Fredag

Nu har jag varit på ett möte med polisen och kriminalvården, lite information sådär om vad yrket går ut på och man ska gå tillväga vid ansökningarna. Det känns bra, jag känner mig ändå rätt förberedd på allt och förstår nog faktiskt vad som krävs av mig. Det känns jäkligt bra.

Något som känns ännu bättre är att efter lumpen kommer jag bli anställd av försvarsmakten och alltså få lön ifrån dom. Samtidigt kommer jag kunna jobba vid sidan av och läsa lite kurser för att få meritpoäng när jag sedan söker till polisen. YES, det går bra nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Onsdag

I'm back, but not for long!

Gotland var helt cp galet och så jävla grymt! Avslutade kursen med toppbetyg och SJUKT bra kritik från min mentor och alla utbildare, det här är något att satsa på nu alltså!  ;D Jag är så glad, stolt, mallig och allt. Känns helt underbart.

Knappt så jag hann hem innan jag drog iväg igen, packade upp och packade sedan ner lite grejer och så drog jag och Pänsy iväg till den vackra staden OSLO! Yes min vänner, det är där vi kommer hamna! Allt gick kalasbra och nu dröjer det inte länge.. Woho! Livet leker





Och det här är kärlek på hög nivå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag!

Yey, om ca 3 timmar åker jag då. All militär och civil packning är så gott som klar. Skönt! Men seg som jag är så sköt jag förstås på den in i det sista. ;P Ingen skada skedd ändå! Nu ska jag ta vovven och gå iväg för att hämta tågbiljetterna.

Tänkte att jag ska försöka få PH att gästblogga lite medans jag är borta, än sålänge har jag faktiskt inte kommit på nå bra namn till vår nya gemensamma träningsblogg som kommer här framöver, hon får istället hålla mig uppdaterad på min så att jag kan läsa om hur det går! Självklart kommer jag försöka uppdatera om hur det går för mig nere på Gotland också, jag kan dock inte lova att det blir särskilt flitigt med det va!

Ha det nu så himla bra allihopa, det vet jag att jag kommer ha! PUSS !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag

Eller ja...för mig är det fortfarande torsdag, sitter på jobbet nu och eftersom att jag inte fått sova än så tycker jag att det är torsdag. Punkt. 

Okej, då vare det där med uppdateringen igen. Kanske ska ta det från helgen då ? Förra torsdagen for jag och Fredd ner till Småland. Hade det hur sjukt galet mysigt som helst, hennes faster och farbror var urgulliga!  Helgen resulterade i en ridtur i strålande solsken på fina hästar. Var till Elmiamässan på fredagen också, mötte upp grabbarna därnere och kollade runt. Var rätt kul faktiskt, sjuka bilar finns det verkligen !
Och så träffade vi Chip foose med, rätt awesome :-) alltså bilarna som han hade med sig, det är ju helt otroligt. Jag menar, jag är inte sådär värsta bilintresserad egentligen, men jag blev sjukt imponerad av det han gör. Arbetet som han lägger ner och resultatet som killen och hans crew åtsdakommer, det är helt otroligt!

Lördagen var vi in en snabbis till Gislaved, handlade lite förnödenheter inför kvällen (alkohol inräknat), såklart. Blev mysig påskmiddag med familjen där och senare på kvällen massa kortspel innan vi skulle fara vidare och köra fet utgång i Jönköping. Jag ljuger inte när jag säger att det där var den roligaste utgången jag gjort i Sverige iaf, helt galet! Fredd tyckte också att det var roligaste ever och hon var ändå nykter. Draget därinne och folket vi träffade, skööönaste och roligaste! Så klockrent alltihopa, efterfesten ska vi icke tala om. Nej, lite information får faktiskt stanna mellan oss, ;-) haha ! Ni är så dumma som inte följde med sofie, frida och Pänsy. Ni missade verkligen något!  (Bilder från helgen kommer komma, ni som känner fredd vet att det inte går undan)  :-)


Nu i veckan, hm vad har hänt då... Stallet mån, ons och tors iaf. Kattis är och skidar i frankrike och har sig, så jag har motionerat hästar! Rätt duktigt faktiskt. Lyckades rida vilse i skogen i måndags med, hur jag lyckades med det kan jag tyvärr inte svara på.. haha !

Nu på lördag sticker jag till Fårö då och är borta 10 dagar, kommer bli helt aaawesome!  Och jag kan faktiskt inte bli mer pepp på Norge just nu, jag och PH pratade och planerade massa idag, det blir bara så bra allting. Allt, verkligen allt i mitt liv är så jävla underbart just nu!  
Och sen så kan jag inte vara gladare över att sötisen är i Oslo ju också :-) mmm, PUSSSSSSS!     hih.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag

Yey, nu är tågbiljetterna fixade med till Nynäshamn.  På lördag bär det av ner mot Gotland och GK2 i sjukvård. Kommer bli kalas!



                                   

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Måndag

Jaaa, dålig på uppdatering. Sorry, har ingen motivation till att skriva bara, trots att det hänt massa roliga saker senaste dagarna. Ni får hållas mina vänner...

Iallafall så måste jag dra iväg till Norge i dagarna för att fixa skattekort, det går ju fort så jag och PH blir nog bara kvar nån natt. Om vi inte får för oss att stanna längre ändå förstås :) 
Och så drar jag ner till Gotland nu på lördag och kommer hem den 19e, det kommer bli så massa mys! Jag har saknat allt krigande ute i skogarna så det är på tiden nu att det blir av igen, hoho ! Awesome :-)


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag 4/4

Helgen i Småland, ja vad ska man säga ?  HELT GALET!  Nog det sjukaste och roligaste på jag vet inte hur länge. Har träffat dom sjukaste människorna ever och vi fullkomligt älskar det.  Mer detaljer kommer sen ,  orkar inte just nu.
Tänkte bara svara på Jessicas fråga i förra inlägget.

Jo, jag blev placerad på Amf1 i Stockholm, rycker in den 2a Augusti och jag kan faktiskt inte längta mer! hoho, mönstringen gick ju kalasbra och jag är supernöjd med alla resultaten på testerna :-) 

http://www.forsvarsmakten.se/sv/Forband-och-formagor/Forband/Amfibieregementet-Amf-1/

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag 1/4

April april...neej usch, jag orkar inte! haha, palla aprilskämt och sånt ? nejsch har annat för mig idag.  Slutade för ett litet tag sen, ska nu ta tag i det där med packningen. Hm, vad behöver man ha med sig egentligen?  Jag hatar att packa verkligen, jag tar alltid med mig alldeles för mycket grejer. Nåja det blir nog bra!   Ikväll sticker vi iaf, kommer tillbaka på Söndag :-)


Jag var på systemet en sväng innan jag drog hem. Haha och hon i kassan skulle kolla mitt leg och tittar på mig, legget, mig, legget sen ba : Är det här verkligen du? Du har ju så ljust hår ?
Jag : ööhm, ja ?  jag har färgat håret ?
Kassörskan: Men jahaaaa, då förstår jag. Sånt där är svårt vet du....
Verkligen, supersvårt att se att det är jag trots att jag färgat håret. hahah,  dom är så roliga ibland!  :-)

Undrar om det går att bli lyckligare än mig just nu?  :-)  Pratade med nån gubbe från pliktverket i förrgår och har fått brev därifrån med, det här kommer bli så hiiiimla bra, äntligen kan jag göra det JAG vill göra, utan att ha någon som står i vägen! Hoho,  livet är underbart! ;-)





                                     

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()