The way you make me feel





Robin, för att du är bättre än alla andra.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stockholm

Jaa, nu är vi där! Känns så sjukt skönt att äntligen ha kommit upp till Amf. Resorna till Karlskrona har blivit alltför många nu känns det som.  Det här kommer nog gå galet bra. 
Jag kan berätta för er nyfikna att det går över förväntan bra för mig iaf, vi har haft betygsamtal med plutonchefen och jag har bara fått massor med beröm och GALET bra betyg. Sånt gör mig så himla glad och ännu mer taggad till att kämpa på hårdare.  Ni kommer se mer av mig i framtiden, jag lovar.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vuxenpoäng

Hur tråkigt det än är så är man tvungen att betala räkningar. Inget att göra åt, eller funkar det så att man bara kan överlämna dom åt nån ? Hoppa på en stranger sådär på stan. Vore ju inte helt fel dock!

Mitt protein har nu kommit iaf, fast jag känner att det är inte lönt att släpa med mig det ner till karlskrona och sedan släpa med det upp till sthlm igen sen. Känns rätt onödigt att ha med sig något som faktiskt kan vänta 2 veckor. Löpturen imorse gick iaf bra. Sprang 2 km igen och var noga med att stretcha och massera benhinnorna efteråt.    Nu blir det en promenad med Polly här som är sådär överdrivet rastlös.  




The way you make me feel :-)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mys

Efter allt kalasande så är jag nu hemma igen. Mamma och danne vägrar släppa ifrån sig Cingo så jag snodde Polly och har henne som sällskp inatt. Nu ligger hon helt söt och ihopkurad nere vid mina fötter. Gosvovven!  :-)
Det krävs ju en hund som sällskap när vissa andra är på Gotland och åker runt på båten, haha! ;)

Imorgon så åker jag ju tillbaka till Karlskrona, och jag insåg tidigare att det är fan sista gången alltså. Känslan av att veta det är obeskrivlig, så himla sköööönt! Sen äre ju helgtjänst nästa helg och veckan efter det på torsdagen så flyttar vi till sthlm! Helt underbart att kunna åka till Amf1 sen. 1,5 timme istället för 7h som alltid lyckas bli 8-9 timmar p.g.a förseningar...

hm, imorgon blir det iaf till att ta en löptur på morgonkvisten, sen chill tills vi åker. Är inte särskilt taggad på så mycket med. Jag har ju inte direkt nån packning att ta reda på heller eftersom jag måste åka ner i M90 och vi ska ut i fält på måndag igen, inga grejer behövs ju. Enkelt och bra! 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 födelsedagar att fira

Grattis till världens sötaste farmor och världens bästa papi som fyller år idag :-)    

Ska även fira MilanPilan som fyllde år, kommer bli en awesome dag! :-) Nu iväg till farmor för en bit mat och umgås med kusinerna sen upp till stugan.  

 

Pusss baby! ;-)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ice in my vains

You can never stop people from talking negatively against you. But you can make them eat what they have said and see them choke to death.




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

benhinneinflammation

Yes, idag är det dagen D. Nu har jag inte sprungit på 2 månader pågrund av min jävla benhinneinflammation som jag fick när jag röck in. Tacka gudarna för Marschkänga 90, Eller inte.
Jag kände av benen förra veckan litegrann sådär, men jag undrar om det inte bara beror på att man är så rädd för att inte bli bra. Man vill ju liksom inte vara skadad och missa massa fys, jag är glad över att jag har kunnat gymma iaf. Även om jag har tappat mycket kondition nu så är det ju samtidigt det som går att bygga upp sanbbast. I muskler har jag snarare ökat och det är bara bra! :-)

Igår var jag och Robäään ut i skogen och tränade sök med Cingo. Tänkte att jag skulle prova köra med Sökrulle på honom. Han är ju inget fan av att skälla direkt. Det funkade iaf bra, robin fick springa ut i skogen och gömma sig och Cingo hade skitkul åt det. haha, körde även lite roligt sök efter leksak på större ruta. Så det här ska nog gå bra :-)  

Idag tänkte jag faktiskt ta att rensa ur min garderob, igen. Skönt att få lite ordning och plats för alla kläder. Blir väl även till att åka upp till Wredenborgs för att umgås lite!  

Puss på er alla! : )




Ibland så saknar jag verkligen mitt blonda hår.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()