beslutsångest

maten var suverän, trots att det blev mos av potatisgratängen....

Men saken var den iaf att jag fortfarande funderar över mitt hår. Hur ska jag göra ? Igår var jag heeelt bombsäker på att boka tid hos frissan och färga det mörkbrunt, nästan svart.  Men idag är jag inte lika säker längre, mitt fina blonda hår. Tänk om jag inte passar i mörk alls ? Hur ska jag göra med löshår, sätta i eller inte ha något alls ?  Usch,  1000 tankar just nu.
Varför kan man inte bara bestämma sig för något och sen bara köra på det. Varför måste man tänka så mycket ?



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

lortgris

Idag vart det kneg i Skultuna igen då, sen sen så begav det sig hem till köping igen. :) Det är skönt att komma hem och bara inte göra ett skit faktiskt !
Jag och syrran har varit på Skinngubben och H&M iaf, köpte ett par nya termosar upp till Lofsdalen. Välbehövligt. Eftersom jag är så kass på skidor och isbackar så har mina andra termosar trasat sönder sig ! (Efter en krasch i trollskogen i Sälen)

Det ska faktiskt bli så underbart skönt att åka iväg på Lördag och bara vila upp sig i en vecka, hur bra som helst ! Mysigt med familjen :)

Men nu så känner jag hur det börjar kurra i magen, min bästa syster håller på med käket, potatisgratäng, innerlår av oxe, och riktigt fet bearnaisesås , till det får man inte glömma det fettiga vitlöksbrödet ;) MUMS !    magen vaknade ännu mer till liv nu.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag den 13e

...oooh spooky.   Eller ja, jag kanske inte ska säga för mycket, då ligger jag väl i diket påväg till jobbet senare ikväll.
Usch, kom ju på att jag måste ut till Hälla och fixa lite grejs tills imorgon oxå. Måste även till apoteket och köpa min ansiktskräm så att jag förblir lika vacker ! :)

Igår så var vi iaf iväg med Julle på hoppträning. Sanna är inte klok den kvinnan, hur kan man tycka att hoppning är kul  ? Jag förstår verkligen inte, jag menar,  hästen hoppar ju liksom :S
Nej usch, tacka vet jag distansen ! Världens roligaste gren, likaså dressyr :) Inte för att jag vill tävla dressyr men alltså det är så roligt att träna. Jag älskar verkligen det, wonderful !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

människosläktet

Min lediga dag , eller nej, min INTE lediga dag var idag. Det blev som sagt jobb iaf, mer jobb än vad jag räknat med. Klev upp kl 06.00 imorse, skulle ner till Grabbarna och Mona på HSb för att hjälpa till med snöskottningen efter helgen cpsnöfall. Hipp som happ blev Mona dålig och jag blev kvar själv med bil, jag och uffe. Skulle göra jobb för 3 personer, med bara mig som har körkort. Jag fick köra bil och även stanna heeeela eftermiddagen bara för att vi skulle hinna klart med allt. Självklart fixar vi det, jag var ju där! Men poängen som jag skulle vilja komma till var att det så kallade människosläktet är fan det äckligaste och smutsigaste däggdjuret som finns ! Fy satan för att städa en trapp, som för övrigt städades en vecka tidigare. Alltså usch, folk slänger (använda?) kondomer, ciggfimpar (som luktar helvete), flaskor och mer omkring sig. Usch usch usch ! Och inte hann jag med nån ridtur som jag hade sett fram emot heller ! :( Då blev dagen bara ännu mer usch.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

snöig

Okej, en snöig och kall Madde har anlänt till köping igen. Efter ett avslutat arbetspass drog jag mig utåt stallet, fick in Julle som för övrigt, (kors i taket) gick att fånga utan komplikationer. Gjorde iordning honom och Glimten och väntade in Sanna. Vi struntade i träningen idag och tog en lång härlig skogstur. Härlig var den efter att vi satt av det vill säga, under ridturen var jag bara rädd för vildsvinshelvetet som Crille hade sett på stigen bara några timmar tidigare ! Galenpannan Sanna drar med mig ut på vildsvinsjakt och propsar på att ta med sig kameran ifall vi skulle stöta på något. Jag säger "vi drar fort som faaaan om vi stöter på något", jag höll på att dö ! Herregud, jag tror att den där kvinnan önskar livet ur mig, iaf i förtid, annars hade hon väl inte utsatt mig för 10 hjärtinfarkter på raken ! :O eller ?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

bildtorka

jag blir tokig,jag fattar inte hur man lägger upp bilder här ? :S det bara blir som en helt ny sida och sen försvinner hela inlägget, segt :/ Men jag måste berätta om inatt, det var det sjukaste och läskigaste. Hade pratat med danne i telefonen och sedan lagt på för att försöka sova. Lättare sagt än gjort iaf, först började det prassla i mina presentpåsar. Sedan så började det rispa på mitt fönster, observera att det inte var nå blåst utanför utan det var som att nån rev med naglar, jag höll på att skita på mig ! Sen så började det knacka på min garderob, då var måttet rågat ! Jag kastar upp dörren och skriker på mamma, klockan var ju typ halv 1 och hon kommer inrusande och frågar vad det är. Panikslagen som jag var säger jag att det är nån i mitt rum och hon frågar om jag drömmer, nej skriker jag, jag hade ju inte ens somnat, herregd ! Så jag tar mitt täcke och kudde och beger mig in till soffes rum och får sova brevid henne, aslack vaknar hon när jag klampar in mitt i natten. jag förstår henne. men aldrg mer att jag sover själv i mitt rum igen, gubbjäveln som jag trodde var borta är ju tydligen tillbaka !

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

stjärtont

Inatt blev det inte mycket sömn tack vare min stjärt. Jag har så jävulusiskt ont ! Helt illröd fortfarande, fy satan! (bilder kommer snart) Just nu är jag bara hemma på timmar, går delad rur i köping, har hunnit med att åka ut till Lasse och hämta korn till Jullisen iaf, skönt att ha det avklarat :) Så äre tvätten som spökar oxå, syrran håller på och jag får hjälpa henne att bära upp det sista sen. Känns rätt skönt att vara effektiv såhär iaf, men ändå härligt med ledig dag imorgon :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kräftan

Nu har jag precis kommit hem från ett avslutat arbetspass i köping. Faktiskt riktigt skoj att vara tillbaka där. Det värsta är nog att jag är så sjuk bränd efter solningen idag, min röv är illröd ! Det är så hemskt, usch och jag gör skitont att sitta ! Tänkte ju att jag skulle vara värsta brave och ba kö på med solkanonen över hela kroppen, mindre smart nu såhär i efterhand. Stackars fina stjärten. :( Äntligen har jag fått en köpare på min sadel iaf, men när jag skulle skicka den idag så höll jag på att få tokspel. För det första kommer jag in på posten nere på stan, och säger att jag ska skicka iväg sadel och att min mamma ringt tidigare och frågat om dom har kartonger man kan få, och mannen hon talat med hade sagt att det inte var några problem what so ever. Men när jag väl är där så bara blänger kärringen på mig och säger att dom minsann inte ger ut kartonger för dom slår sönder sina. Asså värsta blicken, så sjukt otrevlig människa ! Det andra problemet var att jag skulle skicka sadeln på postförskott, neheejru det gick inte heller. Tanten säger åt mig att det inte går mot ett vanligt bankkonto så jag springer iväg till banken för att fixa ett plusgirokonto då. Snabb ordnat tycker jag själv, på banken berättar dom att bara företag och föreningar har plusgiro konton och jag fattar noll. Det hela slutar med att jag inte kan skicka iväg min sadel och att min dag är förstörd för att kärringen på posten inte kan bemöta kunder på ett trevlig sätt ! Herregud, när hon hade letat reda på en kartongjävel till mig så KASTADE hon den över disken så att den åkte ner på golvet framför mig och hon hjälpte mig inte ens. När jag frågade efter tejp kastade hon upp den på disken med den fetaste suck och värsta blick jag varit med om ! NEJTACK för klimakteriekossor säger jag bara !

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

segobert

Jag och syrran har kollat Lipstick Jungle och jag har även hunnit med ett bad. Underbart ! L.J har jag inte sett så mkt av hittils, men dem senaste avsnitten jag sett har fått mig att fastna ! I love it ! Verkligen nya sex and the city, min grej det där :) Snart väntar sängen och danne ska ringa, börjar ju jobbva 13.30 imorogn så tänkte att jag skulle försöka hinna med en morgonpromenad och även en solning innan. Man blir ju så mkt piggare av att göra sånt på morgonen =) Nu ska jag skrubba ansiktet och krypa till kojs ! Puss alla fina !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tröttmössa

Efter en lång arbetsdag och mycket på hjärnan så blir man helt slut. Var in med B till lasarettet och tränade idag och på hemvägen så somnade jag i taxin ! B skrattade åt mig och tyckte inte att jag var klok, men så är det ju som vanligt med andra ord.
För er som inte vet så jobbar jag som personlig assistent i Skultuna. B är den mycket lyckligt lottade man som jag jobbar hos :)

Ikväll väntas iaf ett varmt och skönt bad. Imorgon jobbar jag i Köping och kommer tydligen få ha en elev med mig. Kanske kan bli kul , who knows ?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ny tid, ny kanal, ny adress

Det är nu här på blogg.se som ni kan läsa om mitt crazy life !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()