Love

Åhh, det är hemskt att vara ifrån de man tycker om såhär mycket. Jag saknar min familj, jag saknar mina vänner och mina två kärlekar - Cingo och Erik.. Plågsamt att vara ifrån dem. Men samtidigt så tror jag längtan och saknad är en bra sak med, man lär sig att uppskatta tiden man får tillsammans och man tar aldrig någon förgivet. Det är fint.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Damn

Älskar mitt jobb... Återigen mot Boden och kylan!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjejig

Idag har jag känt mig lite sådär extra tjejig typ, var iväg till superduktiga Julia i Västerhaninge och fixade fransförlängning, lyxigt! Jag som alltid har haft lösögonfransar när jag fixat mig och blivit beroende kan nu slippa det. Och så fräscht är det med, ser ut som man har mascara när man är osminkad, jag tokälskar det! :)
Ska fixa bra före och efterbilder där man riktigt ser skillnaden.

Efter detta så hämtade jag nicen på Berga och vi mötte upp Zarah. Ikväller så har vi bakat och bara myst en herrans massa, imorgon så far vi iväg mot Ludvika... Spännande!! :)






Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Better luck Next time

Det här med att vara ledig är inte riktigt min grej, iaf inte såhär längre tider. Jag blir rastlös men ändå liksom förslappad.
SÅ, imorse tänkte jag att jag skulle vara duktig och iaf ta mig ut på en löptur, vilket jag gjorde och snabbt ångrade... Det var för det första inte najs väder med snö och blåst, egentligen är väl inte det de värsta, men det blir så moddigt och geggigt liksom. Man får Inge grepp alls att springa och det är så sjukt irriterande.. Sen så var det riktigt tungt idag, herregud, kändes som bröstkorgen skulle explodera och jag mådde illa efter turen. Visserligen tog jag ut mig ordentligt, men det var inte skönt, lätt eller kul nånstans under turen. Fysjutton! Hoppas på att morgondagens vända går bättre, även om jag har en känsla av att den också blir tung.. "/

Resten av dagen så dog jag iaf i badet och soffan.. Det är nääääjs! Hade tänkt att baka, men nej. Jag orkade inte. Mina sambos är borta allihopa också, im all alone. Känns jättekonstigt och jättefel. Och så är det skumt att sova utan min man. Han är ju rätt bra att ha när man kollat på skräckfilm och är mörkrädd... Även om jag hatar att erkänna den.. "/



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tåg

Har ni nånsin tänkt på vilka konstiga människor man kan träffa på tågresor? Speciellt när man reser långa sträckor också, så som Sthlm-Skåne.
På vägen ner till Lund hamnade jag i en vagn med en massa skrikande och gråtande barn, bara det ger mig lite smått panik. Sen alla som sitter och snorar, nyser och hostar rakt ut utan att tänka sig för. Alltså jag dör. Det är så hemskt!

Och idag på genvägen hamnade jag brevid en så sjukt konstig dam. Hon satt och löste korsord och somnade mitt i alltihopa flera gånger, OCH somnade emot min axel. Jag visste inte vad jag skulle göra! Åh, hon luktade så mycket cigaretter också... "/
Sen så misstänker jag att hon hade nån slatt i sina små flaskor som
Var starkare än saften som egentligen skulle vara där i, det luktade så iaf... Ouff, får rysningar... :O

Nej! Nu tycker jag att veckorna ska gå fort så att min tönt kan komma och hälsa på. Allt blir så mkt roligare med honom, inte för att han är en rolig människa, utan för att han ser rolig ut. :) hihi. Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

The way you make me feel

Jag anlände till Lund igårkväll efter de sista arbetsdagarna. Tanken var först att E skulle möta mig på centralen och så skulle vi åka tillsammans till hans place eftersom att han nyligen flyttat.  Men mitt tåg blir lite sent och vi kommer fram till att han fixar käk så tar jag mig dit på egen hand...  När man då har träffat en kille som faktiskt jobbar som officer och där karttjänst och ordrar är en väldigt stor del i jobbet så litar jag självklart på hans vägbeskrivningar.
"Hoppa av tåget, gå snett vänster med pressbyrån i ryggen och runda en stor byggnad. Där är en busshållsplats, korsa alltså inte stora vägen. Ta 6an och hoppa av vid... bla bla bla.."
Det hela gick ju smidigare än jag trott från början, men när jag sitter på buss 6 och den åke till dess ändstation och min hållplats där jag ska av fortfarande inte kommit så blir jag lite smått nervös... Jag pratar med busschauffören och han säger att jag kan sätta mig igen..
Det visar dig att karljävel har satt mig på rätt buss, MEN som går åt helt fel håll!   Jag skulle visst korsa den stora vägen och ta bussen rakt över gatan..  Istället får jag en rundtur av andra sidan lund och blir typ 1h försenad...   hmpf...! GRIS

Idag är jag iaf själv större delen av dagen, E är i karlskrona och tatuerar sig, vilket jag inte tänker sitta och glo på. Istället blir det träning och matlagning härhemma, MYS! :)


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hell on earth

Utbildning uppe i Boden, satan så kallt det är! Jag brukar inte klaga på jobbet, och det är inte jobbet i sig som är kärvt nu, utan denna helvetes kyla. Fyfan, har aldrig upplevt nåt liknande!! "/
Dessa dagar har legat mellan -30 och -36, köldrekordet hittils har varit -42 och det väntas bli värre inatt..
OCH, lokalbor rekommenderas att stanna inne och inte vistas ute mer än 5 min i taget, tror ni detta funkar för soldater? Självklart inte, eller iaf inte för ett gäng kärva amfare..
De som faktiskt jobbar här på I19 har bara skakat på huvet när de hör att vi faktiskt jobbar ute i denna kyla, och ja, jag som är därute förstår det! Sjukt.


Nu har jag lite hemlängtan och vill tillbaka till värmen, -14 i Sthlm kommer kännas som semester. Och jag saknar min man, kommer bli sjukt najs att få hänga i Skåne i ännu varmare väder! :)

Godnatt och mys därhemma med et! PUSS

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()