There's only one life.

Det känns som att många par har splittrats och gått skilda vägar. Människor som gav sin 100% tillit till varandra står inte alls lika nära längre.
Det har fått mig att börja fundera. Har man bara en soulmate ? Finns det bara en person på hela den här planeten som det är meningen att just jag ska vara med ? Om det nu är så, är det då så troligt att han skulle finnas just här i köping eller kanske västerås ?  Innan trodde jag nog det, med Danne trodde jag kanske lite naivt sådär att vi skulle leva ihop resten av livet. Vi skulle ju gifta oss och hela kittet liksom. Det var så vi pratade och det var så det kändes, DÅ iaf. Och så har nog många fler än mig känt, det lovar jag.
Idag har jag en helt annan syn på saken. Jag tror nog att han kanske var min soulmate, eller själsfrände, vad man nu vill kalla det.,  Just för den stunden.  Men antingen så växer man ihop som par och som människor, eller så växer man ifrån varandra. I dagsläget så finns det någon annan som passar bättre ihop med mig, någon annan som har samma värderingar i ett förhållande och en någorlunda lika syn på livet iaf.  Det är därför jag aldrig ens haft en tanke på att gräva ner mig och deppa över uppbrottet. Ska jag vara ärlig så känns det nu som en liten lättnad. Det är nu som jag har insett att vi lever bara ett liv. Och det gäller att ta vara på det.
Jag menar, jag var helt inställd på att stanna kvar i västerås och plugga där bara för att jag hade någon liksom, hade vi fortfarande varit tillsammans hade jag aldrig någonsin bokat en resa på 2 månader till malaysia med min Johanna, jag hade aldrig träffat alla underbara människor som jag gjort nu på senaste tiden !  Jag tror nog att allt här i livet kommer med en mening. Det var nog inte meningen att det skulle vara vi, och jag deppar inte alls över det. Jag är snarare glad över att efter 2,5 år kunna ha mognat som människa för att kunna gå vidare med huvudet högt och en stolthet i magen över att jag är en sån sjukt bra människa.  Hellre älskat och förlorat, än att aldrig ha älskat !


Tack till alla mina underbara vänner för att ni förgyller min vardag. Jag älskar mitt liv, jag älskar att vara med er och jag älskar att framtiden är vår !  




Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

:D

Åh min älskade bror tog körkort imorse ! Jag är så sjukt överlycklig, lika glad som när jag själv klarade det ! :D:D:D
Han är bäst min bror !  =)


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen i sammanfattning !

Fredagen bjöds på en heeel dags arbete i det underbara vädret. Kunde ju faktiskt haft roligare. Senare till kvällen blev det en väldigt extremt spontan utgång med arbetskamraterna. Jag duschade och fixa mig på 30 min, sammanlagt ! :O 
Det är typ nytt rekord ! Har aldrig varit med om maken tidigare :)
Förfesten blev hos Sandra, riktigt trevligt faktiskt :)   Men eftersom jag var helt totalt nykter så kunde man ju anat att jag haft roligare stunder på Hantis. Det var verkligen för mkt folk ute. Usch

Lördag.
Tidig morgon efter utgången, hade lovat att hjälpa emmiz älsklingen att köra lite grejer. Självklart håller jag vad jag lovat. Men en sak förstår jag inte, hur kan 2 personer ha så roligt under en flytt i den stekande hettan ?  Hon är galen, jag är galen. bra kombination ? :) 
Vi åkte sedan för att hämta min underbara Ida i kolbäck, ååh det var så roligt att hon kom ! Hem och fixade ordning oss och sen så stack jag och Ida vidare mot Skinnsberg och Lowe's place. Fest med massa underbara människor !  Helt sjukt roligt, som vanligt är förfesterna alltid bäst ! Men sen har det mycket att göra med folket oxå, så roligt att se mina fina Jonna igen. Alltid lika kul med er tjejer :)   Tack för en heeeeeelt sjukt underbar kväll i Skinnsberg / Ludvika.  Det kommer garanterat att göras om snart !  Ett måste verkligen.


Söndag
Morgonstädning efter förfesten. Hjälp vad ett par människor kan använda glas, kanske blir så när det blandas 187 drinkar till typ 10 pers ? Lowe var dock grym som bartender, måste bara nämnas ! (Y)
Stekte ett tag i solen innan jag och ida drog vidare mot Amore där det blev kebab till frukost/lunch.
Drog sedan vidare en sväng förbi Jonna och hade lite mysstund på hennes veranda.
Hemåt mot köping, skjutsade Ida till kolbäck och jag drog vidare till stallet för att åka iväg på dressyrträning.
Dock hände en liten olycka på vägen, Julle gick på något sätt omkull i transporten på vägen till Dräggesta. Troligvis halkat eller något i sitt bajs i transporten ?  Det roliga är att hästen är hur cool som helst, visar inga tecken på stress eller chock alls. Tror nog att jag och Sanna blev mer chockade. Det är då man känner sådär att hästen är totalt knäpp, hade det varit någon annan hade det kunnat gå riktigt snett. Inte kul med en panikslagen häst som sitter fast i transporten.
Inga synliga skador men fick en smäll på h.bak knä och gick inte helt rent. Kändes ofräsch på träningen och vi åkte hem igen.  Blä, nu kommer man gå och oroa sig för det här istället liksom. Blir en sväng ut ikväll iaf så jag och Sanna får gå igenom honom och kolla hur han ser ut idag.  Underbara häst !



SKINNSBERG !

Ida <3



Madeleine



Fäztsugna brudar ! <3



Puddingar !



Dancefloor på altan. Dock inte denna gång med våra heta gummistövlar ? :O



Drinkarna tillverkades i denna porriga bar.




Snyggingar.



Helt underbart !

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

älskade väder !

Som jag tyvärr inte kan vara ute i.  Nu har jag precis avslutat ett arbetspass i köping, fick gå lite tidigare efter att jag var klar med allt. Känns riktigt skönt. Bara det att jag hinner hem några timmar emellan sen börjar jobbet i skultuna kl 16 istället ! Så gåre när det inte finns folk att ta in.  Men jag är lika glad för det,  blir bara på så sjukt bra humör när det är sånt här väder ! Helt underbart ! 

Igårkväll blev det en sväng till västerås med min älskade emma, det är alltid kul med dig ! Det går verkligen inte att ha en tråkig stund med den där helt galna kvinnan, shit happens when you party naked, eller vad är det man säger ? ;D     Emma, SHIT happens !!!!  :O     Förlåt, jag var bara tvungen ! ;D  HA HA HA !  Jag vågar inte riktigt berätta om vår midsommarafton, då får jag väl en galen pitbull efter mig eller nåt ! hahah a!

Nu blir det massa städ och fixa härhemma innan jag drar iväg igen !


Pusss babe !  : )


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hjälp ?

Jag måste vara den mest IQ-befriade människan ever, jag fattar inte varför det inte går att radera bilder från den externa hårddisken ?  Alltså det går bara inte ? Sjukt drygt ! 
Har försökt med allt verkligen men inget funkar. : / 


Och en sak, för varje dag som går så blir jag bara mer och mer taggad till att göra lumpen !  Jag bara längtar till mönstringen och jag hoppas att jag är så lyckligt lottad att jag får göra värnplikten. Jag vill verkligen !  Vore så sjukt roligt , och sen bara sticka härifrån på utlandstjänst . ååååh, livet är för härligt !



Jag bara älskar den där blicken som får mig ur balans.   Tack för att du är du, mer behövs inte !  :)



Lite roligt sådär när man hittar ett par år gamla bilder, kolla den här liksom ? :P

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Onsdag

Suck, jag är trött och helt slut.   Jobbat kvällar 3 dagar i rad nu och än är inte arbetsveckan slut än. Försöker bara få bort fredagkvällen med så att jag kan hjälpa Emmisen med massa flyttning, det börjar bli rätt så mkt panik nu ! :O

Idag så blev det en löptur på morgonen och en sväng till stallet. Ett dressyrpass i paddocken med mycket galopparbete över bom. Hästen bara går från klarhet till klarhet, helt sjukt otroligt ! Man blir så glad inombords när allt slit gett resultat, det är så underbart ! Sanna har en riktig guldklimp som jag avgudar  =)




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Om du lämnade mig nu....

jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu




Världens mest underbara låt ?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Inte min dag.

Nej usch idag var det inte min dag alls. Morgonen och förmiddagen började iofs rätt bra. Steg upp tidigt för att hinna åka till Enköping och hämta ut lite ny utrsutning och passa på att byta min gamla m90 uniform. Grejen är att den uniformen fick jag ut när jag var 15, nu har man "växt" till sig lite och skaffat dom där mer kvinnliga kurvorna. Den dåvarande storleken var 170/55,  alltså 170 cm och vikt 55 kg ! Shit vilket liten spätta man var ! Jag kan knappt komma ihåg att jag varit så liten nångång :S   Helt sjukt !  Nu äre andra bullar liksom, nu måste jag ha 180 i längden, fast jag knappt är 172, sen 85 i vikten ! Även om jag väger mer än 15 kg mindre. Nej, den svenska försvarsmakten har ju knappast tänkt på att göra om modellen så att den även passar oss tjejer/kvinnor med höfter ?  Nej, det kommer väl aldrig hända heller, brallorna kommer fortfarande passa våra spinkiga raka svenska killar. BLÄ

Efter Enköping blev det dock en mysig lunch med syrran och Johanna i en mysig liten skogsdunge. Massa underbart i det strålande vädret ! Dock paltar jag med precis allt ocj kladdar ner typ allt. På jobbet sedan så drog jag och Anna med gänget ner till malmön för att grilla korv och bara mysa i vädret. Troru inte på fan att 3 korvjävlar bara "råkar" ramla av grillen när jag står vid den ? En efter en liksom, bara rullar fint av och hamnar på backen.... Aja, tänkte väl mer liksom att nu får det vara nog. 
Men ike sa nicke, senare på kvällen framför tvn börjar mitt näsblod bara spruta, blodar ner hela linner, bara sådär liksom. Nu börjar man fundera på om någin högre makt gör narr av en ?  Ja, tur att man ska hem och sova ruset av sig...
Allt på jobbet är lugnt när vi drar därifrån, men skenet bedrar !
Ute vid bilen så skiter en fågeljävel på mitt BYXBEN !    Faaaan i helvete alltså, fågelehelvetet har en radie på typ 25425876 HA att träffa när han skiter, men NEJ ,  han ska pricka just MIG ! jag fattar inte,    det var verkligen inte min dag idag. HERREGUD alltså !    Förstår alla nu varför jag hatar precis alla flygande fän ?


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

wonderful !

Är det någon mer än jag som bara tycker livet är helt underbart som det är just nu ?
Liksom, allt bara flyter på. Jag mår hur bra som helst, känner mig helt pigg och glad mest hela tiden. Det är bestämt att jag och johanna dra ner och hälsar på Pänsy och Summörn i landet down under.  Det kommer bli så sjukt najs och jag längtar som fan !  Resebryån får sig ett besök nu i veckan iaf för vidare planering :)

Idag blev det massa stek i solen uppe i stugan i hästnäs. Jag av alla människor har fått färg liksom , helt otroligt ! Madde är liksom inte kräftan idag, superskönt ! Dock är jag full i kokosolja just nu.... ;P 





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

You had me at Hello.

Farbror kom och hämtade oss med Gula faran.



Fina tjejer !



Fina Emma !



Madde



Fäzt på bryggan !


Emma och farmor !


YOOO !



Hett som fan !







Jägern börjar sätta sina spår.


Japp, det gjorde den....


Glada tjejer


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vart är AK4an ?

Jaa, fan den frågan ställer jag mig panikartat flera gånger om dagen tills jag kommer på a tt jag är ju hemma igen.. haha,  usch, det är verkligen en sån där fantomenkänsla som när man saknar en lem, typ folk känner att det kliar på en amputerad fot. Så känner jag om min "bebis" , Det känns som att det ska vara där men den är borta liksom :(  


Midsommar igår då, hjälp säger jag bara !  HUR kul som helst,  började med jobb på dagen. Mysigt med min smarriga tårta och så :)
Sen far det ner till Runskär, bunkrade upp rejält med alkohol och supergod mat ! Kvällen skulle räddas trots regnet liksom :) Jag, syrran, Emma, Anneli och Johanna var beredda på att parta med Släkten Sjöberg (som jag ursprungligen heter) .

Kvällen bjöd på massa sjuka minnen, krossade glasrutor, leriga byxor, skrattattacker och en väldigt ehm, typ sktig mulltoa ?  ( :D )   Den här kvällen var verkligen hur bra som helst !  Lätt roligaste festkvällen på längre, väldigt mycket beroende på att jag har dom mest underbara vänner   !    Tack ni alla för en kanon night !


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uppdatering.

Idag blev det äntligen gjort och jag är sjukt nöjd !    ;D   







Sofies 







Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Naken ?

Ja, så känner jag mig just nu faktiskt. Jag har ingen uniform på mig och jag har ingen AK4 på 5,3 kg runt halsen på mig. Jag är civil. Jag har ingen sergeant, Löjtnant eller kapten i hasorna just nu.
 Men ack vad jag saknar det !

TFU-G veckan på Berga är nog en av dom bästa veckorna i mitt liv , och det kan jag säga med säkerthet. Så mycket underbara människor jag lärt känna och så kul som jag och Johanna har haft. Alltså, det går inte att beskriva i ord.
Jag lovar att uppdatera er alla med massa bilder, jag måste bara få alla skickade till mig först. Johanna glömde sitt kameraminne så det blev inte så många knäppta kort för vår del. Men det kommer det kommer =)



Grupp 3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

HEJDÅ !

Yeeey,   nu lämnar jag och min kompanjon Johanna Köping i 1 vecka, för totalförsvarsutbildning uppe i Stockholm !

Ha en glassig vecks här hemma , det ska vi iaf ha !  ;D


Puss påååå't !  







Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

BULLAR !

Boooyaaaaah !  Såhär ser mina smarriga , feta , asgoda bullar ut ! ;)












Och såhär ser syrrans misslyckade KOL-bullar ut !




Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

:/

Sitter på aftonbladet och läser om den 15åriga tjej som blev mördad under en fest. Det är helt jävla Fucking insane ! Vad har hänt med vår värld ?  Uppskattar vi människor inte livet längre ? Eller vad är det som är fel liksom.
Det är så tragiskt, usch. Tänker på hennes familj och vänner, sånt här ska verkligen inte få hända. 

Vila i frid Therese Johansson Rojo
 
http://thresrojo.blogg.se/

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag.

Imorse vaknade jag upp till sötaste smset av Sanna. Ååh vad glad jag blev , det gjorde hela min dag ! :)

Annars så blev det ett besök på arbetsförmedlingen, ska på möte om typ 2 veckor. Sen så hann vi med att käka frukost på stan,  jag , Emma och Johanna. Rätt mysigt faktiskt. Till skillnad från detta jävla sugiga pissvädet , inte alls min grej !  :O

Har även fixat lite grejs och sånt jag ska ha med mig till sthlm, skavsårsplåster, efter alla dessa år i hemvärnet så har jag lärt mig att skavsårsplåster i förebyggande syfte är guld värt i ett par nya kängor ! ;D  Så jag kommer (förhoppnigsvis) att klara mig.
Jag och syrran fick typ nå dampryck idag och kom på att vi skulle baka bullar  ! Herregud, jag drog igång en hel sats på jobbet igår och knådade med, nu gör jag en dubbelt så stor här hemma. Men dom är ju så sjukt gooda ! Det tar slut på 5 röda liksom.  Fast tyvärr inget för mig dock. Jag fixa gärna iordning dom, men inget mer än så =) Soffe får stå för uppätandet av mina smarriga feta bulls ! ( ;

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bildbomb !


Överlevnadsdräkten på båten.   - Landskrona




En snygg tjej raggade genom bilrutan ;)






Stora maskiner. :)






----------------------------








































Yeeees, det är så det är ! ;D

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

( ;

Bara för att jag känner för att vara en snäll syster !  Gick i på Nellys hemsida och klickade hem soffes älskade rosa high heels, jag vet ju att hon dör för dom men att storleken inte funnit.  "Poff" ,   bara för att jag är så snäll nu så är dom beställda och betalade ! =) 
Och snälla, tror ni att jag inte beställer nåt till mig själv så vet jag inte vart ni slagit i huvet nånstans, självklart hittade jag ett par sjukt snyggaa  heels till mig med  ( ;


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tack alla !

Tack , tack  , tack allihopa för allt stöd och fina ord jag fått i samband med gårdagens inlägg. Jag blir själv helt rörd och gråtmild när jag läser alla fina kommentarer och sms jag fått. Man känner sig mindre ensam när man inser hur sjukt bra vänner och människor man har runtikring sig :)


Idag blev det jobb, hela hela dagen, bullbak och mys. Rätt skönt ändå faktiskt. Imorgon blire ett besök på arbetsförmedlingen, måste fixa med massa papper. Sen jobbmöte nere på Nbv 29. Det blir fint !


Bjuder på lite pics från i lördags ;P






Fulla och glada !





Påväg vidare !


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 år.

2 sjukt långa jävla år har gått sen du lämnade oss. Helt ofattbart. Jag minns det så väl. 8 Juni, skolavslutning. Dagen innan hade vi kört iväg Soffe på lärarmiddagen. Du , jag och danne. Du var stolt som en tupp över att hon var så fin =)  Danne och jag följde med dig hem för att äta, vi åt som vanligt men du mådde inte bra. Du hade ont i käken och kunde knappt dricka heller. Envis som jag är ringde jag till mamma och berättade läget för henne, trots att du inte ville. Hon sa åt mig att kolla din puls eftersom att är det nåt med hjärtat sa hon att det kunde stråla upp sådär mot käken. Jag kollade pulsen på dig men den var oregelbunden och konstig bara. Ringde mamma igen och hon kom över på en gång.
Då passade hon på att ta blodtrycket på dig och det var skyhögt, så ni åkte in på en gång.
Det var sista gången jag såg dig.  Jag sa "pusshej morfar" och du bara log men såg ändå lite orolig ut.

Dagen efter var det skolavslutning som jag inte gick på, jag var orolig över dig samtidigt som att jag inte var det. Du klarar dig ju alltid liksom. Och du var aldrig sjuk. Jag och danne stannade hemma istället. Kvällen spenderades hos Pänsy med grillning och sånt, bara folk från klassen och vi tjejer. Allt var mysigt, självklart undrade alla varför jag inte var på avslutningen, och jag förklarade. Jag kommer ihåg att jag liksom sa till alla att det inte var någon fara och att du bara fikc ligga kvar "för säkerhets skull". Och jag kommer även ihåg att jag sa till alla att jag skulle hem till dig dagen efter för att storstäda huset nu inför den stundande sommaren.

Jag och danne drog hem utan Sofie, och väl hemma provade jag en klänning som jag fått av Jessica, den där långa blåa. Den var så fin, och jag kommer ihåg att Danne tyckte jag passade så bra i den. Vi hade nog bara varit hemma i en kvart när telefonen ringde, det var stora Danne. Jag svarade och han lät så konstig, men jag fattade inte varför.
Det enda han fick fram var " Det är morfar, han är borta" .  Allt blev bara svart. Jag tappade telefonen, danne tog upp den och då fick han höra samma sak. Det enda jag kommer ihåg är att jag blev galen, jag började slå mot dom stora speglarna i mitt rum och bara skrek och grät helt hysteriskt. Det var då Danne tog tag i mig och höll om mig. Vi satt på golvet och han bara höll mig i sin famn. Usch, när jag tänker på det känns det så sjukt. Det är som en dröm, men ändå vet jag att det är sant. Det har verkligen hänt.

Och den sjukaste känslan var imorse. Jag mådde så dåligt och allt vara bara piss. Den enda jag ville ringa var Danne. Han är den enda som verkligen vet innerst inne hur jag känner och han var även med när allt hände och har stöttat mig hela tiden genom allt. Men då liksom, jag kom på att vi är ju inte tillsammans längre. Jag har ingen av er kvar längre. Jag och Danne pratar inte ens , vi är inte vänner överhuvudtaget.
Så sjukt det kan bli egentligen. Dom som man tror ska finnas vid en sida för alltid är borta en vacker dag.

Imorse innan jag skulle ut på stan så pratade mamma med mig och lite saker jag skulle köpa med hem. Sen det sista hon sa till mig var liksom " kan du köpa en bukett blommor och åka med upp till graven ?"  Och jag blev bara helt ställd, nej "det vill jag faktiskt inte sa jag, jag klarar inte av det" . Jag orkar inte gå till din grav morfar. Det blir för mycket. Det är ändå inte du som är där. Och jag vet att jag inte varit där en enda gån förutom på begravningen men det är helt enkelt för att det blir för mycket, allt blir så verkligt och jag orkar inte med det.

Men jag vill att du ska veta att jag älskar dig , du är alltid saknad men blir aldrig glömd !


Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Utställning

I lillhärad idag då. Åh, vilken häst alltså !  Han skötte sig helt exemplarisk och fick lysnade kritik. Så himla roligt. Han var så duktig pojken.
Dessvärre vet man inte om man ska skratta eller gråta när man ser hur vissa hästar ser ut alltså. Usch, stackars djur säger jag bara. Djuren kan ju inte säga ifrån, tråkigt bara att dom hamnar hos såna människor.




Plutteponken !


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Minnen, minnen.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fredag.

Nästan nyss hemkommen från jobbet. Man blir verkligen helt slut i huvet av att jobba dessa 13 timmars pass. Usch.

Vad händer ikväll egentligen ?  Jag är velig på den fronten, blire hemmamys eller utgång ? Varför är besluten aldrig lätta att fatta ;P herregud.
Imorgon blire upp i skaplig tid i vilket fall som helst , måste hinna med en löptur innan jag far iväg till Romfartuna. Vi måste fixa iordning pållen till på söndag då det är utställning, klart han måste skina liksom :)




Tänk, på måndag är det 2 år sen du lämnade oss morfar. Ju närmare vi kommer detta datum, desto mer tänker jag på det. Känns som det var igår som jag och Danne satt och grillade på altan med dig, vi hade kört iväg sofie till lärarmiddagen och du tyckte hon var så fin. Jag kommer ihåg att du var så stolt =) ...

Usch, jag kan knappt skriva 3 rader om dig utan att börja gråta, detta får jag avsluta någon annan dag.




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdagsmys.

Vilken sjuuuuk dag det här har varit.  ! :K

Och jag vet inte vad som har hänt med mig heller liksom ? Värsta partypinglan typ, jag och Emma tyckte inte att vi hade något särskilt för oss i tisdags och for iväg en vända för att hämta vin. Blev sedan myskväll hemma med flarrorna och vattenpipan liksom, sjukt roligt ! Förstår inte hur kul man kan ha mer er på, emma och sofie. :) 


Och igår då ? Inge bättre där, party igen. Gled runt på stan, blev massa shopping. Inhandlade lite grejjer från systemet med till kvällen. Köpte massa god mat osv.
Sedan begav det sig hem till oss, emilie kom även och joinade. Mätta magar och massor med alkohol kom både linda och sandra över. Blev ett litet smått party hos Engström iaf då typ. Överförfriskaade och glada i hatten tyckte vi att , "äsch, kan ju inte sitta inne hela kvällen, vi drar till hantis och kollar läget ".
Sagt och gjort, blev även en utgång. SJukt trevligt med grymt roliga människor ! Det där har jag saknar, inte gå ut för att festa gärnet utan bara sitta ute , ta en öl och snacka massa skit i goda vänners lag (;

Idag så mådde man väl som man förtjänade, men herregud hur dagen resulterade ! Emma, den bruden är tamigfan inte klok. Jag tror syrran och jag skaffade oss ett 6-pack typ ? Och dom två i samma sällskap. Nej, det kändes som jag gick runt med 2 brukare på stan. JESUS:


Förstår ni varför ?




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()