Warrior

Jag tror att efter ha sett denna film att jag härmed kan titulera mig som världens mest blödiga människa. Det är helt otroligt, jag bölade till en fightingfilm.
Men det är ju så fint i slutet, åh! Jag dör, igen.   Ni som inte sett den, gör det!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Boda borg

Lillkusinen Micke fick i julklapp av mig och Sofie en tripp till Boda borg. Han fick ta med sig en kompis, killen som blev så exalterad på julafton över det här har knappt kunnat sova och har haft svårt att välja vilken kompis han skulle ta med sig... En som är duktig, som man kan vinna tillsammans i lag med, eller en som inte är fullt lika duktig som man kan vinna över... De är söta de små liven.

Iaf så drog vi iväg igår, Jag, Sofie, Malin och Lotta som vuxna. Och sedan 4 småkillar. Dagen blev kanonbra och vi hade sjukt kul! Tror vi vuxna blev mest tävlingsinriktade, haha!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God fortsättning.

Hoppas ni all har haft en kanonfin jul, det hade iaf jag. Var ut till Kusin på julfrukost och mös med tjejerna. Bubben fick även följa med som en liten överraskning, gissa om det var några som blev glada!

Lika lycklig var väl han över all uppmärksamhet och godis. :)
Åkte även upp till farmor och farfar för att lämna en julblomma och få lite fika, sen bar det av hemåt landet. Var hos Mamma och pappsen i år. Så skönt att  vara hemma! :)
Fina bubbis!
Juldagen spenderades med sköna gänget, förkrök hos oss och sen drog vi vidare mot Etuna och Lokomotivet. Tjooockt med folk. Blev en supertrevlig kväll, trots att jag och Fredd var nyktra och agerade chaufförer. Var nog vi som var mest party av alla för den delen med! :)   Ni är så bra!
Nyfärgat hår också, champagneblond ist för platina nu.




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjejmys

Ikväll har mina fina tjejer varit här för en liten mini-Julafton. Har haft julklappsbyte, druckit glögg, ätit pepparkakor i massor och spelat spel, jag äger allt och alla som vanligt. Tack och bock!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan igen med min bok, en sjukt bra kväll!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Läsning

Lyxar till det lite extra med att krypa ner i sängen igen efter att ha varit uppe tidigt och tränat.
Har börjat läsa Jens Lapidus - Livet deluxe, älskar hans böcker och har en känsla av att den här kommer bli lika sjukt bra! :)

Snart ska vi bege oss iväg för att införskaffa de sista julklapparna, fint!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trav

Igår blev det en sväng till Löfbergs lila arena i karlstad, lilla Freddietjejen var sjuk så jag följde med pappa2 för att hjälpa till med Sture som skulle tävla och samtidigt få se massa fina hästar.

Jag är ju inte sådär jätteinne på trav och allt runtikring, men tycker det är rätt kul att vara med och lära sig lite om det med. Sture skötte sig bra och knep sista prisplatsen vilket innebar att han fick 20 viktiga poäng också. Nöjda! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Belöning

Efter den här veckan så förtjänar jag detta! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Motgångar

I tidigare inlägg förutspådde jag en massa skidande, vilket det även har blivit. Och jag måste säga att även om jag var lite nervös inför det så har jag haft så sjukt kul i veckan! Har övat vinterrutiner, åkt skidor, dragit pulka och skrattat en heeeeel del.

I torsdags började vi packa trossen för att dra ut i fält, och jag var sjukt taggad. Tycker verkligen det är kul att komma ut och testa sig på allt man lärt sig. Dessvärre blev min vistelse ute i gratängen inte särskilt långvarig.. Vi blev utkörda på morgonen, lastade av allt och fick på utrustningen för att sedan skida iväg. Att skida med 40kg utr är inte en enkel match btw.
Till lunch började jag bli dålig i magen och maten fick jag inte behålla.. Tänker inte fjoska och försöka mörka att det sprutade ur alla jävla hål, så kändes det iaf! Det var förjävligt rent utsagt och även om jag inte ville åka hem och lämna gruppen så blev jag inskickad tillbaka till kasern, smittorisken är alldeles för hög. Och det förstår jag också. Sååatteeh, här har jag legat helt ensam och ynklig sen i fredags, tills igårkväll när 2 till med kräkningar kom in och gjorde mig sällskap. Även om det är förjävligt att fler blir drabbade så är jag innerst inne lite glad över att få sällskap. Hatar att vara sjuk! Och jag hatar att jag missar isvaken och skidmarschen tillbaka! "/
Usch!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snö

Vi är på plats för vinterutbildning på armens jägarbataljon i arvidsjaur, för tillfället har vi en sisådär 1,5dm snö och inte alls särskilt kallt. Det funkar iaf!

Har räknat med att dessa dagar ska bestå av en satans massa skidande, vilket ska bli spännande. Längskidor har aldrig varit min grej och ett par vita blixten ännu mindre.. Men, som en hård amfare så biter vi ihop och ba' kör! Vad är det värsta som kan hända egentligen? ;)

Längtar dock inte efter kylan som ska smälla till i veckan, den kan jag klara mig utan tack! Hoppas ni har det bra därhemma iaf!



Min fina stjärna!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma

Finns det något bättre än att bara vara hemma med familjen och umgås? Nej, det känns inte som det iaf. Har haft en rätt händelserik vecka och det tar på krafterna, kände att jag behöver vila upp min nu inför 2 veckors vinterutbildning i Arvidsjaur.  Igårkväll så åkte jag ut till mina päron på landet, mys! Blev först middag hos grannen med kräftor och massa gott, senare på kvällen blev det mys i soffan med min saknade man. Så glad han blev över att jag kom hem, och känslan av att få se honom är bara ömsesdig, världens finaste kille!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

omväxlande

Att bo i Stockholm kan ju tyckas vara underbart för många. Och det kan det väl vara, även för mig som sa att jag aldrig någonsin skulle flytta hit.

Vissa dagar kan man må såhär bra och ha en helt sjukt underbar kväll med sina vänner,
Andra dagar kan man vara stressad påväg till jobbet och vakna upp till detta;
Man får ta var dag som ett äventyr helt enkelt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()