Sliten.

Åter igen sliten efter en helgs arbete, dock inte i samma skala som det brukar vara ;P
Lag- sm i distansritt avgjordes i söndags. Jag for med för att grooma åt Kattis och vivan som red för Rönningens kör och ridklubb.
Åkte runt 11 i lördags, vet besiktning gjordes samma dag och vi fixade även klart vilområdet med mattält och groomplats.
Bangenomgång och mat på kvällen, rikigt bra ! Synd bara att det blev så sent, vi skulle som sagt upp kl 04.00 och starten gick kl 6.
Kattis gick ut i bra tempo och hela laget låg i tätklungan in till första vetgrind i stort sett hela vägen. Tråkigt nog åkte 2 st ur laget ut redan efter första sträckan p.g.a hälta. Kattis och gunilla fick fortsätta. Vi trodde ju att det hela var kört med laget nu, efter ett par timmar senare och 100km rikare, med 2 godkända hästar så får vi alla höra att vårt lag räknas ! Laget tog Lag - sm brons!  Det var tydligen fler som hade åkt ut och bara var 2 st, tiden var då till tjejernas fördel.  =)

Vivan fick även en placering som 6e bästa i 100 km klassen och blev då placerad ! Inte nog med det så fick hon pris för bästa travare, 3 rosetter, plaketter schabrak och massa andra priser så åkte vi mer än nöjda hem !  Kattis var sjukt nöjd och det förstår jag, båda två var superduktiga hela dagen. Jag och Karin var minst lika nöjda ;D



Starten går !




Vivan och kattis , med några rosetter.





Är man duktig så får alla rosetter inte plats på en sida =)


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback