En helg i stockholm

I fredags begav jag och syrran oss upp mot sthlm, drog iväg till sollentuna och mötte upp Jenny där. Såååå mysigt att träffa sötisen igen, har inte sett henne sen helgen innan vi drog ner till Asien. Vi drog iaf iväg till lägenheten, inhandlade det som skulle fixas också och gjorde oss iordning.
Senare på kvällen mötte vi upp Peter och hans kompis Steve, åh så kul att se killen igen! Blev massa babbel och galet mkt skratt inne på Skybar, sjukt mysigt iaf!

Lördagen drog vi oss upp och in mot stan, katastrof väder kan man bara säga! 16 minus och isande vindar, jag skojjar inte!  Vi ville ändå visa dom runt och dom var mer än villiga att dra runt i sthlm, kollade lite på högvakten, gick i gamla stan, grabbarna tog en tur i the parliament building medans vi strosade runt på stan och massa mer!   Kvällen blev fet fest inne i sthlm.  Det allra roligaste var bara att all jävla kommunaltrafik slog ut, tog oss ca 3h timmar att ta oss in till stan från sollentuna. Helt jävla fucking insane! usch, aldrig mer denna stad i snöoväder säger jag bara ;P  men men,  det slog inte ur vårt partyhumör!   En bra helg sammanfattningsvis,   dock hatar vi SJ och alla jävla väntan på centralen! :P


                                     

                                     


                                      


                                       

                                     

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback