Mysig ridtur !

Lastning och transport utav Julle gick hur bra som helst. Han går som en klocka den där hästen, bara rakt in i transporten utan minsta konstigheter. Så underbart skönt, det är absolut inte som första gångerna vi skulle iväg på träning. Jag försöker gå in med hästen som ställer sig på lämmen och vägrar gå in. PUNKT liksom !  Sanna fick lov att lyfta, ett ben i taget för att få in honom ! Hjälp vilken cirkus ;P  

Ridturen blev iaf ca 3 timmar, landade på runt 2 mil. Helt okej med tanke på att Majsan tappade sko och det blev rätt mkt skritt på slutet , iaf genom stan och så. passade på att ta en tur hem till mamma och säga hej oxå. Självklart är Julle coolast som vanligt, bryr sig inte om ungar eller nåt. Hur skönt liksom ?!  : )  Det är så skönt att veta att han klarar allt och inget stör honom. Det är såna hästar alla borde ha.   Underbara pålle !






Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag - ledig dag

Yes  , en ledig dag ! Dessa underbara dagar tillhör faktiskt ovanligheterna just nu känns det som... Dock var erbetsdagen igår det softaste på länge , elt utan tvekan ! Jobbade tillsammans med Nina, kommer till jobbet 13.30, fika med all personal, nybakat fikabröd och gott coffee ! Eftersom det var så fint väder och vi var dubbel personal tyckte vi att det var en bra idé att packa in dom boende i bussen och dra på utflykt.Sagt och gjort ! 
Med mig bakom ratten så for vi iväg, styrde kosan först upp mot skärsjön för fika, sedan åkte vi ner mot karmansbo igen, tog båten ut till en supermysig ö och grillade korv ! Riktigt najs faktiskt, tiden rann iväg och vips så var dags att åka tillbaka. Hemma vid 20.30 igen, bara att packa iordning på alla grejer och gå hem ! Hur skönt som heeelst !  Vi var glada iaf :)


Idag så ska iaf jag och Nea åka till västerås och hämta Julle. Jag behöver moraliskt stöd med mig när vi ska köra transport utifall att jag ballar ur och inte vågar köra ;P   Sedan kommer vi styra kosan mot fantetorp och lasta ur, där fixar Nea iordning med maiomi och så tar vi en tur !  Ska möta upp netta och Glory på vägen oxå, kommer bli hur kul som helst ! Alla min gamla vägar , där jag växt upp med mina förra hästar :)



På tisdag så drar iaf jag och min amifibisoldat Johanna iväg på utbildning igen. GK1an i Ånn väntar. Jag längtar verkligen dit, får träffa alla rån Berga igen. Ska bli massa, massa roligt ! :)  Mindre kul att sitta på ett tåg i 10 timmar bara  ?  Iscch....



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Utkast

Idagens blev det jobb i köping, inlämning utav ett CV och stall. Red iväg tillsammans med Sanna och Maggan till Gunstagropen för lite bad med hästarna. Simmade med både Glimten och Julle, hur mys och skönt som helst ! Första gången för mig så det var lite läskigt, men det gick rätt snart över ! :)


Efter jag kom från stallet drog jag bara hem och duschade sen direkt iväg till Drita. Träffade Edde och hennes 2 veckor gamla bebis, hur vacker som helst ! Så himla go. Hon blev väl mörbultad av mina pussar typ ? Även samma för liris dotter Artiola, så jävla söt unge ! Helt rädd för mig, men pussa på henne fick jag allt :D



Och eftersom att jag är så sjukt bra så svischade jag iväg med Syrran och Eilie för ett kvällsdopp nere på malmön ! Detta avslutades även med en glass på donken  ;) 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sha !

Yes, fredagen blev bara massa hett party ! SJUKT roligt. Förkrök hos Petra i valskog med bror och massa bra människor. Alltså hjälp, hur kan man ha så roligt  ?  Gaah, blandade massa godra drinkar i baren, spelade biljard (som jag btw är kung på *not* )  ,  lite pole-dance hann vi med ;) och bara umgicks och hade allmänt trevligt :)  Höjdpunkten var ju ändå när Fredd kommer cruisandes i Hummern liksom,  typ, ge mig tack ?  Jag ska fan ut och åka i den snart jag med ! Annars !  :O     Den kommer bli tjejbil, precis som Dodgen efter vi använt den, right Freddie ? :)
Kvällen bjöd även på utgång, provade B&S den här gången, Helt klart godkänt ! En av dom roligaste utgångarna på länge, jag är rätt trött på både hantis och västerås som alla vid det här laget borde veta.  Men det var faktiskt riktigt, ritkgit roligt med bra drag och fint folk därinne. Blir snart igen alltså.



Igår lördag blev det en liten Middagsbjudning hos Engströms,  förrätt med toast och skagenröra  , varmrätt med Bakpotatis och fläskfile med sofies mumsiga sallad till, efterrätt supergod chokladpudding och massa melon.  Enkelt och helt underbart smarrigt !  :)   
Och som alltid ska vi ut på spökjakt och skrämma upp varandra, ja vi lyckades rätt bra vill jag lova !  :O



Fredag  -  Hos Petra



Busig tjej




Träffade Encorv utanför B&S i kön.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

påfyllning tack !

yeeey, påfyllning av alokoholförrådet är nu avklarat ! Känns bra. Har även fått med Freddie babe och min polare thomas (fredds sambo och fästman) ,  alltså skönare kille får man fan leta efter !   Och ikväll mina vänner så kommer ni inte hitta oss i en dimma eller under några bord, vi kommer vara uppe på dom ! ;D



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Not fit for fight.

Nej, dagens sanning. Jag är sjuuuukt sliten och så jävla trött. Jobbat som ett as nu 4 dagar i rad, 12,5 timmars dagar ! Sug på den ni! . Usch, det enda jag ser framför mig är resan, inget annat. Annars hade jag aldrig stått ut. Jag är iaf glad över att jag har ledigt 2 dagar nu, det är så mycket man vill hinna med att göra men samtidigt så orkar man inte ?  Äsch, det blir till att plocka fram alkoholen ur gömmorna från mitt privata systembolag (Y)

Igår fick Jullisen sig en tur på rasten, ingen lång tur visserligen. MEN, den märktes nog ändå. Shit vad broms och knott det är nu. Det är så sjukt äckligt, tyckte så synd om stackars pålle. Skönt för honom att få stå inne och sova ett tag på em sen iaf :)  Idag är det lite skönare ute iaf, så ska väl alldeles strax bege mig utåt (; 


Ikväll blir det att fara iväg till Bror och Petra, där det alltid brukar bjudas på massa fäst och roligheter ! :)
















Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

förlåt..

Är jag en sjuk dålig människa för att jag verkligen inte orkar blogga ?
Helgen var iaf mer än SJUKT najs, och jag återkommer till det när jag orkar. Just nu saknar jag Johanna. Ät bajs din lilla skitunge som lämnar mig härhemma och bara far iväg till lysekil :(


Jag är iaf sjukt glad att jag blev antagen till att mönstra ! :)  TJOO!




Nupu jäser !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

BAM!

Ikväll äre fest som fan !
Johanna har fyllt 20 och det ska firas stenhårt !!!

Alldeles strax far jag iväg till Eskilstuna för att hämta min underbara Ida !


Puss på folket !





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yäy

För ett tag sen kom vi hem från Runskär igen då. HAHA, nyss skrev jag "RUNKSÄR" och såg att det blev lite fel, shit, nu sitter jag och garvar åt mig själv igen. Inte bra madde, inte bra...

När man är nere på RUNSKÄR får man vara beredd på att lyssna till väldigt sjuka saker,  saker som kan få dig ärrad för livet.

Soffe : Vet ni hur man ser att man har hängpattar  ?
Madde, Simona, Ida : NEEEJ ?!?
Soffe : Man lägger en penna under patten, fastnar den så äre verkligen hängpattar !!
HAHAHAH, jag döör !


Madde och Simona ligger på madrasserna och flyter när vi spinner på våra nya idéer.
Madde : Känner du hur livet flyter ? HÖ HÖ
Simona : aaa fan, det flyter på fett najs !  HÖ HÖ 
Lättroade tjejer....












Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ÄLSKA BOUNCE !

Det här är en ännu bättre video av tributen,  jag bara älskar bounce !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mysfaktor.

Imorgon kommer Filli hit och det blir massa mys !  Tänkte åka ner till stugan och bara jäsa där, alltid lika skönt. Det är verkligen avkoppling på hög nivå. Runskär är Runskär, mitt smultronställe ! :)

Har bara morgondagen kvar att jobba och sen så är jag ledig tors-söndag. Förstår ni hur mycket det gör ? 4 dagars ledighet.
Helt awesome ska det bli,  kommer hinna med massa mys  med bästa Ida som kommer hit på torsdag oxå ! :D  ååååh ,  förstå att jag längtar ! Allt är underbart när man umgås med den donnan ! :)   Du är så bra min vän .  :)
Torsdag fyller JP, så det blir jäsning hemma hos henne. Och helgen består givetvis av vad , om inte party ? =)   Bäst, så jävla bäst.

Fillipilli sötnos !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blöta pussar...

....mmm,  vem kan motstå det här söta trynet och dom blöta pussarna man får ?  ;D


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sko-oman

Eftersom jag är lite av en latmask orkar jag verkligen inte ta fram alla skor och ta kort på dom. Här kommer iaf topp 3 på de mest flitigt använda paren hemma hos oss :)


Köpta i London.




Dorothy Perkins, (köpta i London)





Köpta på Nelly.se  (min lilla present till syrran (= )

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Dum eller dummare ?

Ni får själva bestämma vilken del av vårat team min kära kompanjon tillhör.











Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Spökjakt och jäsning på hög nivå.

Jag, JP, soffe och sosso drog igår kväll ihop oss för spökjakt och jäskväll. Sosso blev taggad till att leta spöken efter mina historier sist jag sov i munkens. Jag är bäst på att skrämma upp andra med att berätta vad som händer hemma hos oss, nackdelen är bara att jag blir så sjukt rädd själv !  Not soo good...

Den berömda jäsningen är uppfunnet utav Sosso och Ida iaf. Jäsning funkar alla dagar, dock bäst på bakisdagar. I jäsning ingår att bredda ut sig så mycket som bara möjligt. Moffa så mycket fett som möjlig och skratta åt allt verkligen. Och då menar jag inget fnissande utan ett såntdär fult hästgarv där man kippar efter andan till slut. Klarar man dessa kriterier så kan man nog hänga med the cool gäng och jäsa som fan.

Madde jäser på pilatesbollen


JP jäser på pilatesbollen



Det blev inte massa fettigt, men dock så mycket godare ostbricka.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oteknisk eller bara lat ?

Alltså, alla har så sjukt fina bloggar och så kommer jag här med den här ruttna sidan. Är jag oteknisk som inte fattar hur man fixar iordning den eller är jag bara sjukt lat som knappt orkar bry mig ?
Jag tycker faktiskt att en snäll själ som känner sig manad kan få i uppdrag att fixa iordning min blogg på ett fint sätt :) 


Och till dagens nyhet !  Boende och ALLT är fixat på filippinerna nu, en bekant till Johannas family och som även är bekant med min faster har sagt att vi får bo i hennes hus. Fatta najs bo typ mitt på stranden, inga turister i närheten, bara folk man känner runtikring, nära till stan med bara en enkel bilresa.
Åh, kan man bli gladare ?  Kan livet bli mer underbart än såhär ?  ;D






Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helt sjukt awesome !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Moosejakt!!

Dagens löpar pass blev förlagt långt bort ifrån staden Köping, nämligen i Kolbäck !!! Sanna mina ord mina vänner, jag och min partner in crime sprang en vända i kolbäck. Vi tog först bilen till tränsta och tänkte harva runt på grusvägarna och runtom i skogen där, men då vräkte regnet ner. Och ja, typiskt vår lycka  ? Ja, precis. Så vi cruisade runt i skogen upp emot Lisjö och hamnade till slut borta i åsby och Kolbäck, det vi varit en gång tidigare idag :O   Blev iaf en najs vända med lite terränglöp, backträning där vi sprang upp och nerför ett par gånger, real najs ! Samt JP's obligatoriska gympa, på PARKERINGEN !   Jag dog, men jag tänkte den grymma mansrösten som igårkväll ropat " Juuriharjotella"  !!!  Den var läskig så då körde jag på som fan , vågar inte riskera något !!

MEN, kära läsare. Det värsta hände på hemvägen genom Kolbäck skogen. Vi kommer cruisande i den feta golfen i typ 70, sen ba ser jag ett jävla MOOSEhuve komma utfarandes ur skogen typ 2meter framför bilen !!! Jag skriker som inihelvete och JP som inte uppfattat Moosarna drar på tvärniten och sätter igång feting sladden över vägbanan, SHIT vi var med om värsta nära dödenupplevelsen ! Det första jag tänker på är "BLOGGEN" , !! Drar upp mobilen fort som fan och försöker knäppa kort men moosarna fastnade inte :(   Helvete verkligen, vi hade ju kunnat dött ! Tänk om vi hade kört fortare, då hade vi knappast hunnit bromsa, eller tänk om moosarna hade planerat ett övergånggställe lite närmare oss och klivit ut rakt ut i sidan på bilen :O :O  Man vet ju aldrig  ?!   Åh äckliga Moosehuveen ! Hälge ska skjutas inte springa över vägen när vi kommer  !

The skjuts arrives.



Regn som fan !


Två hurtiga brudar som trotsar vädret  !!


Om man tittat extremt noga så ser man baken på älgbebisen !  :O

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

MYSDAG !

Ett fint uppvaknade till johannas fisar i munkens. Inget ovanligt när man sover med den Donnan....
Frukost och kaffe har blivit en traditin för mig som alltid brukar skippa det. Men riktigt najs faktiskt, havregrynsgröten är bra !  =)

Förstår ni att jag typ har haft världens mest underbara dag ? Vi åkte in till stan och började med att gå på thaimassage hos Chalita's. HJÄLP, vad underbart det var ! Jag somnade ju för sjutton. Herregud, det måste göras om snart.
Efter tänkte vi dra en liten mystripp och for iväg mot Mini Zoo't i Åsby. Klappade på alla söta kaninisar och getter. Till och med änderna med dom röda huvena var söta !  Och ALLA , varenda jävel vet hur rädd jag är för fåglar annars ! :O









Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Den svenska vikingen blev finne.

Japp, så sant som rubriken lyder !
Eftersom att jag skulle vara ledig idag fredag så ville jag dra med johanna på en bastukväll i hennes hem i Munkens. Så fort finnen hör ordet bastu finns det inget som håller henne tillbaka. Sagt och gjort, bastykväll i Munkens bokad !
Hämtar upp JP med bilen och far ut från staden köping.  I munkes välkomnade Irma oss med kyckling och kroatisk pite, which i just LOVE ! som alla vet typ ;P 
 
JP var lite smart och kom på att dra igång bastun medans vi drog den lilla promenaden, det var faktiskt rätt klyftigt av henne. För när vi kom tillbaka så var den varm och go. Jag visste dock inte vad som väntade mig....
Efter en liten stunds sittande i bastun får vi den briljanta idén att hoppa i poolen. Den där poolen som är typ 5 grader varm !  Den ännu bättre idén var att JP tyckte vi skulle bada näck,  yäää wtf tänkte jag ! Den svenska vikingen kan fan inte vara sämre än finnen !  Vi klättrar upp för stegen och kör bomben rakt i *splaaash* ! Fort som fan in igen, och det är där äventyret började ! JP vill bli skrubbad på ryggen, "okej tänker jag, vi kör på det"  Sen berättar hon om den finska seden och att hon ska inviga mig med den och på så sätt kommer skrubbningen igång. Johanna tvälar in rotborsten som hon drar över hela mig tills jag blir skinnflådd, smmtidigt gormar hon med mansröst   - "Juuriharjotella"   !!!  Vilket jag typ har förstått är ungeför samma som att bli innerligt skrubbad, eller så !  Jag måste medge att det skrämde mig lite, tanken på att vad folk ska tro när två nakna blondier skrubbar varandra.. Men det är ju bara pino för dom svenska vikingarna, jag har ju fan blivit finne nu enligt JP !  I have nothing to worry about,  så kör på med mer bastukvällar !!!!

Poolen som blev utsatt för nakenbad !


I detta underbara "svenska sommarväder"
'

NUPPUULAINEN  den finska katten ! 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag lovar...

okej, nu lovar jag. Jag lovar att lägga upp bilder på alla mina skor. Jag har fått massa tjat om det, och jag lovar att fixa med bilder och sånt så fort som möjligt :)

Happy now ? =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

uppdatering följer som sådan...

Strax efter att jag precis loggat ut från dator och grejs så ringer Johanna, yes, hon var sugen på att följa med ut på en sväng. Jag tar bilen och drar till Munkens för att möta upp henne. Asså så som det regnade i köping, fan det har jag inte varit med om på länge alltså. Helt jävla sjukt. Det var verkligen mkt bättre ute i Munkens, så vi tänkte att vi hinner säkert undan. Hurtiga och najsiga som vi är drar vi iväg. Vi drar runt på Johannas intervallrunda, bestämde att vi springer där det är öppet och chillar där det är skog.

Vi löper och löper, det känns ändå rätt bra det här. Känner mig lite lustig i magen bara, kom ju på att det kanske inte var så jääävla smart att käka dom där varma mackorna innan passet. men men, det går nog. Vi fortsätter öka och johanna drar på tempot ännu mer att magen börjar må lite sämre.
Nu drar Johanna aka RÄSERKALLE iväg utav bara helvete med sin satans turbo i arlset, Madde börjar må sämre och känner att maten är påväg upp igen.

JP - ÖKA MADDE !
ME - WTF, jag kommer  !  Jag skulle nog inte käkat innan !
JP - MEN ÖKAAA ännu mer ! COME ON GIRL, LETS GO TO MEXICO !
ME - Nej FYFAAAAAAN, jag SPYYYR !
JP - Men spy på vägen ! Vi har inte tid att stanna !
ME - Vad i helvete, vill du ta kål på mig kvinna ?!?!
JP - När du har spytt har du fortfarande 75 % kvar att ge !
ME -  Ja, du vill verkligen ta kål på mig...(med extremt mycket ångest i rösten)


Inte nog med det, Madde överlevde trots allt den lilla vändan. När vi sedan kommit ut ur skogen igen och kommer  ut på öppna fält så inser vi, till vår förskräckelse att åskan och blixtrarna är RAKT ovanför huvet på oss, och vi ska ut bland öppna fält. Det här liknar ankskit tänker vi båda. Men,  fan, hem måste vi ju ta oss. OKeej, nu kör vi på här. 

JP
- okej vi ökar tempot så vi hinner fram till närmsta gård innan det börjar vräka ner.
ME- faan det här var bra ju, man får upp tempot med blixten i arlset, kanske vi måste göra om !
Och det var ju dock det sista vi skulle sagt, i samma sekund öppnar himlen sig och jordens jävla ösregn på oss. Mitt ute  på öppna fält utan skydd what so ever. Samtidigt blixtrar det utav helvete rakt ovanför oss  !   Jag (ME) skriker mitt gällaste vrål, Johanna blir mer rädd av mitt skrik än av blixten och KASTAR sig bokstavligt talat ner i diket och duckar.
JP - NEEER !  ta skyyyddddd !
ME hoppar ner efter henne i diket och sitter och håller för öronen samtidigt som hon tror att hennes sista stund är kommen. Det här liknar verkligen ankskit, på riktigt ! Vi inser typ att i diket kan vi ju inte sitta, nu äre riktig spurt som gäller till närmsta bondgård för att söka skydd ! Jag tror jag aldrig sprungit så fort i hela mitt liv så sant som jag heter Madeleine Birgitta Engström !

Stackars kvinna som öppnar dörren åt ett par illröda fejs, totalt panikslagna och frågar efter en telefon. Dock kunde johannas päron inte hämta p.g.a deras finska bastuu !!!! Så denna godhjärtade kvinna fick köra oss in till munkens !
Vi skippade löpningen, drog hem och körde massa gympa för att göra våra najsiga asses ännu mer najsigare, och sen fettade vi som fan i den finska bastun !!!


Två tjejer som sprungit för sina liv och sedan fått en välförtjänt bastu !!!!





Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vanlig löptur vs Intervallträning ?

Jag sitter och funderar lite på vad jag ska göra för löpjobb idag. Ett intervallpass var det alltför längesen, men det är inte alls lika roligt när man är själv. Johanna är så jävla seeeeeg ! Jag skulle ju få sällskap idag men hon är spårlöst försvunnen !  Och jag är alltför sugen på att dra ut och springa bort massa överskottsenergi för att orka sitta inne och vänta !

C ya later dudes med lite uppdatering om vad som hände !


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Jackson's minnesstund.

Jag sitter och funderar lite såhär på kvällskvisten ju. Känslomänniska som jag är kan jag inte hjälpa att bli rörd av det jag såg från Michael Jacksons minnesceremoni. Det var riktigt fint faktiskt. Och jag tänkte verkligen till när en av talarna pratade till hans barn och sa " It wasn't anything strange with you father, he just had to deal with strange things". 
Men varför, varför var det ingen som sa det till Michael när han levde ?  Varför kommer alla dessa fina kommentarer och tal upp nu ? Det är ju inte så direkt att han kan ta åt sig det nu och låta det giva honom styrka.
En människa behöver uppmuntran när han lever, inte när livet är slut. Varför stog det aldrig i tidningarna om folk som sa ifrån när alla elaka kommentarer  skrevs om honom  ?  Eller ja, vilken kändis som helst egentligen. Visserligen kan tidningarna välja vad de vill publicera, men jag kan tänka mig att en sådan konfrontation hade gett minst lika mkt publicitet.


Nej, jag väljer att försöka visa mina nära och kära IDAG hur mycket jag älskar dom och vad dom betyder för mig. Innan det är försent, för vem vet. Det jag säger idag kanske gör att någon orkar en dag extra :)


Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Gaaah !

Why can't I get him out of my head ?  Så sjukt het man , jag dör !  Och mina vänner, ni vet vem jag menar.  ;)




Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

=)

Yäy, infot till pliktverket är nu iaf ifyllt och inskickat !  NAJS ! 
Jag hoppas bara på svar relativt snabbt iaf.  Shit, låt mig göra lumpen och skicka mig sedan vidare till Afghanistan eller nåt ! Jag skulle inte klaga iaf ;P




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Survivor.

Thought I couldn't breathe without you
- I'm inhaling
You thought I couldn't see without you
- Perfect vision
Thought that I would fail without you
- But I'm on top
Thought it would be over by now
- But it won't stop


Just love it ! 

Helt otrolig kväll igår, så jävla mys med så sjukt bra folk !














Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Belief

12732 kr är nu dragna från mitt konto ! YES, alla biljetter är betalda !  FUCK VAD NAJS !

Nu är vi påväg johanna, jag kan fortfarande inte fatta ! YEye, jag tjatar om det, men det är för att det ska bli så sjukt jävla roligt ! Min faster är så cool som ska ge oss massa råd om filiipinerna oxå, de har själva nyss varit där i nästan 4 veckor ,  =)

Ikväll blir fetingfest, som vanligt. Jag börjar gilla dessa blöta kvällar mer och mer ;P Hela mitt crew samlas, me like !  Nu gäller det att börja fixa till sig så man hinner iaf :)


Pusss på er !


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

chill.

Alltså jag måste bara börja med att det här känns sjuuuukt konstigt, förstår ni alla att jag och johanna drar i 2 månader ? Pänsy och summörn kommer vara borta i 6 månader, shit, alla vi 4 kommer vara borta under samma tid. Helt otroligt !
Alltså  , dom två största virrpannorna (jag och johanna) ska utanför sveriges gränser, helt själva. Utanför europas gränser till och med, var glada ifall vi hittar hem igen ! :O

Vi drar liksom i December och vi har massor av tid fram tills dess med att ordna allt. Men jag vet hur det brukar sluta om man heter madeleine, när vi har typ 2 veckor kvar kommer jag inse hur mkt det är att fixa med alla papper och skit. Hotell och sånt ska bokas,  men NEJ, så ska det fanimig inte bli ! Jag ska ta tag i det här så att allt är kirrat och fixat till vi kommer ner,  vi har iaf sagt så att vi bokar hotell dom 2 första dagarna som vi är på varje ställe. Sen kan man börja dra runt lite och kolla vart vi vill bo och så :)
Det ska bli sjuuuk Näääjs !



Wihooow, snart iväg till systemet och kirra grejs till imorgon, sen iväg och jobba. Idag blev det inget stek iaf, jävla skitväder ! hmmpf !






Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

KIRRAT OCH KLART !

Det här är sjukt, insane, crazy, galet, ofattbart,  !
Resan är bokad , den 3e December drar vi mot varmare breddgrader Jag och min kompanjon Johanna ! Tror det är för färskt för att fatta, men vi ska verkligen åka. Helt otroligt. !  1 Månad kommer att spenderas i Malaysia , blir över Jul och nyår. Sedan drar vi 1 månad till Fillippinerna :)   Ska bli så jääääääävla najs !


Efter trippen till västerås hämtade vi upp Emma och drog ut till sanviken. . Madeleine har nu tagit premiärdoppet för i år ! Kors i taket ;D

Snyggosar som steker på klippan !



Johanna, aka Amfibien var som fisken i vattnet !


Mina pullor !


Vi är ett par riktiga sötisar tycker jag ! :)


Helt underbart !

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()