TJenixen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lumpen

Ja, imorgon gäller det. Inryck på marinbasen i Karlskrona. Det jag är nervös över är alla jävla byten på tågresan ner. Hoppas jag överlever. 

Godnatt :-)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()