värken kommer...

träningsvärk så det heter duga. Herregud. Blev iaf både en ridtur idag och ett löparpass med syrran. Gick fint ! Imorgon blir det löpning igen, torsdag vila dock. Förutom min powerwalkis med A som jag har utlovat. Han vet inte vad han gett sig in på säger jag bara. moahaha.  ! ;D




http://mittlivsabina74.blogspot.com/       Måste läsas. Tårarna bara sprutar.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

träningspasset.

Efter vår London weekend så bestämde vi oss för att börja ett nytt liv, jag och min älskade pänsy. Från och med idag så gick vi på vårt nya löparschema, vi ska bli maratonlöpare.
Träningen och våra nya levnadsvanor startade när vi landade på svensk mark. Detta innebär alltså ingen skräpmat, och ingen fusk med träning ! Straffet är att dricka 5 dl bearnaiseås ! :O  Syrran var inte lika sugen på att ta straffet om hon faller innan mållinjen men det skiter vi i. Vi häller det i halsen på henne om hon inte gör som vi säger ,)

Det börjades iaf idag med ett pass medelgympa, och efter passet begav vi oss upp till johannisdalsskogen och avverkade 3 km spåret =)
Jag känner mig duktig och fylld av energi ! Jag tror på det här, jag ska bli fit igen till beach 2009 ! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yo !

Hemm på svenska mark igen. Resan går nästan inte att beskriva i ord. Men jag lovar er att jag ska göra ett försök. Uppdatering med massa bilder på både inköp och händelser kommer mina vänner ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

nu sticker jag...

med min bästa vän Pänsy för en weekend i London !
Håret är färgat och väskan halvt packad, nu saknas bara alkoholen i kroppen som gör att jag klarar av att gå ombord på ett plan !

C ya suckers !  ;D



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Såhär på kvällskvisten.

Nu börjar kvällen lida mot sitt slut, Sanna och Julle var jätteduktiga på hoppträningen :)  Sanna tyckte dock att Jullebus var lite loj och seg, jag märkte inte det så mkt då jag stog och hade svindel av att se alla hoppa. :O

Jag hann en säng till Pänsy idag innan stallet för att kolla upp det där med hur vi ska ta oss från flygplatsen till vårt hotell. Klok som pänsy är tycker hon att vi först ska åka buss och sen byta längre fram och ta tunnelbanan till en station närmre. Jag säger bara till henne att det är lika bra att sätta mig i nåt jävla koppel typ så att hon håller reda på mig,för inte en karta i världen gör mig smartare !
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

stressigt värre.

Flängt runt hela dagen känns det som för att fixa massa inför imorgon. Hämtat mina skor iaf som blivit omklackade, skönt att det är klart  ! Hann iaf tvätta bilen med så att den slipper se ut som ett vrak. =) Så nu är supermicran fin igen !

Sen ikväll äre bara massa jävla tvätt som gäller, herregud säger jag bara. Och på nåt sätt måste jag kunna träffa Pänsy och packa vår gemensamma väska som vi ska ha och checka in. Tyckte att det räcker med 1 väska och sen varsitt handbagage, fast ja, vi får väl se hur det blir på hemvägen efter all shopping. Jag säger ALLTID att jag inte ska ta med massa onödigt, men de flesta som känner mig vet att jag är hopplös på att packa minimalt. Jag är den som alltid tar med sig allt för "utifall att" något händer typ.
Och så är det hoppträning för Julle.

Det skulle ju vara rätt smart att typ klona sig själv, då kan man göra allt på samma gång ? :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

DH !

Ännu ett spännande avsnitt avklarat, I absolutely love it ! No doubt about it. ;) 
 
Resfebern börjar sjunka in lite nu, på Torsdag åker vi till London jag och Pänsy , jag dör !


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag igen då.

Blev nytt läkarbesök igår då.  Inga fel på proverna iaf, skönt det. Men jag har tydligen urinvägsinfektion. ? Trots att jag inte känner något what so ever. Skumt !

Idag var det iaf tillbaka till jobbet och Mr. B  , jävligt skönt !  Sanna och pluttis Gustav kom sen oxå, lillkillen har fått 2 tänder  ! :D :D :D :D

Efter jobb blev det stall, tänkte att vi skulle köra trav intervaller idag runt Kitslinge. Började med ett varv först då och det gick suveränt, mycket trav och mycket galoppfattningar då hästen tyckte att "hej, jag är pigg idag, låt mig spriiiiinga". Men jag själv tycker inte att Julle bulle får springa hur han vill, utan mina villkor gäller, och är det så, då blir det jobba snyggt och fatta massa jobbiga galopper =)  KUL!

Andra varvet tänkte jag att det kanske går att utforska lite stigar och se vart dom leder, mitt ute i skogen möter jag stallgrannen på häst och gör sällskap med henne. Massa roligt prat faktiskt ! Kul när man känner samma människor. Och hon lovade att visa massa vägar oxå så att vi kan få riktiga träningsrundor, det blir hur bra som helst ! Det blir nog en riktig atlet av Jullebus med. Imorgon ska han på hoppträning med sin morsa, och jag får stå helt skräckslagen och titta på ! Tokiga människor !


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag.

fortfarande sjuksriven och extremt uttråkad ! Imorgon läkarbesök igen... blä !

Iaf, nettan, smart som hon är tycker att jag ska följa med ut på ridtur. Visst tänker jag, mysigt. Sanna fixar ju ändå Julle och jag är hästlös denna dag.
Väl ute i stallet så tycker hon att jag ska prova på Kompanjon. Och det låter ju fint, han verkar helmysig ! Allt går superbra och vilket steg hästen har ! Mysigt i skog och mark.
Men vi kommer till en grusväg som inte är i skogen med skyddande träd längre. Vi kör en galopp, jag ligger först på kompis och Nettan på Glory efteråt.
Heeej vad det går, vilken jääävla galopp ! Jag blir helt salig och tycker världen är underbar. Tyvärr så tar vägen slut och vi måste vända. Nettan frågar mig vad jag tycker om hans galopp och jag bara sitter med ett smajl upp till öronen typ, (tur att dom satt där visserligen, annars hade jag nog aldrig slutat le). Då tycker jag att vi måste prova igen. .

Sagt och gjort, galoppskänkel och så bär det iväg.
Denna gång går det inte lika lungt bara, shit ! Hästen börjaar dra iväg, han tycker väl självklart det är skitkul med ny ryttare på ryggen och tycker att "hej nu gör jag som jag vill". Sen så ser man bara i ögonvrån hur en jävla kanonkula kommer svepandes förbi *sviiiisch*. 
Det är Nettan på en helgalen Glory som tycker att man ska ta bettet med morsan på ryggen och dra gärnet förbi kompis med en inte fullt tränad Madde på ryggen.  Kompis tycker att detta börjar lika tävling och tänker "dags att bocka av madde" typ ! Tyvärr så sitter Madde kvar på ryggen och då tycker Kompis att det är bättre att springa ännu fortare.
Madde börjar se livet passera revy framför sig nu och tror att hon kommer frontalkroka med ett träd.

Tur var så slutade turen inte med några brutna ben men en satans träningsvärk dagarna som följer ! Jag är inte gjord för bockande hästar , jag har ju fyllt 20 för sjutton !


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Dags för kalas.

Jaaa, återigen var det dags för kalas ! Det har bakats smörgåstårta och marängtårta, bullar och massa kakor ! UNDERBART ! Jag är i himmelriket !  :)

Imorse så var kusin här med familj och åt frukost, smörgåstårta till frukost, härligt ! Fick en jättefin tavla på mig själv ! :D Ett kort från balen som hon hade förstorat, riktigt snyggt faktiskt ! Nu har jag fått bäng på att bara ha tavlor på mig själv i mitt rum.
HAHA, ingen tycker väl jag är konstig heller ? :O

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sadelprovning.

Var ut med Nea en sväng til Pållarna och skulle prova min sadel som jag ska ha iväg för försäljning. Det sjuka är bara att jag har inte fattat att det ute hos Malin som Nea rider, världen är liten ! Kul var det att få träffa min "lilla" bebis Cleo iaf. Tänk vad stor och ståtlig hon har blivit, 3 år gammal och redan så himla lik mor sin ! 



En fullt inte lika stor Cleo.   :)





Mamma Madwinnie och Jag.




Pappa Biggles 1015.






Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Beyonce, here I come!

Jag dör , jag dör , jag dör.

Jag fick Beyonce biljetterna i present igår av syrran, (morsan och danne med på ett hörn) ;)   Jag dör ! Jag ska till globen !
Igår blev det till en början iaf kalas ute i Gillsta och fira en 7åring. Ungarna växer så det knakar känns det som! :O helt sjukt.  Massa god mat bjöds det på,  ingen tårta dock eftersom vi inte hann vänta på den. Var ju tvungen att bege mig hemåt åt mitt eget kalas ;)

Britta kom över och även alla mina kära vänner ! Fiiiinaste armbandet och en thai massage fick jag, Madeleine är med än glad ! Jag ska knådas gul och blå ! HELL YEAH ! :D

På lördag väntas iaf storkalas, smårgåstårtan bara väntar på mig =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

min dag idag !

Alldeles riktigt, idag är det MIN dag, och Agnes dag då, kul att kusinens lilltjej fyller samma dag faktiskt :)

Dagen börjades med massa grattis sms, mys ! Och till min förskräckelse får jag se att min kusin (!) har skickat in till både bärgslagsbladet och magasin24.se , jag dör ! Jag skäms ihjäl !  Men hämnden är ljuv som man brukar säga ;)




Mindre kul, eller hur ? :O

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

småpyssel

Jag tycker att jag har varit ganska bra på att sysselsätta mig med lugna saker idag iaf. Var på stan med mamma och sofie , lämnade massa kläder och grejs till unga liv, lämnade in mina skor för omklackning, varit och handlat med syrran, köpte en ny kjol med btw :) Och nu så har jag sytt om en klänning till en kjol för syrran, även sytt in några kjolar till mig själv som blivit för stora i midjan. :)

Snart så är det tvätt som gäller och ikväll blir tårtbottenbak och världens bästa Desperate Housewives !  lovelovelove





Dagens inköp




Dagens syssla

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

städmani ?

Jag förstår verkligen inte vad som hänt med mig, jag städar hela tiden ! Och det är skönt ! Som typ, terapi.
Igår började jag 4 men gick upp 9, låg och drog mig i soffan och tänkte chilla, men icke sa nicke. Nåt rycker tag i madeleine och hon börjar städa. Vädrar mattor, dammsuger, diskar, sorterar skräp och skit, rensar garderober etc. Hann med hur mycket som helst kändes det som ! 
Idag var inte klenare det heller, fick rycka in och jobba på dagen. Sen direkt efter jobbet åkte jag hem och iväg till lillkusinen på kalas. Smarrigt med smörgåstårta och kakor ! ;D

Väl hemma igen får jag nåt ryck och storstädar mitt rum. Är så äckligt trött på Dannes alla jävla snusprillor som jag hittar under/bakom sängen, uppe på hyllor och tamigfan överallt. BLÄ !  Skönt känns det nu när allt sånt är borta, rummet är ju faktiskt beboeligt nu igen =)

JAG ÄR DUKTIG !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

effektiv latmask

Idag ser jag mig själv som extremt effektiv. Jag har trots allt släpat mig själv från min alldeles försköna säng till soffan. Med täcke och kuddar i bagaget.
Lovade syrran att ta tag i städningen som ingen av oss orkade ta tag i igår. Igår var vi minst sagt effektiva, började med tvätten kl 07.00. Sedan begav vi oss til Romfartuna i västerås där hovis skulle komma till jullebus. Sofie var minst sagt nöjd när Gustav var vaken och hon kunde  hålla sig sysselsatt med gullungen ;D
Herregud den ungen alltså, han fiser som en riktig karl i liten förpackning ! Undrar vem han fått det ifrån ? :O







Idag fyller även denna gulliga lilla kusin år !  ;D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hemkommen, eller bortkommen ?

1 vecka har spenderats i underbara Lofsdalen ! Hur skönt som helst med massor av snö, när vi kom upp så var det väl redan typ 1.25 m,  och mer kom det medans vi var där. Helt sjukt, jämföra snökaoset däruppe med det skitvädret vi har härnere går inte.

Efter att jag sorterat alla bilder ska ni få uppdateringar om vad som hänt varje dag med tillhörande bilder, roligare att göra så än att bara förkorta allt i en textsnutt :P


Men stay tooned, skvaller om hur mamma kraschade efter renen kommer  ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()