Kvalborg

Ikväll taggar vi för kvalborg i uppsala. Drar dit med JP och syrran för att möta upp det helgalna på gänget på plats. Saknar er mina malmötjejer dock! :(

Imorse drog jag upp vid 0700, stack iväg till gymmet för genomgång på nytt träninsupplägg. Snackade med Fia igår och hon skulle knepa ihop ett par pass med fria vikter så jag får lite mer variation i träningen nu. Jag är ju den där tråkiga som hela tiden tränar med maskiner annars... men nu jäklar, bitig skall jag bli! :)
Träningsvärken från förgående dagar är nu ett faktum.. Trevlig helg!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gotta love this!

Jag älskar Sasha, totalt störtskön alltså! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sommarplanering

Har faktiskt varit så duktig som få och gått och planerat min sommar till och med! Eftersom att jag ska tillbaka till Sthlm v32 så valde jag att ta semester i sommar och inte jobba alls. Istället har jag lite smågrejer jag bestämt mig för att hinna med:




  • Ta BE-körkort
  • Ta kompetensbeviset för att transportera häst (vann presentkort på det på Rönningeritten)
  • Ska dra till P&L och leva galet!
  • Bestiga kebnekaise
  • Dra milen på under 50 min (komma tillbaka i form efter alla skador)
  • Genomföra Lidingö Triathlon
  • Springa blodomloppet (för att hälsa PH välkommen hem (: )


Listan kommer säkert att uppdateras, det här är bara smågrejer som nu är inplanerade.  Sommaren kommer bli bra!  :)



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Packar

Jag har sagt det hur länge som helst att jag ska göra klart och packa ihop mitt rum. Men jag är en såndär människa som tycker att sånt här är sjukt tråkigt. Jag vill liksom göra roligare saker. Typ.
Men, nu har jag äntligen kommit igång iaf. Och gissa om jag sitter härhemma och garvar sööönder, jag hittade massa gamla bilder från när jag och Emina var i Bosnien, gamla skolkort och dagböcker. Jag visade mamma en av mina gamla dagböcker och vi skrattade så tårarna sprutade! :) Tänk vad rolig man var när man yngre.
Kan lova att det kommer dyka upp mer smaskiga grejer...

Nåja, träningen imorse gick bra. Vi började med att dra en jogg i johannisdal sen drog vi till gymmet och pumpade. Efter det så hoppade vi ner i bassängen och hann simma 4 längder, sen kommer badvakten och säger -"tjejer, ni får inte simma än, vi öppnar kl 12".. Då var klockan 1145!  Segt tänkte vi och gick och satte oss i bastun och svettades. 
Vi tänkte dra långprommisen ikväll istället när jag kommer hem från min ridtur som jag alldeles strax ska ut på. Det är så skönt att vara hurtig, me like! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fix

Igår gick Vedemaritten av stapeln och kattis ställde upp med fina Bonnie. Dagen bjöd på fint väder och väldigt trevliga och glada tävlande. :)  Resultatet blev en 8e placering på Bonnies första internationella ritt! En extremt bra prestation av båda tjejerna. Jag blir måttligt stolt som hinknisse :)

Idag så har det bjudit på en heldag på IKEA med Soffe och JP. Inhandlade lite smågrejer till lägenheten och jag kollade även ut soffa och garderob. Hur svårt ska det vara att hitta en soffa egentligen? Det är nåt som varenda människa har i sin lägenhet, men det är tamigfan det svåraste att bestämma sig för :/  lord help me säger jag bara!
Självklart blev det en sväng förbi lite klädaffärer och mina fingrar går ju inte att hålla i styr så jag fick diverse plagg med mig hem. Bl.a en helt underbart söt maxi-klänning.


Väl hemma drog vi ut på en 6km joggingrunda. JP, Biend och Cingo var pigga som få medans jag höll på att dö första biten. Det är jobbigt att springa när man mår illa har jag upptäckt.. fast det försvann efter ett tag och sen gick det kalasbra.  Riktigt nöjd med dagen faktiskt! :)
Imorgon väntas Löpning/gymma/simning tillsammans med JP under fm och på em ska jag ut med Kattis och tant arg för en klättertur. MYS! :)


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Glad tjej!


Sen är det ju så att jag och syrran snart flyttar också, håller på och packar ihop mitt rum härhemma just nu. Satsar på att flytta in i lägenheten i maj då. Det värsta är det som vi har framför oss - välja tapeter :O Det finns så himla mycket fint och jag får nya visioner hela tiden. Men roligt är det iaf.

Ikväll blir det iväg en sväng till Emina och träffa alla tjejerna, sjukt mysigt!   PUSS på't ! :)





haha, jag dör av garv! ;P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nightsky-soldater

Efter 3 veckor på Berga är jag nu tillbaka hemma. Lovely!
1 vaktvecka och 2 veckors stridande är nu avklarat, för denna gång. Nu har vi även fått testa på enmanstälten, vilket jag inte är ett väldigt stort fan av.. Förra veckan sov vi ute på Muskö hela veckan och denna vecka har vi varit på Gotland, Tofta skjutfält och skarp strid. Det jag vill komma fram till är att både ute på Muskö och på Gotland så var det SKITKALLT på nätterna. Jag trodde jag skulle dö en smula och vaknade mitt i nätterna och fick lov att göra armhävningar. Hoppas på finare väder till nästa utbildningsvecka då vi åker ner till gotland igen och krigar som B-styrka mot resten av bataljonen, pisk säger jag bara! ;)





Snygga tjejer efter en vecka i skogen.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Don't say it, if you don't mean it.





Jag är helt och totalt förälskad i denna underbara låt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Beslutsångest

Två bra jobb. Två bra städer.

Stockholm, Göteborg? Stockholm, Göteborg? Stockholm, Göteborg?  Gaaah!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hur awesome är inte jag?

Blivande blodgivare Engström, FTW!

Blodbussen är här på berga idag. Jag har länge funderat på det där med att ge blod asså, det är ju ändå för en bra grej liksom. Men nålar, ja, nålar är inte min grej. Heeelt okej att sticka någon annan, eller typ ge en spruta. Men fuck it för att få en själv.
Ändå tog jag mig i kragen och beslutade för att vara en god medborgare. Gick dit och anmälde mig för att sedan lämna ett blodprov. Oh lord alltså, jag är nog stans största mes, när jag ligger där och får min lilla nåljävel i armen så håller jag på att dö medans jag ser dom som lämnar blod ordentligt, och deras jävla brandslangar i armarna. Sick! hur klarar ni det människor?!


Idag blir det iaf en vilodag, blev en löptur med intervaller igår igen. Fick med Johansson och Eriksson ut då också, jävligt bra jobbat måste jag säga. Ben och allt känns bra idag. Men jag tänker inte överdriva med tanke på mina benhinnor, allt har sin tid.

Idag har jag även varit en stygg gruppchef, jag sa till IC att vi vill ha befälsledd fys medans killarna verkligen hellre skulle dö. Nåja, lite får man uttnyttja, även det är ju för en bra sak, egentligen.  Men scchh, säg inget bara. ;)




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

What are words?

Tillbaka på Berga igen, kom hit igårkväll. Idag skulle jag vara med på Introdagen för GMUarna som rycker in nu den 26e, kul att se lite nya ansikten.

Annars så har det varit rätt soft idag, chillat en del och även kört ett intervallpass tillsammans med kivi. I regn. I det förbannade satans regnet. Sa jag att jag hatar regn? Det gör jag iaf...





 What are words if they're only for the good times, then they're torn?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Köttigt värre

Nu sitter jag här och smuttar på min proteindryck med jordgubbssmak. Festade till det och gjorde iordning den med mjölk idag ist för vatten, den ni!
Dagens träning blev ett 2h pass på gymmet med JP, hon och jag köttade oss igenom Sids benpass, som DÖDAR! Allvarligt talat, mina ben ville inte riktigt lyda efteråt, men det är ju den skönaste känslan ever. Och eftersom att vi inte hade så mkt för oss körde jag även armar och mörschade sönder mig själv på chins och JP körde, whatever. Det som är så bra med att träna med en kompis är att jag får plåga henne med det som jag ville göra, och hon får plåga mig med sitt.  Jag körde sönder hennes armar och mosade på med armhävningar och hon fick döda mina ben idag, allt handlar om att ge och ta helt enkelt!

Ikväll blire rätt lugnt, jag ska ta och skriva högskoleprovet imorgon. Har ändå bestämt mig för att hålla mig nykter ett tag framöver och satsa lite extra på träningen.  Så ist blir det till att packa ihop mitt rum nu. Kommer ju inte hem förrän om ett par veckor igen och snart är det dags för flytt för mig och syrran. Kommer bli awesome!

Oh. btw. Tidningen var här och intervjuade mig imorse ang tjejer som gör militärtjänst, kommer nog ut i magazin24'as stornummer om ett par veckor!  


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()