another day

uppdatering från helgen:

I lördags blev det hundträning för hela slanten. E stannade hemma för att jobba med företaget så jag drog iväg själv med lilleman. Uppletandet har gått riktigt bra och vi har nu tagit det till en ny nivå. Istället för att jag går ut med hunden själv och leker och sen kastar iväg leksak så går vi fram med en till person, personen bakom mig kastar sedan föremålet över oss så den landar framför. Han får endast se föremålet men inte leka med det. Sen går vi tillbaka och jag skickar ut honom. Att göra på det sättet funkade KANON! Han har blivit supertaggad på detta och föremålsintresset har växt extremt mycket, är så stolt över honom!

Det blev även en promenad för socialisering med Sofies rottistjejer. Det om något behöver han, vi har ju inte stora vuxna hundar som han umgås med, så det var riktigt nyttigt! Därefter blev det lydnadsträning för hela slanten. Vi fick en massa tips och hjälp där, så nu har vi en hel del läxor att rådda med.


Söndagen bestod träning på morgonen. Drog iväg och körde igenom rygg och axlar rejält, har tappat så otroligt mycket, men jag försöker kämpa på. Därefter var det bara hem, svida om och käka för att sedan dra iväg till stallet. Jag och Linda skulle med båda hästarna ut på träning 25km. Det gick förvånansvärt bra, med tanke på att jag inte ridit ordentligt de senaste åren. Hästen var glad och hoppade åt alla håll, han är så rolig! Och vilken galopp han har, jisses!
Enda problemet jag kände av var faktiskt foten, dom sista 6-7 km så började den domna/smärta och bli sådär instabil. Jag red visserligen i kängor och tur var väl det, dom höll foten på plats så att den inte drog ut mer åt sidan och började sladdra liksom. Antar att rehaben får tas upp på regelbunden basis igen "/


Igår fyllde jag iaf år! Det fick banne mig firas med pizza och en herrejösses massa mys med mina killar. När dom äntligen kom hem dvs.. Fel i schemat för E tydligen, 1730 blev visst 1930 och vips så var sambon hemma efter 2000. Sånt som händer, så vi får ta det han hade planerat en annan gång ist ;)



Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback