110910

Jag har fått bannor för att jag inte sköter bloggandet, jag är en dålig människa, I know. Sorry guys.
Är iaf hemma över helgen dåra, min kropp värker efter stridshinderbanan igår samt intervallpasset som jag körde på kvällen. Jag är slut i huvet efter att ha försökt förstå alla radioapparater, sladdar och datorer som vi ska lära oss koppla och felsöka i vår ledningsbåt.
Herregud, jag är inte teknisk överhuvudtaget, hur ska detta sluta?  Jag vet att jag kommer kunna det som ett rinnande vatten om ett tag, så är det bara. Har jag gett mig fan på att lära mig något så kommer jag att göra det också. Ibland är jag riktigt glad över att vara sådär jobbigt envis.

Vad händer annars? Jo, idag sålde jag min fina, fina pärla. Har tänkt på att sälja bilen ett bra tag men aldrig tagit mig själv i kragen för att göra det. Så imorse bestämde jag mig för att tvätta och städa ur den samt ta lite bilder och lägga ut en annons, bara för att se om intresse fanns. Och vips, 2 timmar efter att annonsen kommit ut så var bilen såld och rullade ut ur köping.  Känns lite halv konstigt sådär, pärlan som jag övningskörde i och som kuskat mig land och rike runt, är nu borta. Saknar den litegrann även om jag varit riktigt trött på den ett tag, men vissa saker etsar sig fast hos en sådär, bara. :)    Nu är det nåt nytt som skall införskaffas istället, 10 ggr roligare!


Imorgon är det tvätt och träning som står på schemat innan jag far tillbaka till sthlm och berga. Min trogna PH drar ut mig på en PW, jag gillar't!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()