Torsdag 25/3

Har nyss kollat uppdrag granskning med syrran, handlade om den där 14åriga tjejen uppe i Örnsköldsvik som blivit våldtagen. Tjejen tar mod till sig och gör en anmälan och berättar hela historien, istället får hon i stort sett hela skolan emot sig. Ingen tror henne, för killen är ju "sååå snäll" och skulle aldrig kunna göra något sådant mot en tjej. Han är ju så snygg med så det behöver han ju inte ens. Till och med vuxna människor tar killens parti och kallar tjejen för en lögnaktig hora, det florerar rykten om att hon bara ville ha honom och ljuger om detta som hämnd för att han skulle ha dissat henne.
Till och med hennes närmsta vänner vänder henne ryggen för att alla hör olika rykten, alla säger att dom hört "henne" berätta olika historer om hur det har gått till och då verkar det inte längre trovärdigt. I själva verket är det självklart folk som har gått runt och snackat och hon får ta skiten från folk i omgivningen. Det startas grupper på facebook med tusentals människor i som hoppas att "hon blir våldtagen på riktigt" så att hon lär sig en läxa och slutar ljuga.  HUR SJUKT ÄR INTE DET????

Det värsta är ju bara att killen sedan ERKÄNNER i ett polisförhör och berättar EXAKT samma sak som hon har sagt om hur det gick till. Han erkänner verkligen, ändå står folk kvar på hans sida! 2 veckor efter erkännadet tar han istället tillbaka det. På skolavslutningen efteråt så väljer tjejen och hennes familj att åka bort, tur det! För trots att killen har fått besöksförbud mot henne och blivit flyttad till en annan skola så bjuds han in till skolavslutningen i kyrkan där han blir hyllad !! :S  Folk applåderar när han delar ut blommor till sina lärare och klasskamrater och tycker "att sådär skulle en skyldig aldrig göra, det är trots allt dyrt att köpa blommor"..
Senare på kvällen är det självklart fest, och gissa vad som händer ? Jo, han våldtar ännu en tjej, en 17årig flicka som han växt upp med. DNA bevis finns emot honom, vittnen som säger att det är sant, allt är emot honom men ändå tror människor att BÅDA tjejerna ljuger.
Alltså , seriöst vad har hänt med vårat samhälle ?  Killen blir till och med dömd för våldtäkt på barn (tjejen var bara 14), och på den 17åriga flickan. Ändå vill folk inte inse att han är en våldtäktsman? Sen sånt som folk skriver på internet om dom här tjejerna är ju heeelt jävla insane. Dom önskar att tjejerna blir brända på bål, våldtagna på riktigt, styckade, torterade och en maaassa mer för att dom inte tror detta om killen.  Ändå gjorde Bjästaskolan ingenting, lärarna säger att dom vill vara neutrala. Snälla, tjejen flyttade 50 mil bort från sin familj och allt bara för att slippa möta HONOM på gatan eller alla som står på hans sida. Det är ju sjukt, ska offret verkligen behöva vika sig på det sättet ? Ska den utsatta behöva lämna allt och ska vuxna människor få betee sig sådär ? Dom påstår att det är hennes beteende det är fel på....
Killen genomgår idag sluten ungdomsvård och folk gör att för att få honom friad istället. Jävla idioter säger jag bara. Fyfan vad arg jag blir, helt jävla galet.

Nu vet jag ännu mer varför jag vill bli polis, det får bara inte gå till såhär. Så är det bara. Man måste jobba mer med värdegrunder i skolorna, få in vett i ungarnas skallar och inte minst i dom vuxnas! Det är faktiskt dom som ska vara våra förebilder, jag som 21åring ska inte behöva säga till en 50 åring hur dom ska betee sig för att sluta kränka en 14åring. Det är sjukt. Vi lever i ett sjukt samhälle. Usch

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Sara

Du har ju så himla rätt! Det finns verkligen människor till allt. Det är helt galet....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback