Onsdag 31/3

"Last Words are for fools that haven't said enough"


Keep on talkin' baby, just keep on talkin'...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag 31/3


Totally love it!

  

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag 31/3

Det är något som strular med min fot, jag har ont på ovansidan av den högra foten. Vette sjutton vad det är alltså. Jag och PH sprang i förrgår och då gick det bra, sen så hade jag ont när jag vaknade igår och idag med. Hm, får se hur det känns ikväll på träningen.

Imorgon blir det först jobb och sen så styr vi kosan ner mot Småland! Massa party, pokerspel och ännu mer alkohol väntas! Kommer bli helt kanon ;-) Me likey! 




                                

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag 30/3

Det är Tisdag and I'm in love! :-)


Jag nästan jag nästan skäms över att säga det högt men ibland så, skippar vi snacket vi bara vet vad vi vill.
Det kändes nästan överflödigt och använda rösten. Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag 29/3

Satt och läste Lindas blogg precis och det fick mig att tänka på sommaren 2009. En helt underbar tid med dom bästa vännerna i världen. Allt vi gjorde tillsammans och vilka minnen vi skapade.  Tänk vad annorlunda allt är nu, mot då.  Den här sommaren har ingen av oss en aning om hur det kommer bli, kanske är det lika bra?  Det händer massor i alla våra liv och egentligen är det bara positiva saker. Det enda man kan önska är väl mer tid, mer tid att spendera på dom man verkligen älskar.

Titta bara på vad som händer med alla i vårt gäng, Sofie och Rebecca tar studenten, Rebecca som vi trodde skulle vara singel längst har skaffat ett serious relationship, Sofie vill till norge, Simona är i australien och vi har ingen aning om när hon kommer hem, jag ska in i lumpen och blir borta 11 månader, Hanna vill bara ha massa jobb men vill även plugga, Johanna har skaffat lägenhet och jobbar som ett svin, Linda jobbar också arslet av sig och ska ut och resa med Tobias i sommar, Åke har skaffat BF och jobbar även hon.
Vad har hänt ? Har vi liksom börjat bli vuxna nu eller är vi fortfarande samma tjejer som förra året? Man måste väl få kunna tro att vi har utvecklats som personer och individer allihopa av dom erfarenheter vi varit med om under det gågna året. Det tror jag iaf, och det är inget som jag skulle vilja få ogjort. Jag önskar mina vänner inget annat än lycka och välgång i livet, vi kommer lyckas med det vi tar oss till!    Älskar er tjejer.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lördag 27/3

Oh lord, sjukaste kvällen på länge! Så jävla underbart, så galet härliga människor alltså. Ni är bäst mina vänner!  :-)

Fan hanna, du missade verkligen något! Största catfighten på dansgolvet med flygande löshår och drinkar. hahah, roligaste!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag 26/3

Baaaah, jag dööör ! Jag har tappat bort mina nästan helt nya Ray bans, kul ?!  NEEJ, fan heller. Så jävla drygt att just den modellen på dom som jag har, har nu utgått !  That sucks.  
Jag tycker verkligen att jag letat överallt och nu börjar jag få smått panik. Gosh...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag 26/3

Lunchtid, dags för vår lunchjogg ?   jag är inte taggad alls, 5km rundan står på schemat och frågan är om jag verkligen orkar. Jag kommer nog dö, iaf i huvet. Men, jag kan ju inte svika min älskade PH's förtroende för mig nu när hon är uppe i sälen och skidar runt. Bara till att dra på sig tightsen, snöra på sig skorna och dra ut!  Man mår ju bra efteråt iaf.  :-)

Igårkväll var jag och syrran ute i skogen på kvällspromenad med Cingo. Kommer gåendes där med honom och framför oss ser vi ett gäng som står med några hundar. När vi går förbi så stoppar paret och och bara liksom "ååh gud vilken fin hund ni har, vi har en exakt likadan, och hjälp vad lika dom är".    Vi ba jahaaa, men tack tack typ. Så börjar hon prata och fråga hur gammal han är, vi svarar som det är och berättar att vi bara haft honom 2 veckor. Hon berättar att deras hund är lika gammal och sen frågar hon "men är det birk, ? "  vi ba ; " neeej, han heter cingo" . Då skiner dom upp båda två och blir helt glada, dom berättar att dom har hans syster och ropar in henne. Och vilken fin tjej, hur söt som helst. Och dom ser ut som exakta kopior av varandra. Hon berättade att hon har massa bilder på killen som valp också. Så fick jag reda på att min gamla klasskompis mamma har hans andra syster med och hon ville jättegärna ses igen för att låta vovvarna träffas. Självklart tyckte vi, himla roligt ! : )



Nu vill jag ha ikväll, kommer bli bäst!  FEST och massa andra trevligheter på hög nivå ! ;-)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag 25/3

Har nyss kollat uppdrag granskning med syrran, handlade om den där 14åriga tjejen uppe i Örnsköldsvik som blivit våldtagen. Tjejen tar mod till sig och gör en anmälan och berättar hela historien, istället får hon i stort sett hela skolan emot sig. Ingen tror henne, för killen är ju "sååå snäll" och skulle aldrig kunna göra något sådant mot en tjej. Han är ju så snygg med så det behöver han ju inte ens. Till och med vuxna människor tar killens parti och kallar tjejen för en lögnaktig hora, det florerar rykten om att hon bara ville ha honom och ljuger om detta som hämnd för att han skulle ha dissat henne.
Till och med hennes närmsta vänner vänder henne ryggen för att alla hör olika rykten, alla säger att dom hört "henne" berätta olika historer om hur det har gått till och då verkar det inte längre trovärdigt. I själva verket är det självklart folk som har gått runt och snackat och hon får ta skiten från folk i omgivningen. Det startas grupper på facebook med tusentals människor i som hoppas att "hon blir våldtagen på riktigt" så att hon lär sig en läxa och slutar ljuga.  HUR SJUKT ÄR INTE DET????

Det värsta är ju bara att killen sedan ERKÄNNER i ett polisförhör och berättar EXAKT samma sak som hon har sagt om hur det gick till. Han erkänner verkligen, ändå står folk kvar på hans sida! 2 veckor efter erkännadet tar han istället tillbaka det. På skolavslutningen efteråt så väljer tjejen och hennes familj att åka bort, tur det! För trots att killen har fått besöksförbud mot henne och blivit flyttad till en annan skola så bjuds han in till skolavslutningen i kyrkan där han blir hyllad !! :S  Folk applåderar när han delar ut blommor till sina lärare och klasskamrater och tycker "att sådär skulle en skyldig aldrig göra, det är trots allt dyrt att köpa blommor"..
Senare på kvällen är det självklart fest, och gissa vad som händer ? Jo, han våldtar ännu en tjej, en 17årig flicka som han växt upp med. DNA bevis finns emot honom, vittnen som säger att det är sant, allt är emot honom men ändå tror människor att BÅDA tjejerna ljuger.
Alltså , seriöst vad har hänt med vårat samhälle ?  Killen blir till och med dömd för våldtäkt på barn (tjejen var bara 14), och på den 17åriga flickan. Ändå vill folk inte inse att han är en våldtäktsman? Sen sånt som folk skriver på internet om dom här tjejerna är ju heeelt jävla insane. Dom önskar att tjejerna blir brända på bål, våldtagna på riktigt, styckade, torterade och en maaassa mer för att dom inte tror detta om killen.  Ändå gjorde Bjästaskolan ingenting, lärarna säger att dom vill vara neutrala. Snälla, tjejen flyttade 50 mil bort från sin familj och allt bara för att slippa möta HONOM på gatan eller alla som står på hans sida. Det är ju sjukt, ska offret verkligen behöva vika sig på det sättet ? Ska den utsatta behöva lämna allt och ska vuxna människor få betee sig sådär ? Dom påstår att det är hennes beteende det är fel på....
Killen genomgår idag sluten ungdomsvård och folk gör att för att få honom friad istället. Jävla idioter säger jag bara. Fyfan vad arg jag blir, helt jävla galet.

Nu vet jag ännu mer varför jag vill bli polis, det får bara inte gå till såhär. Så är det bara. Man måste jobba mer med värdegrunder i skolorna, få in vett i ungarnas skallar och inte minst i dom vuxnas! Det är faktiskt dom som ska vara våra förebilder, jag som 21åring ska inte behöva säga till en 50 åring hur dom ska betee sig för att sluta kränka en 14åring. Det är sjukt. Vi lever i ett sjukt samhälle. Usch

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Onsdag 24/3

Blev lite jobb på HSB idag fram till 12.30, sen hem för att dra ut killen på lunchpromenad. Snacka om att någon blev helt lyrisk av att inte behöva vara själv längre, lilla sötnosen.
Ikväll blev det även långpromenad med syrran också, mys!  Nu blir det bara att gosa ner sig i sängen och dra på en bra film, totally awesome!
Imorgon ska jag nog ner och investera i ett par nya löpardojjor igen, alltid bra att ha reservpjucks hemma!


Baa, glömde ju! På söndag drar jag iväg till Uppsala och är funktionär på Rönningeritten, första tävlingen för i år, nu är säsongen igång igen!  ;D



                                   

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

...And you don't care what they say !


Hot chick!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag 23/3

Har nästan precis kommit hem från kusin. Var ut dit ikväll med syrran och Cingo, fick massa god mat och sen så tog vi en långpromenad. Ungarna och vovven vände tidigare och jag, syrran och Jessica drog hela rundan runt på 9km. Snuskigt skönt att få komma ut igen! :-)

Nu blir det mys till DH och Cougar town, sen sängen. Arbetsdag imorgon, me like!  

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tisdag 23/3

Idag slapp vi snöstorm, istället  blir det regnväder.
Men, inget sådant stoppar mig och plutten. PH fick lov att jobba idag så vi skulle skjuta på löpningen till senare ikväll, men samtidigt så kom jag på att vi har lovat att ta oss ut till kusin och tjejerna för en långpromenad med Cingo. Så, jag beslöt mig för att att pallra mig ut och dra 3km som en liten lunchjogg, sagt och gjort och även avklarat! Måste medge att jag känner mig ruskigt duktig nu! Provade ha killen lös hela vägen med och det funkade kalasbra, han bryr sig inte om andra hundar eller människor överhuvudtaget. Det bådar gott för vår träning som är på G nu :-) 




                              

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag 22/3

Gaaah, jag är bara så taggad till allt just nu! Träningen går så jävla bra, och vi har fått ihop en bra plan. Det gillas starkt!   Och sommaren kommer bli helt jävla awesome, förra året fick jag biljetterna till Beyoncé koncerten och i år blev det festivalpasset till P&L, så sjuuuuukt awesome! Jag är så glad, helt galet!!

Blir även mer och mer taggad över tanken på att jag faktiskt rycker in om 4 månader. Jag längtar, även om jag först vill göra allt bra med mina fina tjejer i sommar, sen är jag borta 11 månader.  
Sen tanken på att söka polishögskolan medans jag ligger inne under sökperioden i mars är jag helt stensäker på. Jag vet vad jag vill göra och det finns inget som kan stoppa mig nu. Blev så himla pepp när jag fick så mycket lovord av psykologen på mönstringen när jag berättade vad jag ville göra. Det är ju psykologerna på pliktverket som håller i dom samtalen och hon tyckte verkligen att jag skulle satsa på det! Får man höra sånt kan man inte bli annat än taggad, jag vet att det kommer gå så jävla bra för mig. Det sega är bara att om jag söker i mars, och går igenom alla tester och intervjuer och faktiskt kommer in, så börjar man inte förrän i Januari. Och frågan är då vad jag ska göra mellan juli (när jag muckar) oc fram till januari. Jag och PH snackade lite om det igår och började spinna på lite nya planer, båda vill ta en ny resa. Och nu ska det snart bestämmas vart , helt jävla great!! ;-) 


                                      

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

GAY!

åååh jag blir så irriterad, håller på med smörgåstårtan till imorgon och brödhelvetet tar slut. Tabbe?  JA,TYP ! Så jävla drygt, nu måste jag iväg direkt imorgonbitti och fixa det. Goooosh...

Och nu är det ändå dags att lämna in för idag, är heelt totalt slut och orkar knappt hålla ögonen öppna, rätt skönt att veta att man gjort 2 rejäla träningspass idag. Klapp på axeln till mig själv, FAN vad grym jag är!  :)   Nu är det gos med älski som gäller! Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

Den här dagen har hittills varit helt kanon!  Klev upp 7.15 imorse, fixade iordning mig och drog iväg till stallet. Mötte upp Kattis, Sanna och Sofie där. Sanna och Sofie skulle följa med mig och Kattis en liten sväng bara för att sedan vika av och vi skulle fortsätta på vår 60km runda. Dock blev det inte så. S&S tappade vi rätt tidigt och när jag och Kattis kommit ca 7 km började Bonnie kännas lite knasig. Inte alls bra, beslutet togs att Kattis pappa fick komma och hämta hästen och Kattis, istället skulle jag rida Vivan första slingan själv. Det var andra gången jag red denna häst och det tog mig ca 2 mil för att komma underfund med hur hon funkar, det är ju inte en kalaslätt häst att rida må jag säga. Men när man väl kommer till den punkten att man förstår varandra, ja då är det nog en av dom roligaste hästar jag någonsin provat på! Första slingan blev ca 32km och vi snittade 13,6km/h. Kändes som ett bra tempo.
Väl tillbaka i stallet tyckte Kattis att jag skulle få rida andra slingan med, och lykligare kunde jag inte bli över det ! =)
Först bjöds det dock på lunch, massa gott med spaghetti och köttfärssås, riktigt så lyx är det ju inte på en tävling.

Andra slingan påbörjades och Vivan kändes från start helt underbar, sprang på lång tygel och kändes helt avslappnad och harmonisk. Jag blev så glad! Kattis kom och mötte upp för hinkning efter ca 47km ridning, (Tur för mig måste jag säga, jag hade glömt vätskebältet i stallet).  Får även en hinkning efter 57km. Kalas!   Slingan blev 3 mil och vi höll ett snittat tempo på 14,6km/h.  Riktigt bra faktiskt! Även om det gick lite fortare än planerat så kunde det faktiskt inte ha blivit bättre, Vivan fick gå i det tempo som hon kändes fin i och som även jag tyckte kändes rytmiskt och avslappnat. Är så himla nöjd! Var så sjukt kul att få prova på att rida henne ordentligt och verkligen få känna på vad det är för material till häst som hon har. Det gör att man även kan förstå häst och ryttare bättre som hinknisse sen också, så nu är jag en erfarenhet rikare och endorfinerna sprudlar i kroppen!  DUKTIGA HÄST!    Och tack Kattis får lån av duktig häst :-) 


Nu väntas en löptur med PH och älskling, jag kommer dö rätt hårt men min alldeles egna PT pushar mig till max. Hon är bäst!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grattis till mig !

Wohoooooo, it's my day today! Och jag kan inte vara lyckligare, jag fick mitt jävla festivalpass till Peace&Love, totally awesome!  Det kommer äga så hårt tjejer!    Pusss på det, mmm ! ;-)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Woho!

Jag orkar skriva ett inlägg, var ett par dagar sen senast ? ;P

Yes,  idag blev det en sväng till västerås med Jp för att inhandla tapeter och lite smågrejs. Vi hittade det vi skulle ha efter att ha snurrat runt inne på Rusta och Bauhaus, oh lord säger jag bara!
Men iaf, vi drog gärnet tillbaka till Köping och piskade upp tapeterna och GISSA bara hur sjukt awesome det blev! Jag tror min dolda talang är att tapetsera måste jag få lov att säga, hörnen är min specialité ! :-) 

Efter att vi gjort klart hela vardagsrummet drog vi hem, fick i oss lite mat och sedan runt 20 så drog jag med Cingo upp till köpings kullar för att bege oss ut på en löptur med PH, hur skönt som helst! Allt bara flyter på och det går kalasbra verkligen, vi är gladatjejer_89 ! ;-)   Cingokillen däremot har nog inte fått såhär mycket motion på ett bra tag, blev lite trött han. Men det ska vi allt ändra på, nu äre boot-camp som gäller! Pluttesnutten, till och med PH som är hundrädd har förälskat sig. Det går ju inte att undgå det liksom, han är hur snäll och go som helst, I'm in love !


                                   

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

:-)

Naah, bloggen är ju inte direkt det man prioriterar just nu. Orka ? Nej...

Igår var vi iaf iväg och kollade på vovven, åh vilken sötnos! Hur trevlig och cool som helst, och han kommer hem till oss på Söndag! :-)  Som jag längtar! 


Nu blir det iaf ut på ännu en löptur med PH, shit vad duktiga vi är alltså! Det går verkligen skitbra och det känns helt kanon :-)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Solsken

Upp runt 7 imorse, på med ridkläder och ut mot stallet! Strålande solsken och en glad häst, kan inte bli bättre :)  Julle fick sitt morgonhö innan vi begav oss ut på en ridtur. Det som är så roligt med att rida på nya vägar är ju det att allt verkligen blir galet farligt. En ensilagebal är en alien, en brevlåda är ett troll, soptunnan ser nästan ut som ett hungrigt lejon och alla snöhögar är hästätande högar. Kul ? Jo, för min som får sitta på men Julle tror jag hade hjärtat i halsgropen hela tiden. Stackarn!  Vi mötte även massa kossor efter vägen och nyfikna hästkompisar i hagarna. Om ni tror resan slutar där så var det bara förspelet! Vägen som vi måste rida på för att ens komma nånstans löper paralellt med järnvägen, och tror ni inte på fan vi prickar att komma ridandes när tåget susar förbi? Jag var dock lite förberedd på det eftersom att tåget lämnar köping och går mot Sthlm halv 10, så det fanns ändå i bakhuvet. Jag förberedde mig på lite krumpsprång i luften, men icke sa nicke. Okej, han vände på ett öra, men mer var det inte.
Det är då man blir jättestolt över pållen och klappar och berömmer och tror att det värsta var över, istället kommer en stor grävskopa på vår trånga väg. Jag tänkte "äsch, det här ska väl funka" och rider in på mötesplatsen. Grävskopan kryper fram lite försiktigt och istället tar julle ett språng till vänster, ett till höger, några varv runt runt och lever loppan, den där grävskopan var extremt farlig när den står där med avstängd motor för att vänta in oss. Ja, självklart, såna där mördarmaskiner vill ju så gärna äta upp bruna hästar som heter Julle.  =)

Efter stallet blev det iaf en löptur, ikväll är det jobb så hinner inte med att få sällskap av JP och PH. Riktigt skönt var det att få komma ut i solen. Bättre än våra kvällsturer som är isande kalla, isch!
Nu blir det till att fixa lunch och så kommer fredd och polly hit som sällskap! 


You are my only sunshine ! ;)    Pusss !



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagen D!

Ja, vad ska man säga ?  Nu är killen hemma i Köping, och hur känns det då? Jo, det känns alldeles underbart! ;D 



                                                           





Efter allt som har med stall att göra så blev det middag uppe hos farmorBritta, massa mumsig gryta och trevligt sällskap :)  Sedan blev det en tur ut till stallet igen, mötte upp Nea och tillsammans plockade vi iordning på alla grejer och flyttade runt. Tog In Jullisen och pysslade lite med, snutten blev helt förtvivlad när han skulle lämna sina 2 nya tjejer i hagen.
Efter allt var klart styrde jag kosan upp mot PH och vi begav oss ut på en löptur, gick lika bra idag som sist. Klockrent!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kurt Nilsen - Never easy


Så jävla mäktig röst.

                             

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nära nu....

iiih imorgon händer det! :) Jag och Sanna flyttar över Julle till köping och han får bo hos mig, mys kommer det bli! Blir uppstallning i Munktorp, det sköna med det är att det är så nära till alla gamla ridvägar. Jag kommer kunna rida mina gamla träningsrundor som så många gånger förr, underbart! 
Och så har jag bestämt att vi ska satsa på att göra årsdebut på Rönningeritten 28e Mars och rida T50. Det kommer nog bli kalasbra, Sanna och Maggan ska även dit och rida en "prova på" på 3,5 mil. Så awesome!

Ikväll blir det ny löptur med PH och JP. Vi är bäst :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

On fire!

Gaaah, underbart att vara igång med löpningen nu igen ! Jag och PH drog lilla ullvirundan, och jag måste säga att det gick över förväntan för oss båda! Så jävla skönt, fan så mkt bättre att springa ute nu i vinterkylan än att springa på en strand nere i Malaysia med den luftfuktigheten, faktiskt. Även om det andra alternativet kanske låter rätt lockande nu ändå :)
Har filosoferat lite på hur jag ska göra tiden efter lumpen, jag vet att jag kommer söka utbildningen direkt. Kommer jag inte in där söker jag troligtvis en utlandstjänst, det är något som jag verkligen vill göra. Men, om inget går som jag vill första gången så blir det en ny resa, frågan är då om man ska ta en tripp ner till Israel eller om det blir att dra till Barbados och hälsa på Damian ? Hm, det tål att tänkas på iaf.  Nåja, inget som behöver beslutas just nu i vilket fall som helst.



Särvux (utbildning för utvecklingsstörda), kan man läsa ämnen som Svenska A osv. Det kan jag rekommendera för personer som har svårt med stavning och meningsuppbyggnader.  En tanke från mig som god medmänniska till utsatta bloggläsare : )

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Russian roulette

                       


Seriöst, hur grym får man lov att bli egentligen ?

   

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

hmm..

Sitter febrilt och försöker leta boxplats, om väder och vind tillåter så flytter vi Julle till Köping på torsdag. Har bara hittat en stallplats som skulle kunna funka, dock skulle jag vilja ha lite mer sällskap och att han slipper stå inne själv på nätterna. Ska det verkligen vara så svårt ?  Försöker gnugga geniknölarna och komma på vart det skulle gå att stalla upp honom, gärna åt munktorpshållet med, blir lättare för Nea då om hon ska rida i Kolbäck. Jaja, jag ska väl leta vidare och hoppas på att vi finner nåt riktigt bra =)   


Puss !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()