-

Pengar är växlade, nästan allt är packat (tror jag), kameran som egentligen inte ens behövde fixas är nu fixad iaf ;D  Massa  pinsamma photos of my wife johanna kommer visas, jag lovar !

Det börjar faktiskt kännas lite i magen nu, jag pratade med chankie tidigare och han sa typ såhär "lämna aldrig eer väska eller sånt,  i asien är det typ världens största knarksmuggling förfan "  Typ nåt i en stilen,  sen höll jag på att döööö,  då tyckte han att jag skulle prova andas, det var ju lättare sagt än gjort iaf !  Men haha, det blir nog bra iaf.  Imorgon far vi : )  



FÖLJ OSS IST HÄR :

http://Atriptoasia.blogg.se

Vi lovar pinsamma bilder och videobloggar ;D baaah !

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sista dagen

Hoho, håller på och tvättar och grejar för fullt nu. Sanna ville hinna med en sista ridtur tillsammans med det funkar bara inte. :( Så himla tråkigt. Känner att det är precis det jag skulle behöva just nu, en låååång ridtur bara ut , ut, ut och slippa tänka på allt som ska göras. Det är avkoppling, för mig iaf :)

Idag gäller all packning, Johanna kommer hit och så ska vi gå igenom allt tillsammans, kolla så att vi inte glömt nåt oxå. Måste in med min kamera som har fått fnatt typ, eller ja, den har haft fnatt länge men jag har glömt bort att fixa deet. Sen så har johanna stämt Möte med Cristeta kl 16, vi måste kolla upp vart hon hade sitt hus och om det är på ett bra ställe så att vi verkligen kan bo där. Då får vi även träffa nån släkting till henne som just nu är i Sverige från Fillippinerna.  Det blir nog bra !

Har även lovat att träffa Britta, Fredd/ POlly, Drita och Sebbe,  massa fler säkert men just nu är min hjärna på högvarv så jag vet faktiskt inte !!


BTW; jag ääääälskar min nya hårfärg ! ;D  Den är mörkare irl jämfört med bilder, men jag fullkomligt älskar det alltså ! ;D hihi !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Surprise.... ! :D

När johanna hade hämtat mig på tåget så drog vi hem till mig och färgade håret...   Yes,  ryktena stämmer.  Jag är nu brunett ! ;D








Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()

Sista helgen i Sverige.

Min sista helg i Sverige blev faktiskt den bästa på väldigt länge !


På fredagen kom alla fina hit, möttes upp hemma hos mig och så drog vi vidare mot B&S, blev helt jävla kalasbra!  Sällskapet gör allt liksom. Tack för att ni är så jävla bra mina vänner !  <3


Lördagen,   jag vaknade upp rätt pigg ändå faktiskt.  Städare ordning allt här hemma och sen packade jag väskan och for mot Stockholm och jenny. Ååh  vad kul det var att se henne igen,  vi är som ler och långhalm den där tjejen och jag. Så jävla skön brud alltså !
Vi började med att fixa lite grejer inför kvällen och så gjorde hon iordning en tacopaj som vi mumsade på. Blev massa gott med lite drinkar och corona ( <3 )   !  ;D  Efter att vi fixat oss så drog vi iväg till tåget och mötte upp resten av gänget,   blev Jennys bror och ett par kompisar till. Massa trevliga människor iaf.  Drog då upp till Skybar, ett riktigt trevligt ställe faktiskt. Och en sjukt fin usikt.  Min smak av förkröks-ställe iaf ! : ) 
Men festen blev av på Chaplins inne i stan. Gaaah,  jag älskade det ! Hur kuuul som helst ! helt otroligt, jag säger bara det alltså att så fort jag kommer hem igen blir det en helg i sthlm och med DET gänget, roligaste folket alltså ! ;D  


Blder kommer !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()