Lördag

Gårdagen var rätt mys, jag jobbade hela dagen och en slocknade jag vid 21.30. Helt slut verkligen! 
Innan hade vi tagit en sväng till systemet med Drita och sebbe och inhandlat för kvällen. Dock blir det nyktert för min del,  upp rätt tidigt imorgon för att dra ut på ridtur med sanna och Julle !! ;D  Och sen jobb hos B på kvällen, kommer bli så kul!

Idag har jag inte heller nån särskild motivation till att skriva nåt fett långt inlägg. Ska snart iväg till Drita och hänga med henne en sväng, sen blire hem och stäääääda :K   Jag är så sugen på att bara röjja sönder verkligen, det blir fint !

Oj, nu måste jag färga håret oxå ! PUSS


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fuck

Jag har nu officiellt snö. Det här är sjukt. Jag saknade den när vi var borta, men efter att ha jobbat 2 dagar nere på HSB och hjälpt till med snöröjningen så har jag insett att den är alldeles för överskattad. Helvete. De är kall, tung och bara jobbig.


Nej fan, jag kom på att jag orkar inte skriva ett blogginlägg just nu. Känner ingen inspiration, det är kallt. Och jag är hungrig !




Btw,  du är zzzzöööööt !  :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

kallt

Jag kan fortfarande inte fatta att det är så jävla kallt härhemma. Idag har jag fixat lite grejs, sopade fram bilen och var iväg och tankade den imorse. Sen drog jag iväg och solade en snabbis, tänker fan inte låta brännan försvinna på en gång.  Iaf, runt lunch så åkte jag ner och lämnade micrizen till Crille som ska hjälpa mig att fixa den. Tydligen har handbromsvajern rostat sönder så han fick ta loss hela skiten (som jag fattade på hans förklaring iaf) ,  jag är inte så insatt med sånt.

Mötte upp Sebbe efter att han varit och solat, gick då till City gym och bokade in en tid på en gång. Jag orkar inte träna på Nautilus längre, det är bara för tråkigt där. Blir deprimerad av att tänka på det stället. Jag behöver en nystart, ska iväg redan kl 9 imorgonbitti. Jag har så mycket funderingar och tankar kring träningen som jag bara måste få svar på. Jag hatar det där när folk säger att dom ska börja träna direk efter Jul och Nyår och börja sitt nya "nyttiga" liv. Jomentjena likom, kör som idioter första månaden, kanske andra med och sen tröttnar dom. Jag vägrar ha det så iaf, jag vet hur jag vill ha det. Jag vill lägga upp ett schema för hela kroppen, veta exakt vad jag ska göra och hur ofta. Men mest av allt vill jag komma in i det rätta tänkandet med träningen överlag, jag vill komma ur den förrädiska comfort-zonen som så många fastnar i! Det är hemskt, jag vet ! Och det är den som är jävligt jobbig att ta sig ur, men samtidigt så när man kommer ur den zonen är då man kommer se resultat och kommer kunna förbättra sina resultat ordentligt.
Vad jag menar med comfort-zone är det där stadiet du känner att du kan jobba länge och intensivt i, t.ex om du är ute och springer. Jag vet exakt vart min zon är, jag har ett visst tempo som jag väldigt gärna vill hålla, det känns bekvämt helt enkelt. Men för att komma ur den måste jag öka mitt tempo och då kanske jag inte orkar samma sträcka exempelvis. 

Efter det iaf så drog vi iväg till Big Inn, Sebbe hittade ett par extremt snygga tröjor och en skjorta. Han köpte väl lite mer småskit med, massa piller och dylikt. Samma sak som jag ska prova kan jag säga! Sjukt bra tillskott både för hår/naglar och hyn, alltså sebbe är ju sjukt brun bara genom att ha ätit dom där tabletterna och solat lite solarium.  Det var så roligt inne på affären när han frågade om dom där tabletterna , sebbe säger liksom att : " aa, men jag har provat dom här och jag tycker inte att dom har hjälpt nåt alls, jag vill ha några som jag blir brun av", 
Kvinnan kollar på Sebbe och mig och baa : "alltså , har ni sett er själva i spegeln eller?"  Vi fattade typ ingenting, även om andra ser det så tror jag man blir brun-blind själv (som johanna så fint uttrycker det).  Syns nog bättre i verkligheten med, men men whatever. Jag är glad och Sebbe är glad ;D


nu ska jag nog ta och fixa lite härhemma, ikväll blir det promenad med gänget. Puss !



Beyonce, Lady Gaga - Telephone




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grå Sverige

Det känns så konstigt när jag tänker på allt. Sverige, som jag har saknade så mycket dom senaste dagarna när vi var borta , känns så äckligt nu.  Jag vet att både jag och Johanna har förändrats som människor när vi sett baksidorna av så himla mycket i Malaysia och Filippinerna. Jag uppskattar allt som jag har så mycket mer nu, jag uppskattar att ha ett hem överhuvudtaget. Så mycket i våra liv tar vi förgivet. 
Jag kommer aldrig mer ta mina vänner eller familj förgivet, även om jag försökte att inte göra det innan heller. Man vet aldrig hur länge dom finns där. Men jag känner starkare om den saken nu.

En sak jag inte heller förstår, alla människor här verkar så depp. Alla ser så tråkiga ut, så ledsna, så grå rakt igenom. Även om dom säger att dom är lyckliga så lyser tristessen rakt igenom, ljug för andra men inte för dig själv säger jag bara. Det håller inte i längden och det påverkar bara andra negativt.
Svenskar har jag märkt är riktigt otrevliga och dåliga på service överhuvutaget om man jämför me filippinerna. Dom människorna har så mkt mindre materialistiska ting men så mkt mer i form av liv. De kanske lever spartanskt, men dom är lyckliga. Är det inte det som spelar roll ?  Varför kan folk inte bara inse det ? Måste man banka in i deras huvuden att vi lever ett liv och inte får en andra chans. Gör det du vill göra NU, vänta inte till imorgon.
Jag är glad att jag gör precis det jag vill göra, jag kunde inte vara lyckligare.  Och det är endast pågrund av MIG, jag uppfyller mina egna drömmar och tar vara på mina chanser. Jag tror det är ett måste för att även kunna göra någon annan lycklig med, att du innerst inne har ro med dig själv. Jag är bara så extremt glad över att ha insett det nu och inte att det händer om ett par år.

Det är så roligt för att precis under tiden som jag satt och funderade på det här och skrev lite, så skriver jonas till mig på msn och frågar :  vad ska du göra med livet nu då ?
Det enda jag kunde svara honom var att : jag ska leva mitt liv. Jag ska göra precis det JAG vill göra, och jag ska vara lycklig under tiden.  Jag tänker inte planera allt i minsta detalj och jag tänker ta vara på alla chanser jag får till att förändra.




 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tisdag.

Jag har varit hemma sen i torsdags och är redan rastlös. Jag vill iväg och träna, ut och rida göra vadsomhelst! Saknar stallet och sanna, snart så ska jag ut dit iaf. :)

Idag ska jag även iväg och hälsa på Britta , jag har fått Danne att knipa trut i ett par dagar nu och hon kommer väl ha ihjäl honom om hon får reda på att jag har varit hemma såhär länge utan att säga nåt. Jag vill att det ska bli en surprise ju! 

Nejsch, nu solariet och löptur. Pusss pået.





Boy, you got a problem
And you ain't foolin' no one
But yourself

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kärlek

Love to you guys !








      

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Goows !

Har varit och hämtat Pollybebis så nu är hon hos moster. Så jävla söt den busen, hon har blivit så grymt stor under tiden jag varit borta. Vi har massa gos att ta igen.   : )

Pratade med Johanna precis och hon ska tydligen tillbaka till jobbet redan imorgon, fan vad najs! Vi ska även ta bilen och brumma iväg så jag kan lämna in ett CV på ett nytt ställe. Jag hoppas , hoppas verkligen det blir något där. Håll tummarna gott folk.  
Pratade med både Sanna och B idag, ska en sväng till Skultuna på söndag. Om jag längtar!!  Ska bli så himla roligt att komma tillbaka!   Tänk för att vi har världens bästa jobb, det är ju fantastiskt ! ;D
Annars så är jag ledig februari ut. Kommer ju få dåndimpen på det, tur att jag ska iväg till gymmet i veckan och fixa med ett nytt träningsschema, måste hålla mig sysselsatt. underbart !

Nu ska jag och Polly ta och masa oss ut för att möta JP.  POESS !




Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Det finns inget att förklara

LÖRDAG 
Drog som sagt till bror och petra, och OM  huset var fint. Åh, jag blir så glad för deras skull. Så jävla underbart var det.   : )

Drita och sarre kom iaf över till oss och sarre hjälpte oss fixa iordning håret. Sen kom även sebbe. Vi käkade och sådär tillsammans allihopa och senare anlände folket. Lurken, Oscar med sällskap av två boys till. Thomas, Mike och Fredd kom även dom efter ett tag. Tänk att ni är så bra mina vänner! Så sjukt kul man kan ha med rätt sällskap. Helt otroligt alltså. Massa skratt och flum passar oss riktigt bra. Det är faktiskt skönt att vara hemma igen.
Vi drog vidare till B&S och träffade allt folk,  jag blev nog sönderkramad och pussad. Men jag gillart, visste inte att jag hade varit så saknad av så många. Bäst är det!  Och sen att jag var brunast på stället var faktiskt rätt najs ;D  haha ! 
Kvällen var helt massa bra och vi hade det grymt roligt!  Dansade hela natten lång och avslutade som vanligt på babylon.   Babylon, det får mig att tänka på malaysia.  Vår älskade beach bar på langkawi med feta draget. Kan knappast jämföras med köping dock. 










SÖNDAG
Blev mys med hela tjocka släkten hos farmor med massa god mat och smörgåstårta!  ÄLSKAAA! Så kul att träffa alla igen, visade alla bilder från resan med. Det roliga är att min faster och farbror var på EXAKT samma ställe i filippinerna som vi var på. Och det hade jag ingen aning om! Lite roligt var det, kunna prata minnen om samma ställe liksom,  världen är bra liten :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Home sweet home

Surpriiiiise !  Vi är hemma igen! Vi bokade om våra biljetter redan i december så att det har varit planerat ett tag, dock ville vi överraska alla däremma. Vilket vi lyckades rejält bra med måste jag säga! 
Thomas och Lurken kom och hämtade oss på Arlanda, tack pojkar! Till att börja med så trodde jag nog att jag skulle dö av köldchocken, fysatan vad kallt det var! Jag tycker vi hade kallt i CH  med 20+ liksom.  Jag är nog inte någon svensk viking after all...

Iaf, vi försökte catch up med allt gossip som har hänt i vårt kära lilla köping, inte mkt med andra ord. Sedans så styrde vi kosan mot 7eleven och köpte svenskt godis. DJUNGELVRÅL, min favorit!! Så jävla gott var det!
Efter det åkte bilen mot munkens, Johanna P ringer när hon är utanför och säger nåt till sina päron om att dom ska gå upp och typ föra över pengar åt henne,  så hennes pappa stormar upp där yrvaken.
JP säger då "papu, öppna dörren" , 
han säger med finsk brytning " men johanna, vad pratar du om??"   
JP : " ja papu, jag är hemma"   (typ, hela konversationen var på finska så det är lite hard for me att översätta som ni säkert kan förstå).  Sedan följdes det av lite snyftningar, garv och stooora ögon från Irma och Timpas sida. Ett kärt återseende helt enkelt !  : )

För min del gick det nog lite vildare till, inne i Köping så packar vi ur bilen och boysen åker hem igen. När jag står därnere så ringer jag sofie som ligger och sover:
Soffe: Hallåååå ?
Jag : Du, kan du kasta ner nyckeln ?
Soffe: Madde skärp dig, jag ska upp till skolan imorgon, driv inte.
Jag : Men fan det är fett kallt öppna nu.
Soffe : Vafan pratar du om, jag sover!!!
Madde : Men jag står härnere, kan du öppna? Skynda!
Soffe : ÄR DU SERIÖS ?! Är du hemma ???
Madde : Jaaaaa, jag står härnere, kolla i fönstret!
Soffe springer till köksfönstret sen hör man skriket. : Whaaaaaaat ?! Danne, dannne , danne madde är hemma!!!  Hon står härnere, MADDEEEEE!! 
Madde : HÖHÖHÖ

Efter det kommer både syrran och danne ut på balkongen, båda två yrvakna och helt chockade! Syrran kastar ut nyckel och jag kommer upp med alla fetingväskor och möter danne och soffe i trappen, KRAMKALAS kan jag tala om. Sofie både skrattar och gråter medans hon ringer mamma som är på jobbet, även hon blir helt chockad och till och med åker hem.  Det var så jävla oslagbart att se alla deras miner, helt jävla underbart! Vet inte hur länge vi satt uppe och bara pratade, massa mys! Roligast var fan när jag och sofie jämförde brännor, hah min syster är en snögubbe och jag en pepparkaka.  Hur jävla awesome är inte det!  ;D

Igår blev det iaf massa mys, träffade drita och sarre ett tag,  likasjukt som vanligt. Man ska aldrig bli förvånad med dessa brudar, haha ! Sen kom fredd och hämtade oss och vi drog hem till engströms för att äta mina begärda Köttbullar med potatis ;D BÄST!

 Nu ska jag iväg till min älskade bror och Petra, dricka svensk kaffe igen faktiskt.  Och checka in huset, har inte sett hur det blivit ju. Det blir awesome!  PUSSSS

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()