On your way to heaven.

Hemma igen, och har varit det sen i tisdags. Flög hem på kvällen för att kunna vara med på begravningen som var igår. Allt känns fortfarande sådär sjukt, som att man går i ett vakum. Man fattar inte, och hur ska man kunna göra det ? När en av dom mest underbara människor man lärt känna bara rycks ifrån en. En far, en sambo, en son. Jag tror inte att det är naturligt för oss att vi ska kunna ta oss samman och bara inse allting när det egentligen ine var hans tur. 
Och något som kan göra mig ruskigt jävla förbannad är hur folk börja snacka och sprida rykten på en gång. Seriöst, vart har ni er moral? Tänk på att det är en familj och en väldigt stor umgängeskrets som alla sörjer. Ha lite respekt för sjutton. Idioter.

Nåja, jag behövde iaf inte åka tillbaka på hela veckan, vi ligger ute i fält just nu och ska tillbaka hem idag torsdag. Kapten tyckte då ist att det var bättre att jag stannade hemma ist för att åka tillbaka idag och sen hem igen imorgon, bara helt onödiga resor. Rätt skönt för min del iaf.

Nu ska jag försöka dra upp sömntutan här och sen så ska vi ta med oss Cingo ut i skogen och träna sök.  :-) 

Puss på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Utan dina andetag

Ingen förstår något. Vi går som levande döda härhemma. Det är så absurt. Varför?  Det är frågan vi alla ställer oss hela tiden. Det var inte du som förtjänade detta. Verkligen fel människa.  Känns som att fler av dessa fel människor har blivit bortryckta från oss på senaste tiden.
Jag hoppas att du vet hur älskad du var och fortfarande är Janne. Vi tänker på dig hela tiden och vi vet att du finns här med oss, det känns. Jag hoppas att du finner ro där på andra sidan.  Du är saknad.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Koma-troll

Hemma för en snabbvisit under helgen igen. Den här veckan har varit väldigt blandad. Vi har gjort massa olika saker.

I måndags blev det då skyddsvaktsteori, jävligt intressant och roligt. Men sen så är ju vår 1 sergeant helt klockren också, vet inte om det hade varit lika roligt med ett annat befäl. ;P
Tisdagen bestog sedan av en heldag på skjutbanan varvat med sjukvård. Gissa vilken tjej som var nöjd då liksom? Sjukvården är ju mitt ämne liksom, det är det som jag känner mig säker på och fullt ut vet vad jag håller på med. Rätt skönt det faktiskt :)  Skjutningen gick bra, vi håller på och skjuter in våra Aimpoints och övade väl lite att gå ner i liggande skjutställning osv.  Fine, det var rätt simpelt och jag är jävligt nöjd med min skjutning den här gången. MEN att min kropp ser ut som att den har blivit mosad av en lastbil är inte okej.  Mina knän är helt blåa, det ser verkligen skit ut. Det var asvarmt på vägen hem idag med men jag skippade shortsen om jag säger så! :P

Onsdagen bestog av en tripp in till stan för min del då, ett jävla fail blev det med kan jag säga. Skulle in till tingsrätten för att vittna om det som hände i februari i år. Ja, skitbra liksom. Har fixat med ledighet och passat båtar som går till och från ön.  Sen när det är 45 min kvar tills det är dags för mig att lämna mitt vittnesmål ringer sofie och berättar att hela allt är inställt. IGEN, för 4e gånger. Det suger (förlåt) KUK!   Jag blev så aaaaarg!  ruskigt arg med. Jag missar hela förmiddagen av utbildning för att åka in till stan och sen har inte idioten ens lust att dyka upp. Asbra. Tack så jävla mycket. Fuckface.
Bäst som jag är tar jag mig iaf ner till hamnen, får reda på att nästa båt ut till Kungsholmen ska gå 12.45, klockan var då 09.45. Kul? NEJ.    Jag lyckas istället charma en av löjtnanterna så dom tar en stridsbåt och ger mig en exklusiv båtfärd över till KH igen, helt underbara människor.  Löjtnanten tyckte att lite service kunde dom allt hålla med :)   Och vi tackar självklart för det!
Resten av dagen bestod av CBRN teori.  Det är precis som ni tror att det skulle bli, överrasskningsmoment med att vi sa kasta på oss skyddsmaskerna och sen ut och löpa bara för att få känns på hur det kändes att springa med dom.  Been there, done that så det var ingen fara ;)   Skämt å sido!   Fänriken är ascool så det var ett roligt lektionspass med henne med :)
Torsdagen då.   Shit vilken torsdag. Jag vet inte vilken kroppsdel jag har mest ont i efter den dagen. Närkamp block A, HELA DAGEN!  från frukost till lunch, och sedan efter lunch till middag.  Seriöst, 8h närkampsträning på en dag. Det känns vill jag tala om. Iaf när man verkligen går in för det. Jag är inte riktigt tjejen som bara står och mesar.  Och att vi i plutonen går in för det märktes också!  haha, en tjej åkte in till akuten för att röntga handleden och en kille stukade foten.  Sen att folk flög åt alla håll under "gatloppsövningen" gjorde inte saken bättre.  Men jag tror nog att det var en av dom roligaste dagarna på ön iaf. Sjukt kul verkligen. Ska bli galet skojj med fortsättningen lite längre fram :)

Idag så blev det då hemfärd. Malin, den andra tjejen från köping åkte hem den här gången hon också så jag fick sällskap hela vägen iaf. Det klagar jag inte på. Men herregud vilka konstiga människor man kan träffa på som åker tåg. :P
Sovtajm! puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()